bartuch 01.04.02, 22:00 Pomysl Geografa jest calkiem niezly. Oglaszam sie zalozycielem KMWH (fajny skrot, nieprawdaz???). Kto chce sie przylaczyc???Wierze, ze Saper zaraz to zrobi...Pozdrowienia dla naszego ukochanego Prezesa:- )))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saper_ Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 01.04.02, 22:03 A skąd wiedziałeś, że zaraz się przyłączę? :)))))))) Pewnie , że się zapisuję :)))))))))))) Pozdrowienia dla Prezesa - naszego ulubionego obiektu wkurzania :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA...DO SAPER 01.04.02, 22:06 saper_ napisał(a): > A skąd wiedziałeś, że zaraz się przyłączę? :)))))))) > Pewnie , że się zapisuję :)))))))))))) > Pozdrowienia dla Prezesa - naszego ulubionego obiektu wkurzania :) Intuicja, przyjacielu, intuicja...Nich nam Prezes Zyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA...DO SAPER IP: *.pai.net.pl 01.04.02, 22:11 Prezes! jak to lubisz, gdy Cie wkurzaja, to ja sie tez moge poswiecic i zapisac... A ile wynosi skladka miesieczna? I czy dla mlodziezy jest ulgowo? Bo ja przez ostatnie 3 dni bardzo, ale to bardzo zdziecinnialam, czego poniekad dowodzi ten post... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA...DO SAPER 03.04.02, 15:26 bartuch napisał(a): > Nich nam Prezes Zyje!!! "łubudubu, łubududu- niech nam żyje prezes naszego klubu" ps. ten post NIE OZNACZA, że zapisuję się do KMWH!!! [Ale mam wrażenie, że będe honorowym człokiem klubu :)P ] pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 01.04.02, 22:58 bartuch napisał(a): > Pomysl Geografa jest calkiem niezly. Oglaszam sie > zalozycielem KMWH (fajny skrot, nieprawdaz???). Kto chce > sie przylaczyc???Wierze, ze Saper zaraz to > zrobi...Pozdrowienia dla naszego ukochanego Prezesa:- > )))))) Przeporaszam... skoro jeden z forumowiczów dowiedział się na spotkaniu, ze jest jak dobra matka, bo przez krytykę chce poprawic swoje dziecko (czyt. Łódź), to czy ja moge zostac Matka/Ojcem Chrzestnym tego Klubu??:))) pozdrawiam serdecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 01.04.02, 23:24 Ja tez zglaszam swoj akces a co :-))))) peter Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 02.04.02, 02:00 chce tylko sie pochwalic ze wczoraj w nocy od godz.00.30 do 02.30 HuBar wojowal ze mna(o tej godzinie nie kontaktuje;-), a raczej z programem Gade-Gadu i ze mna...nie moglam sie polapac jak go zainstalowac(a wydaje sie takie latwe...). A raczej z zainstalowaniem nie bylo trudnosci, ale ze znalezieniem miejsca w ktorym go zainstalowalam...Zasluguje chyba na jakies specjalne laury??? Ps.oprucz HuBara wojowala ze mna Do... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 02.04.02, 10:15 Cieszę się bardzo, że ten wątek cieszy się takim powodzeniem. Prezes udaje się dzisiaj w daleka, nocną podróż. Dodajmy mu otuchy. Czym by tu go z rana zdenerwować. Hm...:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 03.04.02, 11:31 Prezes jest obecnie w Zielonej Górze. Możemy go wkurzyc dopiero po powrocie:- )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka. Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... IP: *.mm.com.pl 03.04.02, 11:48 Bartuch, najwyraźniej mnie nie doceniasz. Do Zielonej Góry pojechała pewna urocza osóbka wyrobu własnego, specjalnie szkolona do wkurzania HuBara. A że zdolna szalenie, więc zapewniam, że będzie go wkurzać za mnie, za Ciebie i może jeszcze za 2 osoby. Prezes wróci niczym bukłaczek z nitrogliceryną. I druga sprawa: śmiem twierdzić, że nie ma na forum osoby bardziej wkurzającej Prezesa ode mnie. Czy mogę ubiegać się o stanowisko kierownicze w KMWH? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 03.04.02, 14:36 Ja Wam dam jak wrócę!!!!! pozdrowy z Zielonej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 03.04.02, 14:53 WRacaj Prezesku - HALA MADRID:))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 03.04.02, 15:07 hubar napisał(a): > Ja Wam dam jak wrócę!!!!! No proszę, jaki wkurzony! Wiedziałam, że mój agent jest rewelacyjny!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 03.04.02, 17:53 Już dawno to mówiłem: Kropka. wszędzie ma swoich ludzi :)))))))))))) Strzeż się HuBar!!! :)))))) Pozdrowienia dla Prezesa 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Wkurzył sie i teraz nie wraca...!!!! IP: *.pai.net.pl 03.04.02, 21:26 Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA...DO KROPKA 05.04.02, 12:50 Bije sie w piersi, droga Kropko. Zapomniałem, z kim Prezes udał sie w podróż. W tej sytuacji, az boje się do niego zadzwonić. Jestem pewien, ze towarzysząca osoba doskonale spełniła swoja misje. Nieco ja poznałem, więc moge tak napisac;_))))))))))))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA...DO KROPKA 05.04.02, 13:15 Przypuszczam, że po dzisiejszym dniu Prezes mianuje mnie osobiście conajmniej prezydentem KMWH. O ile nie zatłucze całkiemnaśmierć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA...DO KROPKA 05.04.02, 13:25 a czy zdradzicie kim jest tajny agent??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA...DO KROPKA 05.04.02, 13:32 w Życiu Warszawy!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Ach, te powidoki ... - DO KROPKI 05.04.02, 14:17 Coś mi się zdaje, że Prezes miał słoneczny pobyt w Zielonej... - pewnie teraz poznamy go po czarnych okularach i przymrużonych oczkach... ;)) Pozdrowienia od zastępcy członka KMWH (na wyższy status się nie decyduję, żeby za bardzo nie podpaść :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA...DO KROPKA 06.04.02, 20:24 blenda napisał(a): > a czy zdradzicie kim jest tajny agent??? Tajny agent właśnie dlatego jest tajny, zeby nikt go nie rozpoznał. Powiem tylko, ze moze zwieść wielu wyrazem swoich oczu:-))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA...DO KROPKA 06.04.02, 20:42 dlatego najlepiej jest nie patrzyc za każdym razem prosto w oczy.. zwłaszcza pewnym osobom :))) Sprawdziłem- uroki nie skutkuja;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 06.04.02, 20:31 Jako założyciel KMWH, ogłaszam,że zapraszam go w poniedziałek na małe piwko. Dawno się nie widzieliśmy, więc spokojnie pogadamy. PS. Oczywiście nie zapomne o tym, by solidnie go wkurzyć. Wierzcie mi, jestem w stanie to zrobić:-)))))))))))Pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 06.04.02, 20:43 A co się stało że pan taki miły? Może SMS cię rozczulił? Może to że się martwie? www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=63&wid=264551&aid=1548832 pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 06.04.02, 23:56 Twoja szczerośc dobiła mnie do krzesła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 06.04.02, 23:53 To może i ja wstąpię (tak mnie Saper namawiał), w końcu ostatnio kilka razy trochę wkurzyłem HuBara (raz dał mi żółtą kartkę), to chyba znajdę tu coś dla siebie :))) Pozdrawiam Klubowiczów i obiekt naszych działań Grover Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 07.04.02, 01:01 Właśnie mnie HuBar d małp, dupotrójców i wstręciuchów zwymyślał, hehe chyba mi się medal należy?? Grover Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 07.04.02, 01:31 na medal to za mało. Narazie zarobiłeś na list pochwalny do rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 07.04.02, 01:33 To będę się starał bardziej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 07.04.02, 11:03 a dlaczego tak Cie zbluz... to znaczy tak Cie epitetami określił?? Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 07.04.02, 11:08 Bo mu najpierw trułem o naprawienie linków do mp3 na stronie radia, a kiedy zapytał co najbardziej mi się podoba odpowiedziałem mu, że jeszcze nic, bo znudzony naprawami, włączyłem sobie film na komputerze :))) Pozdrawiam (HuBara także) :))) Grover Ps. Film zaraz wyłączyłem i posłuchałem mp3, także niepotrzebnie się denerwował Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 01.05.02, 12:34 Ktoś ma ochotę jeszcze wstąpić???? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KLUB MILOSNIKOW WKURZANIA HUBARA... 01.05.02, 20:21 Wkurzaniu kogokolwiek mówimy NIE!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś