Dodaj do ulubionych

SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się!

IP: *.pai.net.pl 15.04.02, 16:04
Kto z Was namiętnie grywa w tą grę? Czy oprócz mnie i Prawego są na forum
osoby, które w wirtualnej rzeczywistości realizują swoje marzenia
urbanistyczne? A może są tu tacy, co grają tylko ze względów ekonomicznych? A
może zawodowi projektanci?

Sim-burmistrze wszystkich narodów! Łączcie się! Oto wątek specjalnie dla
miłośników tej gry.
Obserwuj wątek
    • geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 15.04.02, 17:11
      Ja też gram od czasu do czasu:))
      Jednak moja namiętnościa jest bez watpienia inna gra:)
      Traffic Giant:)
      Ktoś zna???
      • Gość: Prawy Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: *.Astral.Lodz.PL 15.04.02, 23:25
        > Jednak moja namiętnościa jest bez watpienia inna gra:)
        > Traffic Giant:)
        > Ktoś zna???
        No masz.... pewnie ze znam
        i tez namietnie w to gram
        wkurza mnie tylko fakt ze nie mozna zmieniac numerow linii - bo i tak na
        przystankach sa po kolei czyli 1,2,3,4 itd...
        Ale i tak wspaniala gra

Prawy
        • Gość: geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 16.04.02, 06:33
          Na szczęscie w planach jest Traffic 2 (a może już w konstrukcji??) i może kilka rzeczy zmieni się :))
          Nie przejmuj się numerkami:) A jaki środek transportu lubisz najbardziej? Jak dla mnie kolejka miejska rulez;)
          • Gość: krzysiek Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: *.toya.net.pl 16.04.02, 13:46
            Traffic giant to super gra. A czy są do niej jakieś kody? Nie, żebym chciał
            oszukiwać, ale casem się przydają.
            • geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 16.04.02, 14:13
              z tego co pamiętam z mojego przegladania stron www o takiej tematyce- sa kody. Nie pamiętam jedynie czy sa one wpisywane w czasie gry, czy przez przypadek nie trzeba czegoś zmieniac w plikach gry etc.
              Wpisz w wyszukiwarce np. Onetu "Traffic Giant" jest tego sporo.

Ja nigdy nie użyłem kodów, pomimo że nie ram powinienem aby skończyc plansze;)
              Cała przyjemnośc powtarzania mapy i udoskonalenia swojego systemu :))

pozdrawiam.
              • Gość: krzysiek Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: *.toya.net.pl 30.04.02, 13:55
                Wielkie dzięki!!!
    • gabi1 Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 15.04.02, 21:20
      W SIMCITY grałem ale dawno.
      Teraz realizuję się podczas budowy państwa Faraonów.
      Pozdrawiam budowniczych
    • zamek Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie si 15.04.02, 22:14
      A dacie jakiegoś sznurka, za który można to ściągnąć???
      Brzmi ponętnie... :)
      • Gość: mch Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie si IP: *.pai.net.pl 16.04.02, 08:09
        To niestety trzeba normalnie kupić :)
        • geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie si 16.04.02, 14:18
          niekoniecznie.....tylko trzeba się troche natrudzic:)
          ale o tym oficjalnie cicho-sza!! :)))
    • Gość: Prawy Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: *.Astral.Lodz.PL 15.04.02, 23:39
      To fakt... jestem maniakiem tej gry.
      Uwielbiam SIM CITY 3000.
      Gdyby ktos chcial sie wymienic miastami to bardzo prosze o maila.
      Chetnie rozbuduje albo zmodyfikuje czyjs projekt, bardzo bedzie mi tez milo
      gdy ktos wypowie sie na temat moich miast.

prawy@astral.lodz.pl
      Tylko prosze mi nie zawalic skrzynki 100 miast.

Pozdrawiam
      SIM Burmistrz Prawy
    • Gość: geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 16.04.02, 07:09
      Przepraszam!
      Czy ktoś coś może słyszał o 4 części tej iście cudownej gry???:))
      • Gość: mch Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: *.pai.net.pl 16.04.02, 08:11
        Nie będzie części czwartej. Zamiast tego jest mix Simów i SimCity = SimsVille
        • geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 16.04.02, 14:23
          buuuuuuuuuu:(((((

a może jednak się skusza....:((

Czy SimsVille można już kupic w Polsce??
          • adamco Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 17.04.02, 10:36
            Niestety na sim sity 4 ani na simsville sie na razie nie zanosi. Cale "moce
            przerobowe" EA sa w tej chwili skupione na Sims Online. Mam nadzieje ze bedzie
            to dostepne w Polsce bo zapowiada sie niesamowicie.
            Pozdrawiam.
            adamco
    • Gość: ELVIZ Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: *.mipro.pl 16.04.02, 13:21
      Ja uwielbiam I część. Teraz już w nic nie gram bo nie mam na to czasu.
    • Gość: Łodzian Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: 212.191.74.* 16.04.02, 14:05
      Ha! A już myślałem, że ludzie znają tylko Counterstrike`a.
      SIMCITY 3000 - piękna gra. Ja zawsze budowałem miasto na wzór Łodzi,
      szachownica z dużymi osiedlami, z parkiem, boiskiem, oczkiem wodnym pośrodku.
      Astronomiczna cena ziemi gwarantowana. Kody do SIMCITY pewnie znacie, a poza
      tym co to za przyjemność. Sztuką jest zbudować coś z niczego.
      A Traffic Giant też fajne, tylko że banalnie proste nawet te dodatkowe misje.
      Najbardziej lubię ten niskopodłogowy tramwaj i kolejkę podwieszaną.

Z pozdrowieniami dla wszystkich SIMmaniaków.

P.S. Jak dowodzą badania brukiew do kolonie małych zielonych kosmitów.....
      • geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 16.04.02, 14:27
        Mam pytanie- czy sa tylko dwa modele kolejki miejskiej? Bo jak długo w to gram, tak miałem tylko 2 modele do dyspozycji w Trafic Giant:/

Ciekawe czy w Traffic'u bedzie możliwy rozróst miast....
        • Gość: Łodzian Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: 212.191.74.* 16.04.02, 14:43
          Ja doszedłem do 3 modelu. Ale więcej jest na
          www.strategie.pl/tgiant/pojazdy.htm.

A tak swoją drogą jak się robi odnośniki!
          • geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 16.04.02, 14:54
            jakie odnośniki???
            • Gość: Łodzian Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: 212.191.74.* 16.04.02, 15:01
              geograf napisał(a):

> jakie odnośniki???

Wow wyszło mi....

• geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 16.04.02, 15:04
                wystarczy wpisac "" przed www
    • Gość: mch SIM CITY 3000 UNLIMITED lub BAT dla wersji PL IP: *.pai.net.pl 17.04.02, 09:01
      Czy ktoś wie gdzie to można dostać? Brakuje mi trochę możliwości tworzenia
      własnych budynków w zwykłej wersji gry.
    • yavorius A kto ma SIMCITY 1??? 17.04.02, 09:03
      Poszukuje bezowocnie jak dotad pierwszej wersji tej gry. Jesli ktos jest w posiadaniu, prosze dac znac na maila.

Pozdrawiam,
      • lp.atezag.atzcop Re: A kto ma SIMCITY 1??? 17.04.02, 11:13
        yavorius napisał(a):

> Poszukuje bezowocnie jak dotad pierwszej wersji tej gry. Jesli ktos jest w posi
        > adaniu, prosze dac znac na maila.
        >
        > Pozdrawiam,

W sim city classic można pograć ONLINE (sic!):

simcity.ea.com/us/guide/

uprzednio należy się zalogować poprzez email.

Poza tym można SimCity Classic (jak i SC3k) ściągnąć przez Kazaa (która co prawda
        ostatnio mi nie działa :-()

pozdrawiam

• Gość: mch Re: A kto ma SIMCITY 1??? IP: *.lodz.pl 17.04.02, 11:40
          W dziale o grach na Interii jest część pierwsza i druga (pełne wersje PL) do
          ściągnięcia.
          • geograf Re: A kto ma SIMCITY 1??? 17.04.02, 16:03
            za darmo???
            musze sprawdzic wieczorem:))

Poza tym- KaZaA coraz rzadziej dizał, ale akurat dzisiaj działa i wyszukuje SimCity bez zarzutów;)
            • Gość: mch Re: A kto ma SIMCITY 1??? IP: *.pai.net.pl 17.04.02, 17:20
              A ja nadal twierdzę, że trójka jest najlepsza. Brakuje mi w niej jednak czegoś,
              co było w poprzedniej części, a mianowicie elektrowni wodnej.
              • geograf Re: A kto ma SIMCITY 1??? 17.04.02, 19:06
                Mam pytanie: gdzie w Interii sa Sim City do ściagnięcia, o których wspominałeś mch???
                Nie moge nigdzie znaleźc... Może jakiś link??
                • Gość: mch Re: A kto ma SIMCITY 1??? IP: *.pai.net.pl 17.04.02, 19:16
                  gry.interia.pl/online/klasyka/art?aid=7256&art_strona=3
    • geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 30.04.02, 15:55
      Dzisiaj zaczyna sie dłuuuuugi weekend, może pobawimy się w budowanie swojej metropolii??
      Kto stanie w szranki?:P
      • Gość: Prawy Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: *.man.lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 30.04.02, 21:36
        Goe - jakbys mnie wyczul
        Nie dosc ze dlugi weekend to jeszcze angina i siedze w domu.
        Goraca herbatka, troche tabletek do ssania i komp.
        Wlasnie moja ŁÓDŹ rozrosła się juz do ponad 180.000 mieszkańców a to dopiero
        początek.
        Ja jak najbardziej podejmuje twoje wyzwanie.

Prawy
        • geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 30.04.02, 21:37
          :))
          A grasz z kodami czy bez?
          Poza tym- w jaki sposób rozstrzygniemy rywalizację?:)

pozdrawiam:)
          rrękawica rzucona...bój się;)
    • Gość: Prawy SIM CITY 4 - a jednak IP: *.man.lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 30.04.02, 21:38
      Więc jednak będzie
      SIM CITY 4
      simcity.ea.com/simcity4/index.html
      już chyba wiem na co wydam kase w maju... szkoda ze to dopiero 22 maja.

Prawy
      • Gość: mch Re: SIM CITY 4 - a jednak IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.06.02, 16:20
        U mnie chyba nie wejdzie.
    • geograf Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! 16.06.02, 08:36
      Hmmmmm...
      Znowu zaczałem w to grac:)
      Ech...szkoda że ta prawdziwa Łódź nie rozwija się tak jak moja w Simlandii;) (moja skromnośc mnie poraża:)

Ktoś jeszcze gra w to cacko??

A jak Sim City 4?? Ktoś w to gra??
      • Gość: mch Re: SIM CITY 3000 - budowniczowie miast łączcie się! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.06.02, 16:19
        geograf napisał(a):

> Hmmmmm...
        > Znowu zaczałem w to grac:)

To chyba dobrze. :)

> Ech...szkoda że ta prawdziwa Łódź nie rozwija się tak jak moja w Simlandii;) (m
        > oja skromnośc mnie poraża:)

Moja "Łódź" też przewyższa tą prawdziwą. Ostatnio zabrałem się jednak za NY przed
        11 września (jest WTC). :)

> Ktoś jeszcze gra w to cacko??

Ja.

> A jak Sim City 4?? Ktoś w to gra??

Poczytaj post wyżej. Jeszcze nie, ale w przyszłości...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka