Dodaj do ulubionych

Adwokat Łódź

• headie1 Re: Adwokat Łódź 29.05.21, 14:38
      Poznałam pana mecenasa Igora Klimkowskiego i bardzo cieszę się, ze właśnie do niego trafiłam! Nie wiem jakbym bez niego poradziła sobie z moją sprawą. Konkretny i zaangażowany, wywalczył dla mnie w sądzie wszystko tak jak chciałam. Serdecznie polecam!
    • arlettabolesta Re: Adwokat Łódź 07.06.21, 02:09
      Rozwód pozostaje często w związku z kościelnym procesem o nieważność. Nt. zapraszam na mój blog. dr Arletta Bolesta adwokat kościelny
    • paczek18 Re: Adwokat Łódź 11.07.21, 10:24
      W tych sprawach również mogę polecić kancelarię mecenasa Igora Klimkowskiego. Osobiście korzystałam z jego pomocy w trakcie rozwodu, podziału majątku i ustalania opieki nad dziećmi. Bardzo dobry i skuteczny prawnik, zawsze osobiście reprezentuje klienta. Zostawiam namiary telefoniczne: 600 365 228 .
    • Gość: Koniczynka Re: Adwokat Łódź IP: *.play-internet.pl 18.07.21, 22:32
      Dobry wieczór - jak także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok.
      • Gość: Magda Re: Adwokat Łódź IP: *.centertel.pl 14.08.21, 15:43
        Ja serdecznie polecam Kancelarię Florczak- Keller, mają swoje biura w zarówno w Łodzi jak i w Warszawie. To bardzo kompetentny zespół prawników. Bardzo szeroki zakres specjalizacji - prawo karne,cywilne, sprawy podatkowe, pomoc frankowiczom. Mnie pomogli przy analizie niekorzystnej dla mnie umowy kupna. Polecam. Dla zainteresowanych link do strony kancelaria-kfk.pl/
        • Gość: Olga Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 28.10.21, 20:49
          Potwierdzam i bardzo polecam panią Florczak - Keller. Ma dużą wiedzę i jest kreatywna. Mnie się podobało jej zaangażowanie
    • Gość: katarina1 Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 18.09.21, 15:53
      Mam za sobą ciężkie sprawy rodzinne ale kompetencja i rzetelność mecenasa Igora Klimkowskiego pozwoliły doprowadzić je do pomyślnego końca. Polecam tego adwokata. Zawsze osobiście stawia się na rozprawach, nie wysyła na nie zastępców. To się dla mnie bardzo liczy.
    • Gość: Babra Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 11.10.21, 14:48
      Pani Mecenas Magdalena Chróścielewska bardzo pomogła mi w trudnej sprawie rozwodowej. Jestem Jej bardzo wdzięczna, ponieważ bez niej pewnie dalej tkwiłabym w toksycznym związku bez szans na lepsze jutro. Bardzo dziękuję za ludzkie podejście, dużą empatię oraz skuteczne załatwienie sprawy.
    • bumtarara2 Re: Adwokat Łódź 14.11.21, 10:15
      Adwokat Igor Klimkowski to po pierwsze konkret. Po drugie dyspozycyjność. Zawsze odbiera telefony osobiście, przychodzi też na rozprawy osobiście. Przede wszystkim cieszy indywidualne podejście i zaangażowanie. Po trzecie wiedza. Wiedza i to praktyczna. Przepisy przepisami, a praktyka swoją drogą, w której mecenas dobrze się orientuje. Bardzo polecam!
    • Gość: Garnim Re: Adwokat Łódź IP: 188.212.135.* 26.11.21, 12:32
      Kancelaria Pani mecenas Chróścielewskiej ma moje zaufanie w 100%. Udzieliła mi pomocy, przy moich dwóch sprawach. Dzięki jej zaangażowaniu, profesjonalizmowi oraz indywidualnemu podejściu do klienta obydwie zakończone sukcesem. Serdecznie polecam!
      • Gość: cekina1 Re: Adwokat Łódź IP: 91.225.179.* 13.01.22, 08:02
        Jak wygląda cenowo sprawa o alimenty u mecenas Chruścielewskiej? Sama konsultacja 3000tyś i żadnej informacji z sekretariatu odnośnie kosztów prowadzenia sprawy.Trzeba zapłacić za konsultacje 3000tyś żeby dowiedzieć się czy stać mnie będzie na prowadzenie sprawy przez Panią mecenas czy nie.Proszę o opinie
    • Gość: Milka Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 18.01.22, 16:37
      Ja jestem Klientką Pani Mecenas Chróścielewskiej i mogę zapewnić, że jej usługi są warte każdej ceny. Była u niej na konsultacji i jestem zachwycona. Rozwiała wszelkie moje wątpliwości i bardzo mnie uspokoiła. Tego właśnie potrzebowałam. Rozmowa z Nią działa cuda. Najlepiej przekonać się samemu.
    • ryska85 Re: Adwokat Łódź 04.02.22, 15:06
      Mecenas Igor Klimkowski to super dobry adwokat. Świetny człowiek. Bardzo kulturalny facet. Korzystałam i jestem pod dużym wrażeniem wiedzy i sposobu podejścia do tematu. Na pewno wrócę jak będę jeszcze potrzebowała pomocy prawnika. Polecam zdecydowanie!
    • Gość: Domino Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 11.02.22, 16:06
      Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
      • Gość: Arczki Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 02.03.22, 15:09
        Obiema rękami mogę się podpisać pod rekomendacjami dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wiem co mówię bo prowadziła mi sprawę. cały proces przeprowadzony bardzo szybko i sprawnie. Nie było żadnych komplikacji czy niedomówień. Kontakt z Panią Mecenas był wzorowy. Polecam!
    • fredaaa1 Re: Adwokat Łódź 22.03.22, 14:59
      Jak najbardziej polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. Bardzo dobry fachowiec, skuteczny w działaniu z dużą wiedzą prawniczą, a do tego bardzo przyjazny i kulturalny. Zawsze osobiście kontaktuje się ze swoimi klientami. Osobiście też odbiera telefon: 600 365 228
    • Gość: Izabella Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 21.04.22, 14:34
      Adwokat Igor Klimkowski na pewno sobie z tym problemem poradzi. Zachęcam do kontaktu z nim - pod numerem 600 365 228 zawsze odbiera osobiście. Bardzo ważna jest dla mnie też osobista reprezentacja w sądzie i u pana mecenasa Klimkowskiego zawsze można na to liczyć.
    • Gość: Kalix Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 29.04.22, 14:12
      Najlepsza Mecenas jaką znam to Pani adwokat Magdalena Chróścielewska. Od szeregu lat prowadzi - z sukcesami - swoją kancelarię adwokacką. Jest bardzo skuteczna a zarazem ciepła i pełna empatii. Jeżeli macie jakiś problem to polecam się z nią skontaktować (telefon 666-609-065) i przedstawić jej sytuację. Pomoże i Wam. Pozdrawiam
    • Gość: Dora Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 19.05.22, 13:36
      Ja powierzyłam swoje sprawy sądowe Panu mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu i musze przyznać, że jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam innym, bardzo rzetelny adwokat, sprawy prowadzi osobiście, doskonała komunikacja i zawsze znajdzie czas dla swojego klienta. Najlepiej kontaktować się z nim osobiście pod numerem 600 365 228.
      • Gość: <a href="http://ww Re: Adwokat Łódź IP: *.204.72.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.06.22, 21:42
        Ja polecam adwokata Jarosława Szkudlarka duże doświadczenie i zaangażowanie w sprawę mega kancelaria z fajnym zespołem zawsze ktoś jest do dyspozycji jak mecenas w sądzie. polecam
        • Gość: kasibowek99 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 17.06.22, 15:25
          moją sprawę rozwodową mecenas Jarosław Szkudlarek wygrał bezproblemowo, druga strona nie miała szans. super przygotowanie do sprawy i ta reprezentacja na każdym kroku widać doświadczenie wiedze i zaangażowanie. Polecam
    • Gość: plumakwoata Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 31.05.22, 12:51
      Gorąco polecam Panią Adwokat Magdalenę Chróścielewską. Fantastyczna Kobieta! Jestem dumna z tego, że moja sprawa prowadzona była przez tą Panią. Czułam się bardzo dobrze "zaopiekowana". Warto jej zaufać i oddać sprawę w jej ręce!
    • Gość: Markusb88 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 10.06.22, 17:25
      A ja bardzo dziękuje za perfekcyjne przeprowadzenie mnie przez rozwód i podział majątku adwokatowi Jarosławowi Szkudlarkowi wielce skuteczny i doświadczony a co najważniejsze zaangażowany w spraw osobiście dla mnie rewelacyjny w swoim fachu. Polecam Beata
      • Gość: Tedirek Re: Adwokat Łódź IP: *.204.36.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.22, 17:54
        Potwierdzam adwokat Jarosław Szkudlarek bardzo dobry i skuteczny adwokat sprawach rozwodowych i karnych
    • Gość: Danna Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 27.06.22, 11:18
      Ja bardzo polecam Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską. Świetna adwokat. Specjalistka od rozwodów i w ogóle od wszelkich spraw rodzinnych. Korzystałam z Jej usług i jestem bardzo zadowolona (Pani Mecenas pomocna, wyrozumiała i cierpliwa). Oczywiście, że polecam.
    • marta0576 Re: Adwokat Łódź 27.06.22, 19:59
      Polecam adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi rewelacyjny w sprawach cywilnych i rozwodowych. Bardzo dobry w adwokat znający się na rzeczy z dużym doświadczeniem. Podaję namiary 604296388 - co ważne osobiście można z nim porozmawiać i chodzi na sprawy do sądu a nie wysyła zastępców
    • Gość: Angie Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 29.06.22, 14:05
      Kochani, wg mojego skromnego zdania najlepsza jest Pani Mecenas Chróścielewska Magdalena. Pani Mecenas doskonale sprawdziła się w roli mojej adwokat jak miałam rozwód. Bardzo walczyła na sali i przygotowywała pisma, które były bardzo znaczące w sprawie. Dzięki jej wsparciu sprawa jest wygrana i zakończona tak jak tego chciałam. Polecam z całego serca!
    • rufus78 Re: Adwokat Łódź 30.06.22, 15:14
      Polecam mecenasa Igora Klimkowskiego bo wiem, że takimi sprawami się zajmuje. Najlepiej umówić się do niego na wizytę i porozmawiać z nim osobiście o konkretnym problemie. Na pewno będzie wiedział jak w danej sprawie zadziałać. Polecam też dzwonić bezpośrednio do mecenasa pod numer 600 365 228. Pod tym numerem skontaktujecie się bezpośrednio z nim.
    • Gość: Manei Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 01.07.22, 12:51
      Chętnie Wam polecę Adwokat Magdalenę Chróścielewską, która jest najlepsza w swoim fachu. Bardzo skuteczna Pani Mecenas, która nie boi się walczyć na sali sądowej. Warto się z nią skonsultować i zobaczyć jaka jest Wasza sytuacja oraz co można w sprawie zrobić żeby się jak najlepiej przygotować i zwiększyć swoje szanse na wygraną w sądzie. Dobrego dnia!
    • Gość: Rocket Re: Adwokat Łódź IP: *.96.147.140.ipv4.supernova.orange.pl 04.07.22, 22:25
      Jeżeli szukacie kogoś naprawdę sprawdzonego to polecam adwokata Piotra Szybkę. Mecenas specjalizuje się w sprawach rozwodowych. W razie potrzeby podaję numer do niego 666 600 773. Pan Mecenas osobiście prowadzi sprawy. W razie potrzeby jest pod telefonem
    • mojra868 Re: Adwokat Łódź 28.07.22, 14:29
      Mecenas Igor Klimkowski prowadził dla mnie i znajomych kilka spraw, zawsze dotrzymywał terminów. Rzetelnie przygotowywał się do rozpraw i pojawiał się na nich osobiście. Przystępne ceny usług. Warto kontaktować się z nim osobiście pod numerem telefonu 600 365 228.
    • Gość: Magnolia Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 29.07.22, 12:41
      Witam, jeżeli chodzi o skuteczność to najlepsza jest Pani Mecenas Magdalena Chróścielewska. Od wielu wielu lat korzystam z pomocy Pani Mecenas w rożnych moich sprawach i za każdym razem byłam bardzo zadowolona. dla mnie to jest ważne, że zawsze kiedy potrzebuję pomocy mogę liczyć na Panią Mecenas. Zostawiam numer jeżeli ktos jest w potrzebie - 666-609-065
      • Gość: Gabba Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 09.08.22, 16:27
        Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas. Wymarzony mecenas. Pomorze, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka