Dodaj do ulubionych

kurs makijażu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:12
poszukuje mozliwosci zrobienia kursu makijazu czy moze ktos z Pansta w czyms
takim uczestniczyl?? prosilabym o porade bede bardzo wdzieczna dolaczam moc
pozdrowien
Obserwuj wątek
    • Gość: blenda Re: kurs makijażu IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 22:01
      polecam kurs w szkole wizazu "cztery pory roku" na ul.piotrkowakiej 39
      [dokladnie nie pamietam].

prowadza to profesjonalistki, które napawde znają się na rzeczy
    • Gość: Arleta Re: kurs makijażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 11:31
      Uczestniczyłam na kursie wizażu i charakteryzacji, organizowała akademia wizażu i stylizacji. Więcej info znajdziesz tutaj: www.medyk.edu.pl
      Z mojej strony mogę powiedzieć, że kurs jest fantastyczny, nie jest sztampowy ani nudny. Wykładowczynie potrafią zdziałać cuda, na żadnym innym kursie nie nauczyłam się tak wiele!
      Zapisałam się na kolejny - charakteryzacja filmowa, nie mogę się doczekać!
    • Gość: bigerka Re: kurs makijażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.14, 19:06
      zerknij tutaj fammakeup.com.pl/kursy/warsztaty_makijazu_indywidualnego_.html - myślę, że może cię zainteresować, to jedna z lepszych szkół w polsce, obejrzyj zdjęcia na maxmodels itp
      • Gość: Kicia Re: kurs makijażu IP: *.dynamic.mm.pl 13.04.15, 13:35
        Zapisałam się jednak do Select w Warszawie. Mają produkty Bikor, Kryolan i Mac, jak dla mnie wszystko!! Przy zapisie dostałam super ofertę na zakup produktów, na prawdę polecam!!!
        • Gość: chmurkus Re: kurs makijażu IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.15, 00:20
          Na jakim byłaś kursie i jakie rabaty dostałaś? Pamiętasz cenę na ziemię egipską? Pozdrawiam :)
          • Gość: gość Re: kurs makijażu IP: *.dynamic.mm.pl 01.08.15, 11:13
            ja jestem po kursie weekendowym, zapłaciłam coś koło 1600, ale wiem ,zę teraz są promocje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka