Gość: labradorka Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.20, 10:48 Po wygraniu mojej sprawy nie ma lepszej prawniczki niż adwokat Magdalena Chróścielewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasia Re: Adwokat Łódź IP: *.info 20.10.20, 18:03 Duże doświadczenie ma mecenas Igor Klimkowski ,ja mam osobiście do niego duże zaufanie. Kompetentna, rzeczowa osoba, można o wszystko dopytać i nie zostawia człowieka z jakąś zdawkową odpowiedzią z której nic nie wynika... Serdecznie go polecam tu jego numer tel. 600365228 Odpowiedz Link Zgłoś
flippajanka Re: Adwokat Łódź 26.10.20, 11:50 Polecam kancelarie Pani adwokat magdaleny Chroscielewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Adwokat Łódź IP: *.datapacket.com 29.10.20, 12:16 Współpracuję z panem mecenasem Igorem Klimkowskim od dawna na wielu płaszczyznach i musze przyznać, że za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Pan mecenas po prostu ma wiedzę, doświadczenie i ludzkie podejście do klienta :) Na pewno będziecie też zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
andreew Re: Adwokat Łódź 11.11.20, 15:55 Do grona dobrych łódzkich prawników dołączyłbym adwokat Annę Gręda-Adamczyk. Kompleksowo zajmuje się sprawami spadkowymi, rozwodami i prawem rodzinnym. Jest także stałym mediatorem przy Sądzie Okręgowym w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
xxnosia Re: Adwokat Łódź 13.11.20, 14:18 Polecam Wam bardzo serdecznie współpracę ze świetnym fachowcem, jakim jest mecenas Igor Klimkowski. Jestem pewna, że będziecie zadowoleni. Dla mnie to był strzał w dziesiątkę i chętnie wrócę jeśli zajdzie taka potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
arlettabolesta Re: Adwokat Łódź 14.11.20, 06:44 Z kolei nt. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa, który pozostaje w związku z cywilnym rozwodem zapraszam również na mój blog. dr Arletta Bolesta adwokat kościelny mail: a.bolesta@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pepcia87 Re: Adwokat Łódź 20.11.20, 13:38 Korzystałam z pomocy mecenasa Igora Klimkowskiego i jestem pod dużym wrażeniem wiedzy i sposobu podejścia do tematu. Na pewno wrócę jak będę jeszcze potrzebowała pomocy prawnika. Polecam zdecydowanie i zostawiam numer telefonu bezpośrednio do pana Igora: 600 365 228 . Odpowiedz Link Zgłoś
topadwokat Re: Adwokat Łódź 18.12.20, 09:58 Poszukujesz dobrego adwokata w Łodzi? Sprawdź ranking TOPADWOKAT topadwokat.com/lodz/ - tu znajdziesz najlepszych adwokatów w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krupnik98 Re: Adwokat Łódź 18.12.20, 13:16 Współpraca z mecenasem Klimkowskim to gwarancja doskonałej, kompleksowej obsługi. W prosty sposób tłumaczy sposób postępowania, na bieżąco informuje o postępach. A co najważniejsze - wygrywa sprawy w sądzie. Polecam serdecznie z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marylka11 Re: Adwokat Łódź 31.12.20, 09:10 Tylko mecenas Klimkowski. W moim przypadku rozwód przeprowadzony błyskawicznie! Mega profesjonalnie. Wszystkie dokumenty przygotowane na czas, reprezentacja w sądzie osobista. Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andriuej Re: Adwokat Łódź IP: 95.175.20.* 07.01.21, 11:21 Jeśli komuś zależy na tym, żeby na sprawie faktycznie był adwokat a nie aplikant to polecam Grabarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
9dodzia9 Re: Adwokat Łódź 19.01.21, 12:31 Pan mecenas Klimkowski ma tytuł adwokata, proszę sobie sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
9dodzia9 Re: Adwokat Łódź 19.01.21, 12:31 Zdecydowanie polecam Pana mecenasa Igora Klimkowskiego. To najlepszy adwokat z jakim miałam styczność w ciągu ostatnich pięciu lat. Prowadził trzy moje sprawy i każdą dzięki niemu wygrałam. Dziękuję też za świetny osobisty kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacJac Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.21, 12:21 Jeżeli chodzi o adwokata w rozwodzie to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy15 Re: Adwokat Łódź 27.01.21, 13:29 Zdecydowanie najlepszym prawnikiem w Łodzi jest adwokat Igor Klimkowski. Reprezentował mnie właśnie w sprawie rozwodowej, zawsze stawiał się osobiście. Sprawa zakończyła się po mojej myśli. Kontakt z adwokatem fantastyczny, i na żywo i bezpośrednio przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Adwokat Łódź IP: *.29.114.177.ipv4.supernova.orange.pl 31.01.21, 22:57 Dla mnie odpowiedź na to pytanie jest jedna - Mecenas Magdalena Chróścielewska - super adwokatka. Bardzo doświadczona, zdolna, inteligentna i waleczna. Wszystko tłumaczy i jest bardzo pomocna. Nie ma się co zastanawiać. Będziecie zadowoleni tak samo jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khkhl;llkjlk Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 17.02.21, 19:13 Ja polecam adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe bardzo doświadczony i sprawny adwokat zwłaszcza jeżeli chodzi o trudne rozwody potrafi zwalczyć ale także świetnie negocjować warunki, co zresztą robi wrażenie. Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka7777 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 26.10.21, 16:16 Potwierdzam bardzo dobry i skuteczny adwokat w sprawach rozwodowych i nie tylko. Polecam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł72 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 13.12.21, 20:16 Potwierdzam rzetelność i kompetencje adwokata Jarosława Szkudlarka nie tylko rozwodach ale też wszystkim co jest z tym związane jak podział majątku rozdzielność i sprawy karne - Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
honoryna76 Re: Adwokat Łódź 25.02.21, 11:47 Również polecam Pana Igora Klimkowskiego. Wysoka jakość świadczonych usług. Współpraca przebiegła bez jakichkolwiek zastrzeżeń w temacie podziału majątku. Sprawa zakończona. Ceny rynkowe. Polecam jeśli komuś zależy na konkretach. Odpowiedz Link Zgłoś
kosarz20 Re: Adwokat Łódź 28.02.21, 10:39 Korzystałam z usług pana mecenasa Klimkowskiego i też mogę go szczerze polecić. Szybka reakcja na zapytanie ze strony i terminowa realizacja porady. Jest to dla mnie bardzo ważne przy współpracy z fachowcem. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrika 8383 Re: Adwokat Łódź IP: *.146.97.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.03.21, 20:16 Osobiście mogę jedynie potwierdzić skuteczność i profesjonalizm w sprawach rozwodowych adwokata Jarosława Szkudlarek z Łodzi choć mój rozwód prowadził akurat w Sądzie Piotrkowie Trybunalskim to jednak apelację już w Łodzi i oczywiście wszystko ok dla mnie. Polecam Martyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaś Re: Adwokat Łódź IP: 95.175.5.* 19.03.21, 14:59 Mi bardzo pomogła w walce o podwyższenie alimentów adwokat Kamila Surowiecka z Łodzi. Jej kancelaria znajduje się na przy ul. 6 Sierpnia 74. Pani Mecenas jest bardzo miłą i rzeczową osobą i co najważniejsze ma przystępne stawki. Ma też stronę internetową kancelaria-surowiecka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
olgamalycha9 Re: Adwokat Łódź 06.04.21, 10:44 Mecenas Igor Klimkowski to moim zdaniem najlepszy adwokat. Zawsze na rozprawach stawiał się on osobiście. Na każdym spotkaniu to samo - osobiście, można było wszystko z nim dogadać. Telefonicznie również. To doceniam i za to bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Adwokat Łódź IP: *.play-internet.pl 07.04.21, 22:12 Śmiało rekomenduję Adwokat Magdalenę Chróścielewską do wszelkiego rodzaju spraw rodzinnych. Miałam tę przyjemność, że była moim pełnomocnikiem w sprawie rozwodowej. Jej pomoc, wsparcie i to jak zajęła się sprawą jest nie do opisania. Faktycznie najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaurbanska9 Re: Adwokat Łódź 09.04.21, 13:31 W gąszczu prawników jest dziś ciężko wybrać tę właściwą kancelarię dlatego mogę polecić mecenasa Igora Klimkowskiego. Już przy pierwszym kontakcie mecenas Klimkowski wzbudza zaufanie. Zawsze stawia się osobiście. Bardzo duży profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karmelova Re: Adwokat Łódź IP: *.play-internet.pl 11.04.21, 13:21 Mecenas Magdalena Chróścielewska to najlepsza Adwokat od rozwodów i w ogóle prawa rodzinnego. Lata praktyki widoczne są na sali rozpraw. Pisma przygotowane perfekcyjnie. Stały kontakt, zawsze można na nią liczyć. Sprawdźcie sami, nie zawiedziecie się. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksja1112 Re: Adwokat Łódź 22.05.21, 17:22 Mecenas Igor Klimkowski to faktycznie dobry wybór. Prowadził wszystkie moje sprawy rodzinne. Polecam go bo jest rzetelny i profesjonalny, a także terminowy, co dla mnie jest mega istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamam Re: Adwokat Łódź 25.05.21, 10:33 Zaufanych adwokatów z Łodzi możecie znaleźć np. tu zaufanyadwokat.pl/loc/lodz/. Polecam porównać opinie oraz oceny i dopiero wtedy skontaktować się z najlepszych adwokatem Odpowiedz Link Zgłoś