Dodaj do ulubionych

Derby Łodzi

IP: *.astral.lodz.pl 04.10.04, 13:35
co sądzicie o rozgrywaniu tego meczu w piątek?!tylko Widzew RTS
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał M. Re: Derby Łodzi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.04, 13:46
      Sądzę, że da nam to sobotę bez meczu :-)
      Poważnie - kiepski pomysł, będzie mało kibiców (a kiboli pewnie tyle samo).

Stawiam na Widzew choć derby Krakowa pokazały, że faworyt nie zawsze wygrywa :)
    • hubar Re: Derby Łodzi 04.10.04, 14:08
      Idiotyczny pomysł z tym piątkiem!!!
      Równie kretyński, jak robienie derbów rezerw w zeszłym sezonie w poniedziałek o
      11, tylko po to aby przyszło jak najmniej kibiców.
      Boję się, ze przez ten nieprzemyslany ruch, zamiast święta, bedzie kiepsko.
    • ixtlilto Re: Derby Łodzi 05.10.04, 09:03
      w piatek?!? Już widzę zadowolenie kierowców widzacych przemarsz kibiców Widzewa
      na stadion przy al. Unii
    • hubar www. Derby Łodzi .pl 23.10.04, 10:02
      Proponuję zobaczyć bo
      warto :-)
    • teufel Re: Derby Łodzi 23.10.04, 11:08
      Dobrze, że mecze trwają 3 dni:D
    • Gość: Polianna Re: Derby Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.10.04, 18:21
      A ja się boję... Pracuję w okolicy stadionu ŁKS i akurat będę wracać z pracy
      kiedy kibice zaczną się zbierać...Mam się bać czy nie?
      • hubar Re: Derby Łodzi 23.10.04, 21:53
        Biorąc pod uwagę gdzie mieszkasz (Twoje IP) oraz miejsce pracy, proponuję
        zastanowić się którędy wracać do domu 5 listopada. Będę pewne ;-) utrudnienia na
        trasie Widzew-Retkinia.
        O której kończysz pracę? Mecz jest chyba o 19, więc tak do 18 nie powinno być
        jakichkolwiek utrudnień. I nie ma co wpadać w panike.
        • Gość: Polianna Re: Derby Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.10.04, 23:17
          Hubar,myślisz że jak wyjdę z pracy po 18 to jeszcze nic się nie będzie działo?
          Ja naprawdę nie mam nic przeciwko meczom ale mimo wszystko ten
          rozentuzjazmowany tłum kibiców zawsze wzbudza we mnie swoisty niepokój. Ale ok,
          wierzę Ci na słowo. Postaram się wyluzować:) I jakoś dam radę z tym powrotem do
          domu:) Bawcie się dobrze Kibice:)
          • ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 23:22
            sluchaj, no napewno beda utrudniena ruchu, bo ok 18 juz widzewiacy napewna bada
            pod stadionem...
            ale poza tym nie ma sie czego obawiac. jedyne co, to jesli dojdzie do jakis
            starc... ale wtedy zdrowy rozsadek kaze postronnemu czlwoiekowi brac nogi za
            pas i usunac sie gdzies na bok
            • Gość: Polianna Re: Derby Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.10.04, 23:30
              Mam nadzieję, że nie będę musiała uciekać:) Pewnie głupio by mi to wyszło w
              butach na dość wysokich obcasach:) Będzie ok. Nie ma co się martwić na zapas:)
              Życzę Kibicom super wrażeń:) Powodzenia.
              • ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 23:33
                ja mysle ze duzo rozsadniej byloby nie wychodzic juz z domu wieczorem, jak mecz
                sie skonczy...

heh, w imieniu kibicow, dzieki za zyczonka dobrej zabawy :D
      • ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 22:45
        Gość portalu: Polianna napisał(a):

> A ja się boję... Pracuję w okolicy stadionu ŁKS i akurat będę wracać z pracy
        > kiedy kibice zaczną się zbierać...Mam się bać czy nie?

nie masz czego sie bac... ogolnie kibice kobieta nic nie robia, no chyba ze
        natrafisz na jakas rozrobe, wtedy poprostu usun sie z lini ognia - policja-
        kibice
        • Gość: Polianna Re: Derby Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.10.04, 23:21
          Dzięki ab84:) Już postanowiłam, że bać się nie będę:) To pewnie moja wrodzona
          ostrożność wciąż daje o sobie znać. Bawcie się dobrze Kibice:)
    • barracuda7110 Re: Derby Łodzi 23.10.04, 21:23
      Chrzanię to. Powinni rozegrać ten mecz o takiej porze kiedy normalni ludzie nie
      chodzą już po ulicach. To żadna przyjemność wiać z autobusu, bo władowała się do
      niego banda gówniarzy drąca się wniebogłosy jaki to ich drugoligowy (rotfl) klub
      jest wspaniały. Całe szczęście, że załoga stojącego w pobliżu radiowozu zaraz
      ruszyła żeby uspokoić debili, którzy zaczęli sobie skakać w autobusie w rytm
      jakiejś durnej przyśpiewki. Szkoda, że tylko jednemu kretynowi oberwało się pałą
      po nogach. Dopiero wtedy się nieco uspokoili.

ps wnioskuję o zakazanie kibicom poruszania po i przed meczem środkami
      komunikacji miejskiej. Autobusy i tramwaje są dla ludzi nie dla bydła.
      • Gość: Polianna Re: Derby Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.10.04, 21:29
        barracuda7110 napisał:

> Chrzanię to. Powinni rozegrać ten mecz o takiej porze kiedy normalni ludzie
        nie
        > chodzą już po ulicach.(...)
        A więc jednak mam się bać...Pewnie pojadę okrężną drogą...echhhhhhhh
      • hubar Re: Derby Łodzi 23.10.04, 21:48
        Barracuda, czemu chcesz kibicom zabraniać poruszania się komunikacją i czemu
        nazywasz nas bydłem? Zwarz słowa, a właściwie zacznij rożróżniać ich znaczenie!
        • barracuda7110 Re: Derby Łodzi 23.10.04, 22:55
          Widzę, że nigdy nie jechałeś autobusem pełnym "kibców". Mogę Cię zapewnić, że po
          takiej przejażdżce o wiele gorsze słowa cisnęły mi się na usta...

Pewnie jesteś osobą która po meczu kulturalnie wróci do domu... Wybacz ale
          według mnie takich osób jest pomijalnie mało dlatego postawiłem znak równości
          między bydłem a "kibicami".
          • pawel-strzalka Re: Derby Łodzi 23.10.04, 22:57
            ja zawsze trafiam na w miarę kulturalnych kiboli w autobusach, śpiewają sobie
            dość głośno, troche pobluźnią ale zazwyczaj sa spokojni i nie wyrywają
            kasowników ani siedzeń, taki specyficzny klimat sie wtedy robi :D
            • Gość: Mrozo Re: Derby Łodzi IP: *.tpnets.com 23.10.04, 23:10
              A co jest złego w śpiewaniu w autobusie czy tramwaju po meczu?
              Jeżeli wszyscy tylko śpiewają, a nie zajmują się niszczeniem, to klimat jest
              wspaniały podczas takiej jazdy, szczególnie po zwycięskim meczu Widzewka :]
              • barracuda7110 Re: Derby Łodzi 23.10.04, 23:13
                A co jest złego w przespacerowaniu się chodnikiem i darciu się jaki to
                drugoligowy (:D) klub jest wspaniały? Jadąc autobusem ostatnią rzeczą, o której
                marzę jest stado kibiców zawodzących swoję nędzne śpiewki.
                • Gość: Mrozo Re: Derby Łodzi IP: *.tpnets.com 23.10.04, 23:36
                  No i co z tego że drugoligowy? Hehe, klubu się przecież nie zmienia...
                  Jedynym dla Ciebie wyjściem jest niewsiadanie do pojazdów komunikacji miejskiej
                  gdy kończy się mecz...
          • hubar Re: Derby Łodzi 23.10.04, 23:38
            Nie jechałem? A to jeden raz?
            Chodzi mi o to, z jaką łatwością przychodzi ci nazywanie mnie bydłem. Nie
            stawiaj równości pomiędzy bydłem ludzkim (jaki niestety jeździ na mecze), a
            kibicami.
            Bo przeginasz!
      • teufel Re: Derby Łodzi 23.10.04, 23:16
        Chyba Ty jestes bydłem i debilem, bo ja się nie czuję kimś takim. Co to bania się wracać takim środkiem komunikacji, to zważ, że ostatnio osba postronna chwaliła sobie powrót z kibicami autobusem.
        • barracuda7110 Re: Derby Łodzi 23.10.04, 23:34
          Super! Znalazła się jedna osoba, chwaląca sobie jazdę autobusem z kibicami. Ile
          natomiast na to narzeka? Gdyby proporcje były odwrotne to nie zdziwiłbym się
          gdybyś obrzucił mnie wyzwiskami tak jak teraz. Niestety tak nie jest czego chyba
          jesteś świadom. Pozwól, że zostanę przy swoim stanowisku w tej sprawie. Nie
          życzę sobie towarzystwa kibiców w środkach komunikacji miejskiej!
          • hubar Re: Derby Łodzi 23.10.04, 23:45
            A ja nie życzę sobię towarzyszenia w komunikacji miejskiej, śmierdzieli i
            starych bab wracających z targowiska i rozpychającego się tobołami...
            Tego jest zdecydowanie więcej i według mnie bardziej uciążliwe.
            Skoro tak nie lubisz wracać ze śpiewającym tłumem, to weź sobie rozkład i
            zaplanuj, aby średnio raz na półtora tygodnia o okreslonej i wcześniej znanej
            godzinie, nie jechac na dokładnie znanej linii środkami kom zbiorowej.
            • Gość: html Re: Oj, Hubar, IP: *.toya.net.pl 24.10.04, 00:59
              te stare baby to nasze matki.
              • Gość: Phak Re: Oj, Hubar, IP: *.toya.net.pl 24.10.04, 01:01
                Chyba Twoja. :>
            • ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 22:44
              popieram popieram!!!

wole wracac z kibicami (wsrod kibicow:D) niz np zapchanym 51!

zawsze mozna pojechac innym busem, zawsze mozna zrezygnowac z poruszania sie w
              godzinach gdy jest wielu kibicow... w koncu te mecze nie rozgrywaja sie dzien w
              dzien!
          • teufel Re: Derby Łodzi 24.10.04, 10:32
            Wyprowadź się na Białoruś!!
            • pawel-strzalka Re: Derby Łodzi 24.10.04, 10:34
              ale na Białorusi tez pewnie jakieś derby sie odbywają
              proponuje raczej Watykan :P
              • hubar Re: Derby Łodzi 24.10.04, 12:41
                Tam masz wrzeszczące i śpiewające tłumy, conajmniej raz w tygodniu ;-)
      • ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 22:40
        spokojnie... czesc kibicow idzie na pieszo spod stadionu widzewa...
        i nie nazywaj kibicow bydlem... bo znaczna ich czesc to sa normalni ludzie
        ktorzy sa wierni swojej druzynie... a to ze druga liga??? bedzie radosc jak
        przejdzie do pierwszej...
        :D
      • Gość: Guzi Re: Derby Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 24.10.04, 22:53
        Sluchaj bydlo to ty moze masz na farmie...jak sie spodziewam nigdy nie byles na
        zadnym meczu wiec nie wypowiadaj sie jesli nie znasz sytuacji i sprawy....A
        czlowiek zyjacy TVNem i Stereotypami jest dla mnie nikim bo nie ma wlasnego
        zdania!!!! - Pozdrawiam
    • maclorcan Re: Derby Łodzi 24.10.04, 22:49
      A propos derbów i kibiców... właśnie oglądałem Football Factory ;)))
      • ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 22:53
        maclorcan napisał:

> A propos derbów i kibiców... właśnie oglądałem Football Factory ;)))
        >

morze szerzej o tym co widziales...
        • maclorcan Re: Derby Łodzi 24.10.04, 23:00
          ab84 napisała:

> morze szerzej o tym co widziales...
          To taki film o angielskich kibicach :) I tak mi się jakoś skojarzyło :P Nie żebym coś sugerował...

PS. I żeby się jeszcze przyczepić do czegoś: moŻe ;P
          • ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 23:06
            lol... rzeczywiscie byka niezlego zrobilam... tak to jest jak sie spi niespelna
            3 godziny i ma sie z lekka extremalny dzien i sie przysypia przez kompem...

film, trzeba by obejrzec...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka