Gość: Cichy IP: *.astral.lodz.pl 04.10.04, 13:35 co sądzicie o rozgrywaniu tego meczu w piątek?!tylko Widzew RTS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał M. Re: Derby Łodzi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.04, 13:46 Sądzę, że da nam to sobotę bez meczu :-) Poważnie - kiepski pomysł, będzie mało kibiców (a kiboli pewnie tyle samo). Stawiam na Widzew choć derby Krakowa pokazały, że faworyt nie zawsze wygrywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Derby Łodzi 04.10.04, 14:08 Idiotyczny pomysł z tym piątkiem!!! Równie kretyński, jak robienie derbów rezerw w zeszłym sezonie w poniedziałek o 11, tylko po to aby przyszło jak najmniej kibiców. Boję się, ze przez ten nieprzemyslany ruch, zamiast święta, bedzie kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Derby Łodzi 05.10.04, 09:03 w piatek?!? Już widzę zadowolenie kierowców widzacych przemarsz kibiców Widzewa na stadion przy al. Unii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polianna Re: Derby Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.10.04, 18:21 A ja się boję... Pracuję w okolicy stadionu ŁKS i akurat będę wracać z pracy kiedy kibice zaczną się zbierać...Mam się bać czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Derby Łodzi 23.10.04, 21:53 Biorąc pod uwagę gdzie mieszkasz (Twoje IP) oraz miejsce pracy, proponuję zastanowić się którędy wracać do domu 5 listopada. Będę pewne ;-) utrudnienia na trasie Widzew-Retkinia. O której kończysz pracę? Mecz jest chyba o 19, więc tak do 18 nie powinno być jakichkolwiek utrudnień. I nie ma co wpadać w panike. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polianna Re: Derby Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.10.04, 23:17 Hubar,myślisz że jak wyjdę z pracy po 18 to jeszcze nic się nie będzie działo? Ja naprawdę nie mam nic przeciwko meczom ale mimo wszystko ten rozentuzjazmowany tłum kibiców zawsze wzbudza we mnie swoisty niepokój. Ale ok, wierzę Ci na słowo. Postaram się wyluzować:) I jakoś dam radę z tym powrotem do domu:) Bawcie się dobrze Kibice:) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 23:22 sluchaj, no napewno beda utrudniena ruchu, bo ok 18 juz widzewiacy napewna bada pod stadionem... ale poza tym nie ma sie czego obawiac. jedyne co, to jesli dojdzie do jakis starc... ale wtedy zdrowy rozsadek kaze postronnemu czlwoiekowi brac nogi za pas i usunac sie gdzies na bok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polianna Re: Derby Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.10.04, 23:30 Mam nadzieję, że nie będę musiała uciekać:) Pewnie głupio by mi to wyszło w butach na dość wysokich obcasach:) Będzie ok. Nie ma co się martwić na zapas:) Życzę Kibicom super wrażeń:) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 23:33 ja mysle ze duzo rozsadniej byloby nie wychodzic juz z domu wieczorem, jak mecz sie skonczy... heh, w imieniu kibicow, dzieki za zyczonka dobrej zabawy :D Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 22:45 Gość portalu: Polianna napisał(a): > A ja się boję... Pracuję w okolicy stadionu ŁKS i akurat będę wracać z pracy > kiedy kibice zaczną się zbierać...Mam się bać czy nie? nie masz czego sie bac... ogolnie kibice kobieta nic nie robia, no chyba ze natrafisz na jakas rozrobe, wtedy poprostu usun sie z lini ognia - policja- kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polianna Re: Derby Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.10.04, 23:21 Dzięki ab84:) Już postanowiłam, że bać się nie będę:) To pewnie moja wrodzona ostrożność wciąż daje o sobie znać. Bawcie się dobrze Kibice:) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Derby Łodzi 23.10.04, 21:23 Chrzanię to. Powinni rozegrać ten mecz o takiej porze kiedy normalni ludzie nie chodzą już po ulicach. To żadna przyjemność wiać z autobusu, bo władowała się do niego banda gówniarzy drąca się wniebogłosy jaki to ich drugoligowy (rotfl) klub jest wspaniały. Całe szczęście, że załoga stojącego w pobliżu radiowozu zaraz ruszyła żeby uspokoić debili, którzy zaczęli sobie skakać w autobusie w rytm jakiejś durnej przyśpiewki. Szkoda, że tylko jednemu kretynowi oberwało się pałą po nogach. Dopiero wtedy się nieco uspokoili. ps wnioskuję o zakazanie kibicom poruszania po i przed meczem środkami komunikacji miejskiej. Autobusy i tramwaje są dla ludzi nie dla bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polianna Re: Derby Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.10.04, 21:29 barracuda7110 napisał: > Chrzanię to. Powinni rozegrać ten mecz o takiej porze kiedy normalni ludzie nie > chodzą już po ulicach.(...) A więc jednak mam się bać...Pewnie pojadę okrężną drogą...echhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Derby Łodzi 23.10.04, 21:48 Barracuda, czemu chcesz kibicom zabraniać poruszania się komunikacją i czemu nazywasz nas bydłem? Zwarz słowa, a właściwie zacznij rożróżniać ich znaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Derby Łodzi 23.10.04, 22:55 Widzę, że nigdy nie jechałeś autobusem pełnym "kibców". Mogę Cię zapewnić, że po takiej przejażdżce o wiele gorsze słowa cisnęły mi się na usta... Pewnie jesteś osobą która po meczu kulturalnie wróci do domu... Wybacz ale według mnie takich osób jest pomijalnie mało dlatego postawiłem znak równości między bydłem a "kibicami". Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Derby Łodzi 23.10.04, 22:57 ja zawsze trafiam na w miarę kulturalnych kiboli w autobusach, śpiewają sobie dość głośno, troche pobluźnią ale zazwyczaj sa spokojni i nie wyrywają kasowników ani siedzeń, taki specyficzny klimat sie wtedy robi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozo Re: Derby Łodzi IP: *.tpnets.com 23.10.04, 23:10 A co jest złego w śpiewaniu w autobusie czy tramwaju po meczu? Jeżeli wszyscy tylko śpiewają, a nie zajmują się niszczeniem, to klimat jest wspaniały podczas takiej jazdy, szczególnie po zwycięskim meczu Widzewka :] Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Derby Łodzi 23.10.04, 23:13 A co jest złego w przespacerowaniu się chodnikiem i darciu się jaki to drugoligowy (:D) klub jest wspaniały? Jadąc autobusem ostatnią rzeczą, o której marzę jest stado kibiców zawodzących swoję nędzne śpiewki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozo Re: Derby Łodzi IP: *.tpnets.com 23.10.04, 23:36 No i co z tego że drugoligowy? Hehe, klubu się przecież nie zmienia... Jedynym dla Ciebie wyjściem jest niewsiadanie do pojazdów komunikacji miejskiej gdy kończy się mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Derby Łodzi 23.10.04, 23:38 Nie jechałem? A to jeden raz? Chodzi mi o to, z jaką łatwością przychodzi ci nazywanie mnie bydłem. Nie stawiaj równości pomiędzy bydłem ludzkim (jaki niestety jeździ na mecze), a kibicami. Bo przeginasz! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Derby Łodzi 23.10.04, 23:16 Chyba Ty jestes bydłem i debilem, bo ja się nie czuję kimś takim. Co to bania się wracać takim środkiem komunikacji, to zważ, że ostatnio osba postronna chwaliła sobie powrót z kibicami autobusem. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Derby Łodzi 23.10.04, 23:34 Super! Znalazła się jedna osoba, chwaląca sobie jazdę autobusem z kibicami. Ile natomiast na to narzeka? Gdyby proporcje były odwrotne to nie zdziwiłbym się gdybyś obrzucił mnie wyzwiskami tak jak teraz. Niestety tak nie jest czego chyba jesteś świadom. Pozwól, że zostanę przy swoim stanowisku w tej sprawie. Nie życzę sobie towarzystwa kibiców w środkach komunikacji miejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Derby Łodzi 23.10.04, 23:45 A ja nie życzę sobię towarzyszenia w komunikacji miejskiej, śmierdzieli i starych bab wracających z targowiska i rozpychającego się tobołami... Tego jest zdecydowanie więcej i według mnie bardziej uciążliwe. Skoro tak nie lubisz wracać ze śpiewającym tłumem, to weź sobie rozkład i zaplanuj, aby średnio raz na półtora tygodnia o okreslonej i wcześniej znanej godzinie, nie jechac na dokładnie znanej linii środkami kom zbiorowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: html Re: Oj, Hubar, IP: *.toya.net.pl 24.10.04, 00:59 te stare baby to nasze matki. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 22:44 popieram popieram!!! wole wracac z kibicami (wsrod kibicow:D) niz np zapchanym 51! zawsze mozna pojechac innym busem, zawsze mozna zrezygnowac z poruszania sie w godzinach gdy jest wielu kibicow... w koncu te mecze nie rozgrywaja sie dzien w dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Derby Łodzi 24.10.04, 10:34 ale na Białorusi tez pewnie jakieś derby sie odbywają proponuje raczej Watykan :P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Derby Łodzi 24.10.04, 12:41 Tam masz wrzeszczące i śpiewające tłumy, conajmniej raz w tygodniu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 22:40 spokojnie... czesc kibicow idzie na pieszo spod stadionu widzewa... i nie nazywaj kibicow bydlem... bo znaczna ich czesc to sa normalni ludzie ktorzy sa wierni swojej druzynie... a to ze druga liga??? bedzie radosc jak przejdzie do pierwszej... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guzi Re: Derby Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 24.10.04, 22:53 Sluchaj bydlo to ty moze masz na farmie...jak sie spodziewam nigdy nie byles na zadnym meczu wiec nie wypowiadaj sie jesli nie znasz sytuacji i sprawy....A czlowiek zyjacy TVNem i Stereotypami jest dla mnie nikim bo nie ma wlasnego zdania!!!! - Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Derby Łodzi 24.10.04, 22:49 A propos derbów i kibiców... właśnie oglądałem Football Factory ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 22:53 maclorcan napisał: > A propos derbów i kibiców... właśnie oglądałem Football Factory ;))) > morze szerzej o tym co widziales... Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Derby Łodzi 24.10.04, 23:00 ab84 napisała: > morze szerzej o tym co widziales... To taki film o angielskich kibicach :) I tak mi się jakoś skojarzyło :P Nie żebym coś sugerował... PS. I żeby się jeszcze przyczepić do czegoś: moŻe ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Derby Łodzi 24.10.04, 23:06 lol... rzeczywiscie byka niezlego zrobilam... tak to jest jak sie spi niespelna 3 godziny i ma sie z lekka extremalny dzien i sie przysypia przez kompem... film, trzeba by obejrzec... Odpowiedz Link Zgłoś