Dodaj do ulubionych

TOYA - Jakość usług.

05.01.15, 14:41
Jeśli Was też wkurza TVK Toya, to zapraszam do polubienia strony:
www.facebook.com/TOYAFAIL
Może jak zbierze się nas więcej i zbierzemy więcej "materiałów dowodowych" to uda się z nimi cos wywalczyć.
Prawda jest taka, że pieniądze płaci się bardzo duże, a jakość jest co najmniej mizerna...
Jeszcze raz zapraszam do polubienie i przekazywania dalej.
Obserwuj wątek
    • lwleszek Re: TOYA - Jakość usług. 16.03.15, 07:56
      Ja miałem net i tv,net- po 4 latach zrezygnowałem,zawieszeł się,brak sygnału(za 69zł później49zł)dodzwonić się(z lodzi)zapomnij,najpierw długa gawęda a później zajęty,tylko e-mail i po paru dniach już był sygnał.Natomiast tv to już wielka pomyłka,dekoder grzał się bardzo-kazali podłożyć mi deseczkę bo ten typ tak ma,brak telegazety-po co mi?,za cyfrowy+analog płaciłem ponad 60zł,jakość cyfrowego lichutka,analog tragedia,gdy zjawil się serwisant na pytanie dlaczego mam słaby odbiór,brzęczyw dekoderze-odpowiedź;iskrzy w ich puszce,musiałem kupić jakiś wadliwy odbiornik(robot,rado.itp.lub że mam pilota w torebce foliowej a w instrukcji nic nie pisza że może być-za przewód do radia kazali mi zapłacić bo mi się nie należy ale inst.zakładali z gniazdem radiowym(wyłudzenie pieniędzy) i powiedziałem dość rozwiązałem umowę,zaczęło się wydzwanianie żebym wrócił.CI PROMINĘCI NIE MOGĄ ZROZUMIEĆ ŻE DO BAGNA SIĘ NIE WRACA,a swoją drogą to niech ktoś z dyrekcji przyjrzy się sprawie bo za ustawienie ulubionych (po pracy za 30 zł)aż namawiają,nieważne czy sygnal jest ok.Przeszedłem do polsatu za69zł na multi-rom,twardy dysk 500 giga,mam umowę na 23-mce płatne+6 mcy za darmo,wychodzi mi taniej a obrazów nie ma co porównywać w i ob telewizorach.Tyle nerw straciłem ale lepiej późno niż wcale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka