Dodaj do ulubionych

Ciało bez wad

23.06.14, 00:23
Po przedłużonym długim weekendzie spędzonym w nieco cieplejszym kraju niż nasz wróciłam do Łodzi z lekką opalenizną i natychmiastową chęcią wybrania się do jakiegoś salonu gdzie mi poprawią nieco sylwetkę. Ujędrnią, sprawią, że zniknie pomarańczowa skórka....
Ktoś ma pomysł na to żeby szybko coś z tym zrobić? W lipcu jadę na dłużej nad morze i chciałabym móc się swobodnie pokazać w kostiumie. Pomożecie? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Ciało bez wad IP: *.play-internet.pl 23.06.14, 10:21
      Spróbuj tutaj:
      www.artestetyka.pl/zabiegi_antycellulitowe_wyszcz
      Ja w Art Estetyce byłam jakiś czas temu i mam o nich bardzo dobrą opinię. No i staram się więcej ruszać i jeść jakoś z sensem, bo bez tego to po jakimś czasie i tak wróci cellulit.
      Jak chcesz szybko to możesz sobie zrobić liposukcję, a potem co jakiś czas bańką chińską przypominać skórze, że ma ładnie wyglądać :) Ja tak właśnie zrobiłam :)
      • Gość: M. Re: Ciało bez wad IP: *.4web.pl 07.07.14, 11:30
        A ty sobie tą liposukcję dawno temu robiłaś? Jak jest z efektami? Długo się utrzymują?
        Zamierzam iść na siłownię, ale to chyba dopiero jak już coś zrobię z nadmiarem tłuszczu :/
        W zeszłym roku próbowałem trochę ćwiczyć, ale brak efektów mnie nieco zniechęca. Może ta liposukcja to dobre wyjście na początek...
        • Gość: Gosia Re: Ciało bez wad IP: *.play-internet.pl 21.07.14, 13:53
          Pod koniec stycznia robiłam. U mnie się utrzymują, ale jak spoczniesz na laurach i po zabiegu nic ze sobą nie zrobisz to i efekt będzie krótkotrwały.
          Najpierw Liposukcja a potem siłownia może dać dobry efekt :)
          Życzę Ci powodzenia. Daj znać jak będziesz po zabiegu
          • Gość: M. Re: Ciało bez wad IP: *.4web.pl 15.09.14, 13:02
            Byłem, sprawdziłem.
            Potwierdzam, że liposukcję warto zrobić w Art Estetyce. Miło i profesjonalnie. Efekty widać było u mnie po kilku zabiegach. Od października zaczynam zajęcia na siłowni. Dzięki Gosia za podrzucenie namiaru.
    • alfa1omega Re: Ciało bez wad 23.06.14, 12:13
      Liposukcja ultradźwiękowa, lipoliza albo bańka chińska.
      No i dieta MŻ :D
    • Gość: as tam też byli nasi IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.14, 11:02
      www.youtube.com/watch?v=XH6JTJ52iqg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka