Dodaj do ulubionych

Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem

IP: 62.233.181.* 30.09.04, 15:12
Byloby przyjemnie i po europejsku. No bo jak to wyglada, zeby taka dluga
trase przebywac cygarem w ktorym swiatlo przygasa, drzwi skrzypia, okna
brudem zalane i konstrukcja przecieka.

Sila wszystkim.
Obserwuj wątek
    • michal.ch Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 15:14
      Do Ozorkowa? No przecież do Łęczycy miały jeździć. ;)
      • pawel-strzalka Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 15:17
        a czemu ja mam bulić za utrzymanie Cityrunnerów które będą jeździc na wieś, ja
        chce je miec u siebie!!!
        • Gość: Snake Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem IP: 62.233.181.* 30.09.04, 15:46
          Radykalny kolego, rownie dobrze mozesz powiedziec ze nie chcesz bulic na
          wszystkie linie z ktorych nie korzystasz. Ta jest jedna z najstarszych w
          Europie wiec wartoby ja zmodernizowac. Tym bardziej ze ktos uznal ja za
          rentowna. Przeciez nie domagam sie TGV.
          • pawel-strzalka Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 15:48
            ale domagasz sie tych pięknych zółciutkich Cytronet które moje oko tuczą w
            alejach marszałka, kup sobie nowe jak chcesz tam nimi jeździć a te zostaw w
            spokoju :]
            • Gość: Snake Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem IP: 62.233.181.* 30.09.04, 16:04
              Przegladam Gratke ale na razie nikt nie sprzedaje.
              • michal.ch Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 16:09
                Poczekaj aż zlikwidują MKT, a Kropiwnicki z przyjemnościa puści cityrunnery do Ozorkowa, żeby tylko je zniszczyć i pokazac światu, jakie to niedobre tramwaje są...
                • pawel-strzalka Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 16:11
                  oj żebym ja go nie puścił do Ozorkowa!!!!!!
                  • michal.ch Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 16:14
                    Na taczkę i sru go do Bzury, niech spływa przez Wisłę na morza i oceany. ;)
                    • pawel-strzalka Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem 30.09.04, 16:18
                      albo go zmusimy do nieprzerwanej jazdy cityrunnerem przez kilka tygodni, aż
                      zmięknie :)
                    • Gość: M.E. Re: Trasa Ozorkow - Lodz - Pabianice Cityrunnerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:57
                      Nie dopłynie. Najpierw się rozpuści.
      • Gość: krzysztofbla Łęczyca - Łask IP: *.pl 30.09.04, 15:21
        Powiem (napiszę) więcej:
        Łęczyca - Ozorków - Zgierz - Łódź - Pabianice - Łask
        • Gość: Micbał M. Re: Łęczyca - Łask IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.04, 15:25
          Kiedyś mi się przyśniło, że jadę tramwajem do Wielunia. Widzę, że mój sen może
          się ziścić :-)
          • michal.ch Re: Łęczyca - Łask 01.10.04, 09:00
            A może do Sulejowa przez Rzgów, Tuszyn i Piotrków, tak jak kiedyś planowano? ;)
            • Gość: krzysztofbla Rzeszów-Szczecin, Suwałki-Wałbrzych IP: *.pl 01.10.04, 14:01
              albo jeszcze dalej!!!!
            • Gość: Lucas Nowy sposób IP: *.lodz.mm.pl 03.10.04, 08:35
              Przecież Cityrunner nie przejedzie przez tyle miast,no jakby jeżdził po torach
              kolejowych,to by było to możliwe
          • Gość: Ja Re: Łęczyca - Łask IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 18:34
            Może nie tramwaj ale trasa kolejowa Wieluń - Magistrala Węglowa (i do Łodzi),
            to by się całkiem przydała.Najprostszym rozwiązaniem byłoby zbdowanie jej
            wzdłuż drogi S8.Ale w polskich realiach, to tylko fantazje(chyba, że zrobią
            debilną supertrasę Idzikowiece - Wrocław)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka