Dodaj do ulubionych

Zarządca nieruchomości

08.04.14, 10:39
Pytanie stare jak świat, który zarządca nieruchomości jest ok? Przy okazji, czy znacie takiego zarządcę jak Gestor?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Zarządca nieruchomości IP: *.play-internet.pl 09.04.14, 08:47
      Jaka dużą nieruchomość masz do obsłużenia?
      Jaki jest jej stan?
      • Gość: Tom Re: Zarządca nieruchomości IP: *.play-internet.pl 13.04.14, 19:19
        Polecam Imago imago@op.pl ul. Piotrkowska 209 . Firma nieduża, ale profesjonalna. My jesteśmy zadowoleni. Prawie dwa lata współpracy- owocnej.
        Gestor? Omijaj z daleka.
    • Gość: Maryla 44 Re: Zarządca nieruchomości IP: *.icpnet.pl 12.11.14, 14:48
      My jesteśmy bardzo zadowoleni z Progresline. W styczniu będzie już rok odkąd zajmują się zarządzaniem na naszym osiedlu. Sporo się w tym czasie zmieniło. W końcu doczekaliśmy się długo wyczekiwanego remontu klatek schodowych i placu zabaw dla dzieci.
    • modlitwa Re: Zarządca nieruchomości 12.11.14, 22:59
      Gestor nie jest jakimś super złym Zarządcą. Co najmniej ja nie mam takiego wrażenia. Od
      tej firmy się oddzieliliśmy, sam chciałem z nimi współpracę przerwać. Ale po czasie piszę są
      w sumie OK-i. Pytanie co chcecie - jeśli coś w miarę OK, to Gestor jest w miarę OK, jeśli kogoś,
      kto będzie "super" to ów ktoś może być nie super jak "Gestor". My z Gestora zrezygnowaliśmy
      i jesteśmy w sumie zadowoleni. Mamy nowego zarządcę i jest póki co OK. Ale tak na prawdę
      gdyby wrócił Gestor może nie byłoby gorzej, więc nic złego o tej firmie nie napiszę ... Więc gdybyście
      szukali Państwo jakiegoś wiarygodnego administratora - GESTOR polecam ...

Paweł Jan
    • Gość: adek Re: Zarządca nieruchomości IP: *.173.14.120.tesatnet.pl 05.01.16, 14:01
      Ja znam gestora, zarządzają na osiedlu obok, moi znajomi tam mieszkają i nie narzekają, czasem jak do nich idę widzę również różnicę, klatki są trochę ładniejsze, bloki zadbane, co chwilę coś się u nich dzieje i jest coś albo malowane, albo naprawiane, dobry zarządca im się trafił.
    • martynawa Re: Zarządca nieruchomości 05.07.19, 10:17
      My mamy sporą wspólnotę, przy zmianie zarządcy wahaliśmy się między Gestorem a Prime Project. Wybór padł na tego drugiego, bo popytaliśmy trochę w innych wspólnotach i akurat z nich byli najbardziej zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka