Gość: elewi IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.09.04, 23:22 Szukam dobrego fryzajera. Proszę o adresy sprawdzonych salonów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ambit Re: Dobry fryzjer w Łodzi IP: *.uml.lodz.pl 16.09.04, 10:13 Ja przetestowałam wielu, wielu i z ręką na sercu mogę polecić Pana Piotra ul. Wschodnia przy Rewolucji, salon firmowany przez L'oreal. Piotr obcina, Pani Magda i dziewczyny robią kolor /najlepsze balayage jakie widziałam w życiu/. Nie jest tanio, ale ja jestem zawsze zadowolona i chodzą tam też namówione znajome i też chwalą.Polecanie fryzjera to zawsze rzecz ryzykowna, bo gusta są różne. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Dobry fryzjer w Łodzi 29.09.04, 00:47 Mnie zaś szkoda naszego Pana Tomka z ulicy Legionów... Zniknął tak bez śladu... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EKS fashion Re: Dobry fryzjer w Łodzi IP: *.idea.pl 16.09.04, 18:40 Hirek, Piotrkowska ... Odpowiedz Link Zgłoś
stella20 Re: Dobry fryzjer w Łodzi 16.09.04, 19:49 hej dziewczyny a jakie tam sa ceny? za obciecie z wymodelowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dobry fryzjer w Łodzi IP: 217.17.46.* 22.09.04, 10:43 Justyna ma salon na Wólczńskiej Talent fachowiec Nr w Łodzi i nie tylko i ceny rozsadne !!! Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry fryzjer w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:47 Hej! Jezeli chcesz byc zadowolona,to bardzo mocno:),polecam fryzjera na Piotrkowskiej 89 tel 630 48 73 "PRZEMEK".Jest niesamowity,nie masz co dumać,serio!Ja przeszłam przez tylu "fachowców",że szkoda gadać... Niestety czeka się tam na termin ok 3tygodni ale warto!!Jak nie teraz to zapisz się na następną wizytę.Pozdrawiam cieplutko hej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry fryzjer w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:32 Jasne,i to jak hmm...? Ja chodzę z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
asiula2 Re: Dobry fryzjer w Łodzi 01.10.04, 11:42 Ja równiez polecam panią Justynę - koleżanki mi zazdroszczą fryzury, wszystkie kobiety wychodzą z superowymi fryzurami dostosowanymi do twarzy. Ceny trochę wysokie- ale warto. Za ścięcie zapłaciłam 50zł Odpowiedz Link Zgłoś
asiula2 Re: Dobry fryzjer w Łodzi 01.10.04, 11:43 Justyna ma salon na Wólczańskiej 91 Odpowiedz Link Zgłoś
lucja_4 Re: Dobry fryzjer w Łodzi 01.10.04, 19:22 Salon Stanisław-Narutowicza 32 Odpowiedz Link Zgłoś