Dodaj do ulubionych

Analogowa za 4 PLN?

IP: *.glus.easy.com.pl / 10.0.0.* 29.03.02, 12:23
Myślę, że Gazeta przegina. Nie jestem fanem rozwrzeszczanych bachorów i płyta
wyląduje tam, gdzie jej miejsce.
Niedługo zaczną dokładać pastę do zębów, tabletki na przeczyszczenie i Bóg wie,
co jeszcze.
Będą sprzedawać gazetę w pudełku, czy w reklamówce?
Gdzie jest granica nonsensu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Xpert Re: Analogowa za 4 PLN? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 19:13
      Gość portalu: lodzer napisał(a):

> Myślę, że Gazeta przegina. Nie jestem fanem rozwrzeszczanych bachorów i płyta
      > wyląduje tam, gdzie jej miejsce.
      > Niedługo zaczną dokładać pastę do zębów, tabletki na przeczyszczenie i Bóg wie,
      > co jeszcze.
      > Będą sprzedawać gazetę w pudełku, czy w reklamówce?
      > Gdzie jest granica nonsensu?

W pelni popieram. Niech "GW" wsadzi sobie w d... takie "prezenty". Mam placic dwa razy wiecej za codzienna gazete
      (podkreslam: _gazete_ - to jest taki kawalek zadrukowanego papieru z interesujacymi artykulami, a nie niezbednik
      mlodego skauta), bo komus sie zwidzialo, ze na pewno wspanialym prezentem bedzie dla mnie a to melorecytacja w
      wykonaniu papieza, a to niemelodyjne wrzaski grupki dzieci. Przylaczam sie do pytania - co bedzie nastepne? Gazeta
      z plyta "Ich Troje" w cenie 6 zlotych? Gazeta z egemplarzem "Harry'ego Pottera" za 10 zlotych?
      Jesli jakis sponsor (ostatnio chyba mBank) ma zyczenie dolozyc do gazety jakas swoja reklamowke, to swietnie, ale
      za "pomysly" firmy Agora SA nie usmiecha mi sie placic. Ewentualnie postuluje dwie wersje GW - jedna, w normalnej
      cenie, bez "wspanialej niespodzianki", a druga - dla chetnych do kupienia za 2 zlote plyty CD. Ja plyty CD kupuje w
      sklepie muzycznym, a gazety w kiosku.

Xpert
      • yavorius Re: Analogowa za 4 PLN? 31.03.02, 15:35
        Może to smutne, ale popieram. Ludzie powinni mieć wybór, czy chcą mieć gazetę z
        płytą, czy nie. Uszczęśliwianie ich na siłę jest bez sensu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka