topjes 01.10.04, 13:24 No, no, no - pamiętam, że kiedyś byłem w takiej knajpie w Stanach (Hooters) i miło to wspominam :))) A wczoraj przeżyłem miłe zaskoczenie w Łodzi na Pietrynie :) www.rooster.pl/lodz/ pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: master Re: Rooster IP: 194.42.117.* 01.10.04, 13:34 Byłem na kolacjo bardzo fajnie , porcje dosc spore cenowo zblizone do Sphinksa, kelnerki dopiero sie ucza ale nie siadajcie przy oknie poniewaz ciekawosc rzechodniow zagladajacych w talerze odbiera apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Atomic Rooster:) 01.10.04, 13:47 Sory, że oftopik, ale chciałem ten post poświęcic tej rewlacyjnej kapeli.:) Ave!! Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Atomic Rooster:) 01.10.04, 16:43 Patrzac na kelnerki, to raczej Atomic Kittens ;) Odpowiedz Link Zgłoś
egribikaver Re: Atomic Rooster:) 01.10.04, 19:36 hm ja sie nieco rozczarowałam, gdyz po pierwze dość drogo, a po drugie kelnerka pomylila sie w zleceniu, przyniosla nie to co trzeba i potem niechetnie oddała pieniądze. A poza tym doliczaja dodatki do rachunku nie wspominając o tym w karcie... Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Atomic Rooster:) 02.10.04, 00:17 > hm ja sie nieco rozczarowałam, gdyz po pierwze dość drogo, Drogo? No, może powyżej średniej łódzkiej, ale bez przesady. Ceny jak w Sphinxie, do tego spaghetti za 11-12 zł. Ceny są raczej w normie. > A poza tym doliczaja dodatki do rachunku nie wspominając o tym w > karcie... tzn? pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś