Gość: Snake IP: 62.233.181.* 30.09.04, 15:12 Byloby przyjemnie i po europejsku. No bo jak to wyglada, zeby taka dluga trase przebywac cygarem w ktorym swiatlo przygasa, drzwi skrzypia, okna brudem zalane i konstrukcja przecieka. Sila wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 15:14 Do Ozorkowa? No przecież do Łęczycy miały jeździć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 15:17 a czemu ja mam bulić za utrzymanie Cityrunnerów które będą jeździc na wieś, ja chce je miec u siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem IP: 62.233.181.* 30.09.04, 15:46 Radykalny kolego, rownie dobrze mozesz powiedziec ze nie chcesz bulic na wszystkie linie z ktorych nie korzystasz. Ta jest jedna z najstarszych w Europie wiec wartoby ja zmodernizowac. Tym bardziej ze ktos uznal ja za rentowna. Przeciez nie domagam sie TGV. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 15:48 ale domagasz sie tych pięknych zółciutkich Cytronet które moje oko tuczą w alejach marszałka, kup sobie nowe jak chcesz tam nimi jeździć a te zostaw w spokoju :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem IP: 62.233.181.* 30.09.04, 16:04 Przegladam Gratke ale na razie nikt nie sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 16:09 Poczekaj aż zlikwidują MKT, a Kropiwnicki z przyjemnościa puści cityrunnery do Ozorkowa, żeby tylko je zniszczyć i pokazac światu, jakie to niedobre tramwaje są... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 16:11 oj żebym ja go nie puścił do Ozorkowa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 16:14 Na taczkę i sru go do Bzury, niech spływa przez Wisłę na morza i oceany. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 16:18 albo go zmusimy do nieprzerwanej jazdy cityrunnerem przez kilka tygodni, aż zmięknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.E. Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:57 Nie dopłynie. Najpierw się rozpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztofbla Łęczyca - Łask IP: *.pl 30.09.04, 15:21 Powiem (napiszę) więcej: Łęczyca - Ozorków - Zgierz - Łódź - Pabianice - Łask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micbał M. Re: Łęczyca - Łask IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.04, 15:25 Kiedyś mi się przyśniło, że jadę tramwajem do Wielunia. Widzę, że mój sen może się ziścić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Łęczyca - Łask 01.10.04, 09:00 A może do Sulejowa przez Rzgów, Tuszyn i Piotrków, tak jak kiedyś planowano? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztofbla Rzeszów-Szczecin, Suwałki-Wałbrzych IP: *.pl 01.10.04, 14:01 albo jeszcze dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Nowy sposób IP: *.lodz.mm.pl 03.10.04, 08:35 Przecież Cityrunner nie przejedzie przez tyle miast,no jakby jeżdził po torach kolejowych,to by było to możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Łęczyca - Łask IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 18:34 Może nie tramwaj ale trasa kolejowa Wieluń - Magistrala Węglowa (i do Łodzi), to by się całkiem przydała.Najprostszym rozwiązaniem byłoby zbdowanie jej wzdłuż drogi S8.Ale w polskich realiach, to tylko fantazje(chyba, że zrobią debilną supertrasę Idzikowiece - Wrocław) Odpowiedz Link Zgłoś