Dodaj do ulubionych

Adwokat Łódź

• Gość: labradorka Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.20, 10:48
      Po wygraniu mojej sprawy nie ma lepszej prawniczki niż adwokat Magdalena Chróścielewska.
    • Gość: dasia Re: Adwokat Łódź IP: *.info 20.10.20, 18:03
      Duże doświadczenie ma mecenas Igor Klimkowski ,ja mam osobiście do niego duże zaufanie. Kompetentna, rzeczowa osoba, można o wszystko dopytać i nie zostawia człowieka z jakąś zdawkową odpowiedzią z której nic nie wynika... Serdecznie go polecam tu jego numer tel. 600365228

• flippajanka Re: Adwokat Łódź 26.10.20, 11:50
      Polecam kancelarie Pani adwokat magdaleny Chroscielewskiej.
    • Gość: Agnieszka Re: Adwokat Łódź IP: *.datapacket.com 29.10.20, 12:16
      Współpracuję z panem mecenasem Igorem Klimkowskim od dawna na wielu płaszczyznach i musze przyznać, że za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Pan mecenas po prostu ma wiedzę, doświadczenie i ludzkie podejście do klienta :) Na pewno będziecie też zadowoleni.

• andreew Re: Adwokat Łódź 11.11.20, 15:55
      Do grona dobrych łódzkich prawników dołączyłbym adwokat Annę Gręda-Adamczyk. Kompleksowo zajmuje się sprawami spadkowymi, rozwodami i prawem rodzinnym. Jest także stałym mediatorem przy Sądzie Okręgowym w Łodzi.
    • xxnosia Re: Adwokat Łódź 13.11.20, 14:18
      Polecam Wam bardzo serdecznie współpracę ze świetnym fachowcem, jakim jest mecenas Igor Klimkowski. Jestem pewna, że będziecie zadowoleni. Dla mnie to był strzał w dziesiątkę i chętnie wrócę jeśli zajdzie taka potrzeba.
      • arlettabolesta Re: Adwokat Łódź 14.11.20, 06:44
        Z kolei nt. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa, który pozostaje w związku z cywilnym rozwodem zapraszam również na mój blog. dr Arletta Bolesta adwokat kościelny mail: a.bolesta@op.pl
    • pepcia87 Re: Adwokat Łódź 20.11.20, 13:38
      Korzystałam z pomocy mecenasa Igora Klimkowskiego i jestem pod dużym wrażeniem wiedzy i sposobu podejścia do tematu. Na pewno wrócę jak będę jeszcze potrzebowała pomocy prawnika. Polecam zdecydowanie i zostawiam numer telefonu bezpośrednio do pana Igora: 600 365 228 .
    • topadwokat Re: Adwokat Łódź 18.12.20, 09:58
      Poszukujesz dobrego adwokata w Łodzi? Sprawdź ranking TOPADWOKAT topadwokat.com/lodz/ - tu znajdziesz najlepszych adwokatów w Łodzi.
    • krupnik98 Re: Adwokat Łódź 18.12.20, 13:16
      Współpraca z mecenasem Klimkowskim to gwarancja doskonałej, kompleksowej obsługi. W prosty sposób tłumaczy sposób postępowania, na bieżąco informuje o postępach. A co najważniejsze - wygrywa sprawy w sądzie. Polecam serdecznie z własnego doświadczenia.
    • marylka11 Re: Adwokat Łódź 31.12.20, 09:10
      Tylko mecenas Klimkowski. W moim przypadku rozwód przeprowadzony błyskawicznie! Mega profesjonalnie. Wszystkie dokumenty przygotowane na czas, reprezentacja w sądzie osobista. Super

• Gość: Andriuej Re: Adwokat Łódź IP: 95.175.20.* 07.01.21, 11:21
        Jeśli komuś zależy na tym, żeby na sprawie faktycznie był adwokat a nie aplikant to polecam Grabarskiego.
        • 9dodzia9 Re: Adwokat Łódź 19.01.21, 12:31
          Pan mecenas Klimkowski ma tytuł adwokata, proszę sobie sprawdzić.
    • 9dodzia9 Re: Adwokat Łódź 19.01.21, 12:31
      Zdecydowanie polecam Pana mecenasa Igora Klimkowskiego. To najlepszy adwokat z jakim miałam styczność w ciągu ostatnich pięciu lat. Prowadził trzy moje sprawy i każdą dzięki niemu wygrałam. Dziękuję też za świetny osobisty kontakt.
    • Gość: JacJac Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.21, 12:21
      Jeżeli chodzi o adwokata w rozwodzie to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza.
    • daisy15 Re: Adwokat Łódź 27.01.21, 13:29
      Zdecydowanie najlepszym prawnikiem w Łodzi jest adwokat Igor Klimkowski. Reprezentował mnie właśnie w sprawie rozwodowej, zawsze stawiał się osobiście. Sprawa zakończyła się po mojej myśli. Kontakt z adwokatem fantastyczny, i na żywo i bezpośrednio przez telefon.
    • Gość: Anna Re: Adwokat Łódź IP: *.29.114.177.ipv4.supernova.orange.pl 31.01.21, 22:57
      Dla mnie odpowiedź na to pytanie jest jedna - Mecenas Magdalena Chróścielewska - super adwokatka. Bardzo doświadczona, zdolna, inteligentna i waleczna. Wszystko tłumaczy i jest bardzo pomocna. Nie ma się co zastanawiać. Będziecie zadowoleni tak samo jak ja.
    • Gość: khkhl;llkjlk Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 17.02.21, 19:13
      Ja polecam adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe bardzo doświadczony i sprawny adwokat zwłaszcza jeżeli chodzi o trudne rozwody potrafi zwalczyć ale także świetnie negocjować warunki, co zresztą robi wrażenie. Patrycja
      • Gość: kasienka7777 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 26.10.21, 16:16
        Potwierdzam bardzo dobry i skuteczny adwokat w sprawach rozwodowych i nie tylko. Polecam Kasia
      • Gość: paweł72 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 13.12.21, 20:16
        Potwierdzam rzetelność i kompetencje adwokata Jarosława Szkudlarka nie tylko rozwodach ale też wszystkim co jest z tym związane jak podział majątku rozdzielność i sprawy karne - Paweł
    • honoryna76 Re: Adwokat Łódź 25.02.21, 11:47
      Również polecam Pana Igora Klimkowskiego. Wysoka jakość świadczonych usług. Współpraca przebiegła bez jakichkolwiek zastrzeżeń w temacie podziału majątku. Sprawa zakończona. Ceny rynkowe. Polecam jeśli komuś zależy na konkretach.
    • kosarz20 Re: Adwokat Łódź 28.02.21, 10:39
      Korzystałam z usług pana mecenasa Klimkowskiego i też mogę go szczerze polecić. Szybka reakcja na zapytanie ze strony i terminowa realizacja porady. Jest to dla mnie bardzo ważne przy współpracy z fachowcem. POLECAM.
    • Gość: mrika 8383 Re: Adwokat Łódź IP: *.146.97.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.03.21, 20:16
      Osobiście mogę jedynie potwierdzić skuteczność i profesjonalizm w sprawach rozwodowych adwokata Jarosława Szkudlarek z Łodzi choć mój rozwód prowadził akurat w Sądzie Piotrkowie Trybunalskim to jednak apelację już w Łodzi i oczywiście wszystko ok dla mnie. Polecam Martyna
    • Gość: monikaś Re: Adwokat Łódź IP: 95.175.5.* 19.03.21, 14:59
      Mi bardzo pomogła w walce o podwyższenie alimentów adwokat Kamila Surowiecka z Łodzi. Jej kancelaria znajduje się na przy ul. 6 Sierpnia 74. Pani Mecenas jest bardzo miłą i rzeczową osobą i co najważniejsze ma przystępne stawki. Ma też stronę internetową kancelaria-surowiecka.pl/
    • olgamalycha9 Re: Adwokat Łódź 06.04.21, 10:44
      Mecenas Igor Klimkowski to moim zdaniem najlepszy adwokat. Zawsze na rozprawach stawiał się on osobiście. Na każdym spotkaniu to samo - osobiście, można było wszystko z nim dogadać. Telefonicznie również. To doceniam i za to bardzo dziękuję.
    • Gość: Aneta Re: Adwokat Łódź IP: *.play-internet.pl 07.04.21, 22:12
      Śmiało rekomenduję Adwokat Magdalenę Chróścielewską do wszelkiego rodzaju spraw rodzinnych. Miałam tę przyjemność, że była moim pełnomocnikiem w sprawie rozwodowej. Jej pomoc, wsparcie i to jak zajęła się sprawą jest nie do opisania. Faktycznie najlepsza!
    • kasiaurbanska9 Re: Adwokat Łódź 09.04.21, 13:31
      W gąszczu prawników jest dziś ciężko wybrać tę właściwą kancelarię dlatego mogę polecić mecenasa Igora Klimkowskiego. Już przy pierwszym kontakcie mecenas Klimkowski wzbudza zaufanie. Zawsze stawia się osobiście. Bardzo duży profesjonalizm.
    • Gość: Karmelova Re: Adwokat Łódź IP: *.play-internet.pl 11.04.21, 13:21
      Mecenas Magdalena Chróścielewska to najlepsza Adwokat od rozwodów i w ogóle prawa rodzinnego. Lata praktyki widoczne są na sali rozpraw. Pisma przygotowane perfekcyjnie. Stały kontakt, zawsze można na nią liczyć. Sprawdźcie sami, nie zawiedziecie się.
    • aleksja1112 Re: Adwokat Łódź 22.05.21, 17:22
      Mecenas Igor Klimkowski to faktycznie dobry wybór. Prowadził wszystkie moje sprawy rodzinne. Polecam go bo jest rzetelny i profesjonalny, a także terminowy, co dla mnie jest mega istotne.

• sylwiamam Re: Adwokat Łódź 25.05.21, 10:33
      Zaufanych adwokatów z Łodzi możecie znaleźć np. tu zaufanyadwokat.pl/loc/lodz/. Polecam porównać opinie oraz oceny i dopiero wtedy skontaktować się z najlepszych adwokatem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka