Gość: MarcinK IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 12.04.02, 15:14 Witam Jakos mnie to nie dziwi. Link: lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/163650.html Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malopolanin Re: CityRunner bez zarzutu 12.04.02, 16:03 Z tego co wiem u Was jeżdzi 5 Citków. Zapewne linia jest obsługiwana przez więcej brygad. Czy w związku z tym kursy wykonywane przeza Citka są specjalnie oznaczone ? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Przepraszam :) 12.04.02, 16:05 Z portalu Naszemiasto wynika, że kupiliście 15 Citków. Napisałem 5, bo tak podawała cała ogólnopolska TV i GW. W takim razie moje poprzednie pytanie jest nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Przepraszam :) 12.04.02, 16:57 15 Citków to ma dopiero być pod koniec tego roku. Narazie jeździ jeden, a PODOBNO do końca miesiąca ma jeździć drugi. P.S. Piszę podobno, bo jest to informacja usłyszana, ale nie potwierdzona naocznymi empirycznymi oględzinami materialnych dokumentów. To dla informacji wszystkich tych, którzy zarzucali my próbę wprowadzenia w błąd forumowiczów (chyba wszyscy sobie przypominają o co chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś