headie1 Re: Adwokat Łódź 29.05.21, 14:38 Poznałam pana mecenasa Igora Klimkowskiego i bardzo cieszę się, ze właśnie do niego trafiłam! Nie wiem jakbym bez niego poradziła sobie z moją sprawą. Konkretny i zaangażowany, wywalczył dla mnie w sądzie wszystko tak jak chciałam. Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
arlettabolesta Re: Adwokat Łódź 07.06.21, 02:09 Rozwód pozostaje często w związku z kościelnym procesem o nieważność. Nt. zapraszam na mój blog. dr Arletta Bolesta adwokat kościelny Odpowiedz Link Zgłoś
paczek18 Re: Adwokat Łódź 11.07.21, 10:24 W tych sprawach również mogę polecić kancelarię mecenasa Igora Klimkowskiego. Osobiście korzystałam z jego pomocy w trakcie rozwodu, podziału majątku i ustalania opieki nad dziećmi. Bardzo dobry i skuteczny prawnik, zawsze osobiście reprezentuje klienta. Zostawiam namiary telefoniczne: 600 365 228 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniczynka Re: Adwokat Łódź IP: *.play-internet.pl 18.07.21, 22:32 Dobry wieczór - jak także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Adwokat Łódź IP: *.centertel.pl 14.08.21, 15:43 Ja serdecznie polecam Kancelarię Florczak- Keller, mają swoje biura w zarówno w Łodzi jak i w Warszawie. To bardzo kompetentny zespół prawników. Bardzo szeroki zakres specjalizacji - prawo karne,cywilne, sprawy podatkowe, pomoc frankowiczom. Mnie pomogli przy analizie niekorzystnej dla mnie umowy kupna. Polecam. Dla zainteresowanych link do strony kancelaria-kfk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 28.10.21, 20:49 Potwierdzam i bardzo polecam panią Florczak - Keller. Ma dużą wiedzę i jest kreatywna. Mnie się podobało jej zaangażowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarina1 Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 18.09.21, 15:53 Mam za sobą ciężkie sprawy rodzinne ale kompetencja i rzetelność mecenasa Igora Klimkowskiego pozwoliły doprowadzić je do pomyślnego końca. Polecam tego adwokata. Zawsze osobiście stawia się na rozprawach, nie wysyła na nie zastępców. To się dla mnie bardzo liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babra Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 11.10.21, 14:48 Pani Mecenas Magdalena Chróścielewska bardzo pomogła mi w trudnej sprawie rozwodowej. Jestem Jej bardzo wdzięczna, ponieważ bez niej pewnie dalej tkwiłabym w toksycznym związku bez szans na lepsze jutro. Bardzo dziękuję za ludzkie podejście, dużą empatię oraz skuteczne załatwienie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
bumtarara2 Re: Adwokat Łódź 14.11.21, 10:15 Adwokat Igor Klimkowski to po pierwsze konkret. Po drugie dyspozycyjność. Zawsze odbiera telefony osobiście, przychodzi też na rozprawy osobiście. Przede wszystkim cieszy indywidualne podejście i zaangażowanie. Po trzecie wiedza. Wiedza i to praktyczna. Przepisy przepisami, a praktyka swoją drogą, w której mecenas dobrze się orientuje. Bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garnim Re: Adwokat Łódź IP: 188.212.135.* 26.11.21, 12:32 Kancelaria Pani mecenas Chróścielewskiej ma moje zaufanie w 100%. Udzieliła mi pomocy, przy moich dwóch sprawach. Dzięki jej zaangażowaniu, profesjonalizmowi oraz indywidualnemu podejściu do klienta obydwie zakończone sukcesem. Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cekina1 Re: Adwokat Łódź IP: 91.225.179.* 13.01.22, 08:02 Jak wygląda cenowo sprawa o alimenty u mecenas Chruścielewskiej? Sama konsultacja 3000tyś i żadnej informacji z sekretariatu odnośnie kosztów prowadzenia sprawy.Trzeba zapłacić za konsultacje 3000tyś żeby dowiedzieć się czy stać mnie będzie na prowadzenie sprawy przez Panią mecenas czy nie.Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 18.01.22, 16:37 Ja jestem Klientką Pani Mecenas Chróścielewskiej i mogę zapewnić, że jej usługi są warte każdej ceny. Była u niej na konsultacji i jestem zachwycona. Rozwiała wszelkie moje wątpliwości i bardzo mnie uspokoiła. Tego właśnie potrzebowałam. Rozmowa z Nią działa cuda. Najlepiej przekonać się samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ryska85 Re: Adwokat Łódź 04.02.22, 15:06 Mecenas Igor Klimkowski to super dobry adwokat. Świetny człowiek. Bardzo kulturalny facet. Korzystałam i jestem pod dużym wrażeniem wiedzy i sposobu podejścia do tematu. Na pewno wrócę jak będę jeszcze potrzebowała pomocy prawnika. Polecam zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 11.02.22, 16:06 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczki Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 02.03.22, 15:09 Obiema rękami mogę się podpisać pod rekomendacjami dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wiem co mówię bo prowadziła mi sprawę. cały proces przeprowadzony bardzo szybko i sprawnie. Nie było żadnych komplikacji czy niedomówień. Kontakt z Panią Mecenas był wzorowy. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
fredaaa1 Re: Adwokat Łódź 22.03.22, 14:59 Jak najbardziej polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. Bardzo dobry fachowiec, skuteczny w działaniu z dużą wiedzą prawniczą, a do tego bardzo przyjazny i kulturalny. Zawsze osobiście kontaktuje się ze swoimi klientami. Osobiście też odbiera telefon: 600 365 228 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 21.04.22, 14:34 Adwokat Igor Klimkowski na pewno sobie z tym problemem poradzi. Zachęcam do kontaktu z nim - pod numerem 600 365 228 zawsze odbiera osobiście. Bardzo ważna jest dla mnie też osobista reprezentacja w sądzie i u pana mecenasa Klimkowskiego zawsze można na to liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalix Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 29.04.22, 14:12 Najlepsza Mecenas jaką znam to Pani adwokat Magdalena Chróścielewska. Od szeregu lat prowadzi - z sukcesami - swoją kancelarię adwokacką. Jest bardzo skuteczna a zarazem ciepła i pełna empatii. Jeżeli macie jakiś problem to polecam się z nią skontaktować (telefon 666-609-065) i przedstawić jej sytuację. Pomoże i Wam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 19.05.22, 13:36 Ja powierzyłam swoje sprawy sądowe Panu mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu i musze przyznać, że jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam innym, bardzo rzetelny adwokat, sprawy prowadzi osobiście, doskonała komunikacja i zawsze znajdzie czas dla swojego klienta. Najlepiej kontaktować się z nim osobiście pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <a href="http://ww Re: Adwokat Łódź IP: *.204.72.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.06.22, 21:42 Ja polecam adwokata Jarosława Szkudlarka duże doświadczenie i zaangażowanie w sprawę mega kancelaria z fajnym zespołem zawsze ktoś jest do dyspozycji jak mecenas w sądzie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasibowek99 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 17.06.22, 15:25 moją sprawę rozwodową mecenas Jarosław Szkudlarek wygrał bezproblemowo, druga strona nie miała szans. super przygotowanie do sprawy i ta reprezentacja na każdym kroku widać doświadczenie wiedze i zaangażowanie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plumakwoata Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 31.05.22, 12:51 Gorąco polecam Panią Adwokat Magdalenę Chróścielewską. Fantastyczna Kobieta! Jestem dumna z tego, że moja sprawa prowadzona była przez tą Panią. Czułam się bardzo dobrze "zaopiekowana". Warto jej zaufać i oddać sprawę w jej ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markusb88 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 10.06.22, 17:25 A ja bardzo dziękuje za perfekcyjne przeprowadzenie mnie przez rozwód i podział majątku adwokatowi Jarosławowi Szkudlarkowi wielce skuteczny i doświadczony a co najważniejsze zaangażowany w spraw osobiście dla mnie rewelacyjny w swoim fachu. Polecam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tedirek Re: Adwokat Łódź IP: *.204.36.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.22, 17:54 Potwierdzam adwokat Jarosław Szkudlarek bardzo dobry i skuteczny adwokat sprawach rozwodowych i karnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danna Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 27.06.22, 11:18 Ja bardzo polecam Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską. Świetna adwokat. Specjalistka od rozwodów i w ogóle od wszelkich spraw rodzinnych. Korzystałam z Jej usług i jestem bardzo zadowolona (Pani Mecenas pomocna, wyrozumiała i cierpliwa). Oczywiście, że polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marta0576 Re: Adwokat Łódź 27.06.22, 19:59 Polecam adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi rewelacyjny w sprawach cywilnych i rozwodowych. Bardzo dobry w adwokat znający się na rzeczy z dużym doświadczeniem. Podaję namiary 604296388 - co ważne osobiście można z nim porozmawiać i chodzi na sprawy do sądu a nie wysyła zastępców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 29.06.22, 14:05 Kochani, wg mojego skromnego zdania najlepsza jest Pani Mecenas Chróścielewska Magdalena. Pani Mecenas doskonale sprawdziła się w roli mojej adwokat jak miałam rozwód. Bardzo walczyła na sali i przygotowywała pisma, które były bardzo znaczące w sprawie. Dzięki jej wsparciu sprawa jest wygrana i zakończona tak jak tego chciałam. Polecam z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
rufus78 Re: Adwokat Łódź 30.06.22, 15:14 Polecam mecenasa Igora Klimkowskiego bo wiem, że takimi sprawami się zajmuje. Najlepiej umówić się do niego na wizytę i porozmawiać z nim osobiście o konkretnym problemie. Na pewno będzie wiedział jak w danej sprawie zadziałać. Polecam też dzwonić bezpośrednio do mecenasa pod numer 600 365 228. Pod tym numerem skontaktujecie się bezpośrednio z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manei Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 01.07.22, 12:51 Chętnie Wam polecę Adwokat Magdalenę Chróścielewską, która jest najlepsza w swoim fachu. Bardzo skuteczna Pani Mecenas, która nie boi się walczyć na sali sądowej. Warto się z nią skonsultować i zobaczyć jaka jest Wasza sytuacja oraz co można w sprawie zrobić żeby się jak najlepiej przygotować i zwiększyć swoje szanse na wygraną w sądzie. Dobrego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocket Re: Adwokat Łódź IP: *.96.147.140.ipv4.supernova.orange.pl 04.07.22, 22:25 Jeżeli szukacie kogoś naprawdę sprawdzonego to polecam adwokata Piotra Szybkę. Mecenas specjalizuje się w sprawach rozwodowych. W razie potrzeby podaję numer do niego 666 600 773. Pan Mecenas osobiście prowadzi sprawy. W razie potrzeby jest pod telefonem Odpowiedz Link Zgłoś
mojra868 Re: Adwokat Łódź 28.07.22, 14:29 Mecenas Igor Klimkowski prowadził dla mnie i znajomych kilka spraw, zawsze dotrzymywał terminów. Rzetelnie przygotowywał się do rozpraw i pojawiał się na nich osobiście. Przystępne ceny usług. Warto kontaktować się z nim osobiście pod numerem telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 29.07.22, 12:41 Witam, jeżeli chodzi o skuteczność to najlepsza jest Pani Mecenas Magdalena Chróścielewska. Od wielu wielu lat korzystam z pomocy Pani Mecenas w rożnych moich sprawach i za każdym razem byłam bardzo zadowolona. dla mnie to jest ważne, że zawsze kiedy potrzebuję pomocy mogę liczyć na Panią Mecenas. Zostawiam numer jeżeli ktos jest w potrzebie - 666-609-065 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabba Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 09.08.22, 16:27 Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas. Wymarzony mecenas. Pomorze, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link Zgłoś