ninna 17.04.02, 20:17 A zgadnijcie, dlaczego to jest dla mnie wazny dzien? Zgadnijcie co ja takiego dzisiaj robilam? NINNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saper_ Re: Wazny dzien 17.04.02, 20:26 A czy możemy liczyć na jakąś podpowiedź? Bo na razie to nic nie przychodzi mi do głowy, ale może to przez ciśnienie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saida Re: Wazny dzien IP: *.p.lodz.pl 17.04.02, 20:30 niewatpliwie przezcisnienie saperku...niewatpliwie :))))))))))))))))))))))))))) ..pzdr saida Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Podpowiedz 17.04.02, 20:33 Ok. Co ja takiego robilam w ciagu ostatniego pol roku? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Wazny dzien 17.04.02, 20:41 To moze klasówka ? :) trochę mniejszy kaliber Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wazny dzien 17.04.02, 20:46 skończyłaś studia!! (albo to co studiowałaś...definitywnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Wazny dzien 17.04.02, 20:48 Geograf jest blisko... To jest zwiazane z moimi studiami. Jeszcze ich nie skonczylam, ale juz niedlugo. Co robilam przez ostatnie pol roku na moich studiach? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wazny dzien 17.04.02, 20:51 przeczytałaś wszystkie ksiażki o równouprawnieniu?? (niech sobie przypomnę co ty studiujesz...) a może masz wolne?? Jakieś szwedzkie święta??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Wazny dzien 17.04.02, 20:47 Poddaje się nie wiem. Chyba,że............. wystawili Ci już ocenę na koniec semestru ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Wazny dzien 17.04.02, 21:03 Ninno jestes prawdziwą kobietą! potrafisz podejść. To już ostatni raz: oddałaś pracę magisterską do oceny i poznałaś dziś zdanie promotora? Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Wazny dzien 17.04.02, 21:09 Gabi naprawde teraz goraco. Parzy jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wazny dzien 17.04.02, 21:17 Ale to Twoja zasługa, że do tego doszedłem... Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Wazny dzien 17.04.02, 21:17 Uwaga Uwaga Po dlugiej i rownej walce, znalezlismy zwyciezce!!! Wielkiego Geografa, a na drugim miejscu nie mniej wielka Gabi (szczegolnie za podpowiedz). To prawda!! Bronilam dzisiaj moja prace magisterska. To byl wielki dzien :o)))) hmmm, nie wymyslilam jeszcze nagrody... co to za zawody bez wygranej?? Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Wazny dzien 17.04.02, 21:23 Niestety, mamy tylko "nie zdal" i "zdal". Ale gdyby byly oceny, to by na pewno byla dobra, bo nas wszyscy chwalili. Nawet oponent nas chwalil za wypracowanie :o). Pytania byly mordega, baaardzo trudne. Ale sie udalo :o) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Wazny dzien 17.04.02, 21:23 A czy to ważne? Zdała i to sie liczy. Geografie pamietaj podzielić się nagrodą 60/40 Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Gratulacje dla pani mgr :)))) 17.04.02, 21:27 Proszę, jak nam się podnosi poziom forum :)))) Wszystkiego najlepszego i serdeczne pozdrowienia 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Gratulacje dla pani mgr :)))) 17.04.02, 21:28 No, jeszcze nie mam prawa do tytulu. Ale juz na pewno niedlugo. NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Gratulacje dla pani mgr :)))) 17.04.02, 21:56 @-->---- @--->--- @-->---- Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Gratulacje dla pani mgr :)))) 17.04.02, 21:58 Alez dziekuje, naprawde. Zapliacilam za ta radosc bolem glowy. Dobrym obiadem, a teraz obrzeram sie cukierkami. Mialam ochote oblac alkoholem (dostalam dobre porto na urodziny), ale bol glowy mi na to nie pozwala. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Gratulacje!!! 17.04.02, 22:42 Ninno, gratuluję Ci serdecznie!!! :-)))))))))))))) To może teraz częściej będziesz się pojawiała na forum? ;-)) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Wazny dzien 17.04.02, 22:54 Nino gratuluję:) Właśnie sciskam twą wirtualna dłoń z gratulacjami:).. No to niedługo bedziemy mogli mówic do Ciebie Pani Magister;) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Wazny dzien 19.04.02, 17:02 Nie wiem dlaczego, ale jakoś uciekł mi ten wątek!!! Całuję mocno NINNO :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Wygrana 19.04.02, 17:11 W dalszym ciagu ani Saper ani Gabi nie powiedzieli co by chcieli w nagrode. Uwazam, ze obydwoje zaslugujecie :o) NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Wygrana 19.04.02, 17:17 ninna napisał(a): > W dalszym ciagu ani Saper ani Gabi nie powiedzieli co by chcieli w nagrode. > Uwazam, ze obydwoje zaslugujecie :o) > > NINNA Ja zasługuję na nagrodę? hmmm, to chyba Geo brał udział w zgadywaniu.... Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Wygrana 19.04.02, 17:20 Oj. Glupia pomylka. Oczywiscie, to jest Geo i Gabi :o)). Co sie stalo? Z choinki sie nie urwalam, bo juz od dawna spakowana... chmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Wygrana 19.04.02, 17:25 ninna napisał(a): > Oj. Glupia pomylka. > > Oczywiscie, to jest Geo i Gabi :o)). > Co sie stalo? Z choinki sie nie urwalam, bo juz od dawna spakowana... chmmmmm.. > . Ninno - to proste - wiosna :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Wygrana 19.04.02, 17:29 U nas ta wiosna jakos jeszcze baaaaaardzo slaba. NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wygrana 19.04.02, 20:05 saper_ napisał(a): > Ja zasługuję na nagrodę? hmmm, to chyba Geo brał udział w zgadywaniu.... > Pozdrawiam 8-? Saper! Jak daja- trzeba brac;))) Poza tym- nie wiem jaka nagrode bym chciał...dostosuję się do zaistniałych warunków;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Wygrana IP: *.bluewin.ch 19.04.02, 20:06 Gratulacje!!! A mozna wiedziec w jakiej dziedzinie bedziesz teraz specjalistka? Pozdrawiam. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Wygrana 19.04.02, 22:41 Computer Engeneering jesli ktokolwiek z was jest w stanie zrozumiec co to jest.. hi hi W przedostatnim roku kierunkowalam sie na Hardware A przez ostatni rok studiowalam Real Time Ale niestety nie bede miala magistra w Real Time, bo trudno jest robic prace w tym kierunku... NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Wygrana IP: *.bluewin.ch 19.04.02, 22:50 I ktos tu mowil cos o tym, ze kobiety nie znaja sie na komputerach.... I inne takie, ze nie bede wytykac palcami. Wstydzcie sie!!! Gratulacje Ninno! Do. Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Raport 19.04.02, 22:50 Chcecie sobie poczytac?? Prosze bardzo. Nie wylozyli jeszcze ostatecznej wersji, no ale prawie wszystko tu jest. www.idt.mdh.se/utbildning/exjobb/files/TR0190.doc NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Raport 20.04.02, 15:59 Jejku.......... Chyba nie dam rady przeczytać, to dla mnie czarna magia. Tym bardziej jestem pełna podziwu... Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Raport 20.04.02, 16:39 Baaaardzo spóźnione ale szczere gratulacje!!! Teraz już wiem kto odwidził Radio, mam nadzieje że teraz Forum będzie miało zaszczyt gościć Cię częściej? PS Nie dam rady tego przeczytać :-( pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Raport 20.04.02, 17:09 hubar napisał(a): > Baaaardzo spóźnione ale szczere gratulacje!!! Teraz już wiem kto odwidził > Radio, mam nadzieje że teraz Forum będzie miało zaszczyt gościć Cię częściej? Nie widziesz, ze jestem? A skad wiesz, ze odwiedzilam radio???? > PS Nie dam rady tego przeczytać :-( Nie szkodzi. Wiem ze jest trudne. Ale poszpanowac mozna. :o) pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Raport 20.04.02, 17:25 Ja wszystko wiem, wiem nawet że odwiedziłaś Radio chyba tylko z ciekawości,nawet nic nie posłuchałaś. Byłaś tylko raz. Bardzo się cieszę że wróciłaś!!! :-) Obyś znów nie zniknęła. pozdrowy www.KaFeL.xu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Raport 20.04.02, 17:45 Widzisz. Mam problemy z radiem. Nie chce sie ladowac dziadostwo. Server nie odpowiada. Albo idzie z szybkoscia 0,4 K na sekunde... :o( Jedyne co moglam posluchac to Plytoteke Porucznika. NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Raport 20.04.02, 17:46 A poza tym. Ja ci dam za zasmiecanie mojego PC "ciachami" NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Raport IP: *.bluewin.ch 20.04.02, 18:04 Nastepny podgladacz!!! :-((( Do. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Raport 21.04.02, 01:28 Do., no już się nie gniewaj, dobrze? I nie przejmuj się... Te statystyki nie są zakładane po to, żeby Cię śledzić ;-) Akurat tak się złożyło, że wiemy, że nikt inny ze Szwajcarii raczej nie mógł do nas zajrzeć. A gdybyśmy Cię nie znali albo nie wiedzieli skąd piszesz, to nie mielibyśmy pojęcia, że to Ty :-) Pozdrawiam :-))) Tulka Odpowiedz Link Zgłoś