fraczek12 03.10.13, 12:53 Pytanie do męskiej części forumowiczów, gdzie czeszecie się u nas w mieście? Dajcie namiary na jakiegoś porządnego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fabian Opierdziel się na łyso maszynką! IP: *.4web.pl 03.10.13, 13:11 Będziesz wyglądał jak facet, a nie jakiś pedałek! Właśnie po to w wojsku goli się włosy - wchodzisz małpą, wychodzisz człowiekiem. Nie świruj i ostrzyż się sam na glace! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka1901 Re: Męski fryzjer poszukiwany 06.10.13, 12:02 Ja się nie czeszę. Ja raz na dwa miesiące przychodze tu salonatelier.pl/ i załatwiam problem jakim są włosy na czaszce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Męski fryzjer poszukiwany IP: *.centertel.pl 07.10.13, 14:30 Fryzjerów u nas sporooo, ale dobrych to ze świecą szukać. Mojego kumpla jak jeden obciął to śmiech na sali :D Ja polecam od siebie zakład fryzjerski przy Wodnej 25 (od Piłsudskiego odchodzi). Odwiedzam ich od jakiegoś czasu i zawsze wychodzę zadowolony. Super fachowa obsługa, zawsze też poradzą mi jak dbać o włosy w domu. Ogólnie to salon na dobrym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś