rogalik86 09.09.04, 16:48 adoptuje mala czarna kotke,najlepiej zaszczepiona i wysterylizowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen Re: adoptuje kotke 10.09.04, 09:55 odrobaczona, z pelnym kocim rynsztunkiem, typu drapaczka, kuweta, kocie spanie i wyzywienie na pol roku.... phi! polecam schronisko na marmurowej. i o! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: adoptuje kotke 10.09.04, 16:27 Widzę Keri, że mogę w pazdzierniku wyjeżdżać spokojny o los wątków takich jak ten :) Cieszę się :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Nurtuje mnie 10.09.04, 16:32 co to jest ten typ drapaczka?? Dzierżubr występuje drapiąc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: Nurtuje mnie 10.09.04, 16:46 a może to nie drapaczka a drapak? Tajemnica zwrotu "dać drapaka" została rozwiązana! Drapaka daje się razem z kotem w schronisku :) (a może ze schroniska?) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: adoptuje kotke IP: *.lodz.mm.pl 10.09.04, 18:49 Daj jakieś namiary kontaktowe na maila: tomek@pactor.com.pl Mam czarną kicie. Ma gdzieś 7-8 tygodni jest czarna i bardzo radosna. Załatwia się do kuwety i generalnie nie robi problemów :-) Co do szczepienia i sterylizacji - szczepić można najwcześniej kota 9 tygodniowego, a w zasadzie nawet później (a i to jest dopiero pierwsze szczepienie), a sterylka najwcześniej około 9 miesiąca. Za to kicia jest odpchlona i odrobaczona. Niecierpliwie czekam na kontakt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: adoptuje kotke IP: *.toya.net.pl 03.02.05, 22:47 Ciekaw jestem jak tam kotka po adopcji??? Czy już mówi do ciebie : "mama"? Odpowiedz Link Zgłoś