Dodaj do ulubionych

LPR ma mieć nowy helikopter

IP: 62.233.181.* 09.10.04, 21:34
jak się dowiedziałem już za siedem miesiecy na epll wyląduje nowy helikopter
Auguta LPRu tylko kto będzie na nim latał, przecież ci piloci , to
nieudacznicy i lewusy jacyś. Myślę , ze panowie z policji latającej spełnią
powyzsze wymagania
Obserwuj wątek
    • Gość: erni Re: LPR ma mieć nowy helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:00
      www.airliners.net/open.file?id=553838&WxsIERv=QWd1c3RhLUJlbGwgMjA2IEI%3D&WdsYXMg=SGVsaXN3aXNz&QtODMg=QnVvY2hzIChTdGFucykgKExTTVUp&ERDLTkt=U3dpdHplcmxh
      bmQ%3D&ktODMp=TWFyY2ggMjcsIDIwMDQ%3D&BP=1&WNEb25u=QnJ1bm8gQWx0aGF1cw%3D%
      3D&xsIERvdWdsY=SEItWFBR&MgTUQtODMgKE=Q2Fub24gMTBEIC8gSVNPMTAwIC8gMTctNDBtbSAvIEY
      5IC8gMS8xMjVz&YXMgTUQtODMgKERD=OTU%3D&NEb25uZWxs=MjAwNC0wNC0xMg%3D%
      3D&ODJ9dvCE=&O89Dcjdg=ODYwNg%3D%3D&static=yes
    • Gość: Protz Re: LPR ma mieć nowy helikopter IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 12:05
      > Auguta LPRu tylko kto będzie na nim latał, przecież ci piloci , to
      > nieudacznicy i lewusy jacyś

Na jakich śmigłowcach latasz? Od dawna masz licencje?

Protz
      • Gość: erni Re: LPR ma mieć nowy helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:03
        Nie wiem czy piloci LPR to lewusy. We Wrocławiu latają nad zabudownym centrum.
        Mieszkam obok jednego ze szpitali gdzie jest lądowisko i śmigłowiec lata
        dosłaownie nad samymi dachami. W razie jakiejs awarii az strach pomysleć. To
        musza byc bardzo odwazni i swietni piloci. Podziwiam ich.
        • Gość: ander Re: LPR ma mieć nowy helikopter IP: *.toya.net.pl 11.10.04, 19:06
          W łódzkim LPR pilot latał wiele lat na śmigłowcach wojskowych a pilotaż takiej
          maszynki ma w jednym paluszku.
          • Gość: erni Re: LPR ma mieć nowy helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:47
            Tym bardziej ze Belle nie tylko sa latwiejsze w pilotarzu ale i
            bezpieczniejsze. Np. Mi-2 nie moze przybywac w zawisie dlużej niż 2 min. Bell
            nie ma takich ograniczeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka