Dodaj do ulubionych

lekarz od "kamieni na nerkach"

27.02.14, 13:31
poszukuję sprawdzonego lekarza który fachowo zajmie się ich rozbiciem lub usunięciem. Tylko błagam nie polecajcie mi prof. Salagierskiego lub Sosnowskiego(z obydwoma miałam w swym życiu do czynienia i nie chcę nawet ich wspominać). Chodzi mi o lekarza praktykującego w szpitalu a jednocześnie przyjmującego prywatnie.
Będę wdzięczna za podpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: jjj Re: lekarz od "kamieni na nerkach" IP: *.30.123.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.02.14, 17:42
      Piotrkowska 110 dr Konrad Pietraszun . Przyjmuje w Pirogowie. NIe jest szczególnie sympatyczny, ale fachowiec.
    • Gość: gość Re: lekarz od "kamieni na nerkach"= Dr. Trzepizur! IP: *.play-internet.pl 27.02.14, 22:10
      Profesorów Ci nie polecam bo oni nie są praktykami. Ale polecam spacer na Żeromskiego 113 do Szpitala im WAM. Znajdziesz tam fachowców. Ja z czystym sercem mogę polecić Dr Trzepizura.
      Przyjmuje również prywatnie na Retkini w przychodni AMed - Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
      Al. Wyszyńskiego 65 blok 393, 90-047 Łódź. Oczywiście właściciela tej przychodni nie polecam. Ma swoje lata i niestety .... Ech lepiej nie napiszę!
    • clio_1 Re: lekarz od "kamieni na nerkach" 28.02.14, 18:12
      Jak nie Salagierski to może Żurek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka