Gość: Sonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:23 Trele morele, wykorzystuje ludzi, nie płaci, nie zawiera umów...a po odwaleniu czarnej roboty, pod byle pretekstem zwalnia. Wyrachowana zimna s***ka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czarna_Miki Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:26 Tez o tym słyszałam! Kilka moich kolezanek z roku pracowalo dla niej jako hostessy. Do dzisiaj nie zapłaciła im za calodziennie stanie na MTŁ (bez jedzenia, picia - wszytsko musiały kupowac za własne pieniądze). To szczyt przyznawac jest nagrode fair play! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MamaNataszy JS mnie nie zapłaciła do dzisiaj, komu jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:02 To było trzy lata temu! Pracowałam wtedy dla Ciebie jako hostessa.Pamiętasz? Do dzisiaj nie zapłaciłaś mi głupich 40 zł za calodniową promocję realizowaną na dworze, jesienią. Pamiętasz??!! Dla Ciebie to 40 zł to bylo tyle, jak sama nam opowiadałas ile wydajesz dziennie na prasę, dla mnie, to było mnóstwo forsy, była na IV roku studiów, pochodzę z biednego domu. I ty masz czelność mówić o etyce, wartościach?? Jak smiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMA#28 SZOK ! ONA ? NAGRODĘ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:52 Szok! Ona? Nagrodę? NIe, ludzie, czy nikt w Łodzi nie slyszał o jej traktowaniu ludzi. Jakies 2-3 miesiace temu ( tuz przed wakacjami ) Dziennik Łódzki opisał jej traktowanie pracownic!!! I co, zamiast społecznej, medialnej krytyki dostaje nagrodę??!! Ludzie...SZOK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Złoty spinacz dla kogos takiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:54 Złoty spinacz dla kogos takiego? Hmmm.....jak dobrze, że to tylko sen....koszmar senny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoundrel Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.toya.net.pl 22.10.04, 22:55 "Korzystne sprzedanie siebie, a nie produktu" . . . oj Asia, Asia, ty wciąż dla pieniędzy jesteś w stanie sprzedać nawet siebie . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYMZEL Baba z klasą ? WOLNE ZARTY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:34 ONA ZA KASE JEST GOTOWA SPRZEDAC WSZYSTKICH!!! Mnie nie zapłaciła do dzisiaj ( mija 3 rok ) za teksty, ktore dla niej pisałem. JAk się upomniałem, to powiedziała mi, że jak bede podskakiwał, to podkabluje w redakcji, w ktorej mam etat, ze robie fuchy na miesci. To jest cała ONA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 10:39 Nie wiem na czym polega dbałość firmy Telma Group o wizerunek Manufaktury. Chyba jednak czegoś zabrakło.Przydałoby się jednak aby VIPom odwiedzającym Manufakturę umożliwiano zdjęcie płaszcza i odstawienie teczki podczas zapoznawania się z projektem. W Oli Studio za czasów Pani S. też było z tym cienko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:29 Oj tak. Pamietam raz, a pracowałam w Ola S Studio, jak jedna osoba wrocila p.Joannie uwagę, ze nie zamkneła dzrwi po wejsciu i jest przeciag. Oj, działo sie wtedy, działo.Strasznie wrzaskliwa z niej baba, taka napuszona, próżna i w nieuzasadniony sposób pewna siebie.Okropny babsztyl. A jak traktowala nas, szeregowe pracownice OSS...:( Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomidor Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:32 Mój kumpel, grafik komputerowy robil kiedys dla niej zlecenie. Niezapłaciła mu za prace, a jak zaczął upominac się o zapłatę, zaczęła go straszyc tym kogo to ona nie zna, jakie ma dojscia, znajomosci.Chlopak odpuscil sobie ale co sie nasluchał jaki to on jest chamski.A przeciez to ona wisi mu kase.Do dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 11:52 czyzby jakies rozdwojenie [ nie, wiecej] jaźni ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-t Re: Joanna Sokalszczuk ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 12:38 Czy jest za tym drugie dno? Otóż, nie odnosząc się w ogóle do merytorycznych zasług pani J.S., pozwalam sobie zauważyć, że w końcu lat dziewięćdziesiątych mówiono, że niektóre firmy miały "zalecane" korzystanie z usług agencji pani J.S. z uwagi na wysoką podobno pozycję jej ojca w organach skarbowych. Takie maleńkie zadry potrafią nieraz zarysować wizerunek nawet najlepszym. Oby rzeczywistość stała jednak dziś po stronie pani J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~uks~ Długie ręce "skarbówki"??? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 23.10.04, 20:48 Też słyszałam ładnych parę lat temu o "sugestiach" korzystania z usług agencji tej pani z powoływaniem się na jej rodzinne koneksje w dawnym aparacie skarbowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wil Re: Joanna Sokalszczuk ??? IP: *.i.pppool.de 10.12.04, 14:55 Tatus pani S. jest lub tez juz zapewne byl (emerytura?) prezesem Izby Skarbowej w Toruniu. Jeszcze dlugo przed tym zanim komuna padla. Aczkolwiek musze przyznac, ze byl z niego bardzo mily pan. Mysle, ze stare koneksje zostaly zachowane, a byc moze nawet rozbudowane, co niewatpliwie teraz owocuje. Co do pani S. uwazam, ze jest osoba niewatpliwie przebojowa i inteligentna. Oczywiscie, ze pelno jest takich osob, moze nawet bardziej blyskotliwych i inteligentnych niz ona, ale niestety bez tzw. "plecow". Pozdrowienia Asiu, i jak to jest ze Ty sie tak zmienilas???? Oczywiscie, jesli to, co na tym forum napisane zostalo jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZAAZI Ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:38 Czy ten artykuł pisał ktos kto zna realia łódzkie? Chyba nie, gdyby tak było, nie wygłupiłby się publikujac artykul okraszony zdjeciem takiej osoby! To tak jakby pisac teraz o tym, ze poseł Pęczak pomaga staruszkom przechodzic przez pasy. Ktos pewnie wział w łape od Aski za jej promowanie na lamach GW Odpowiedz Link Zgłoś
hornmann Wytoczyłem jej firmie 3 procesy 23.10.04, 15:06 Wytoczyłem firmie Pani Joanny 3 procesy. Wszystkie wygrałem. Zgadnijcie o co? Oczywiście...o nieregulowanie płatności. Pani Joanna bardzo wiele obiecuje, mówi, zamawia..ale pozniej zapomina zaplacic.I to ma byc przyklad do nasladowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Wytoczyłem jej firmie 3 procesy IP: *.toya.net.pl 25.10.04, 22:49 Oj gościu, ciekawe jakie procesy? Znam firmę Telma od paru lat i wiem że nie miala zadnego procesu. A kontrole ZUS-u sa od tego zeby wylapac jesli sie komus nie placi w terminie. Najpierw sprawdz przepisy zanim zaczniesz klamac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Bzdura!!! IP: *.senet.pl / *.senet.pl 23.10.04, 19:27 Wcale sie nie dziwie ze projekt przeszedl do drugiego etapu, bo jest swietnie opracowany,ale przeciez nie przez Sokalszczuk!!!tylko przez firme z Francji, ona nawet nie zna podstawowych faktow zwiazanych z tym projektem!podszywanie sie pod czyjs dorobek chyba jest karalny w tym kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.C z First PR NIEPRAWDA! Ludzie z branzy o tym wiedzą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:37 NIeprawdą jest, ze nagrodzony projekt jest tej Pani ! Nie znam jej, jej agencji ale wiem,ze jest ona ( Agencja ) jedynie wykonawcą działań i przedsięwzięć zaplanowanych, opracowanych i wymyslonych we Francji przez jedna z firm z grupy Apsys. Jak więc mozna twierdzic, że agencja Thelma coś wymysliła??!! Brak rzetelnosci starannosci dziennikarskiej człowieka z Gaz Wyb, który nie zadał sobie trudu, nie spradzwił tylko bezkrytycznie opublikował to, co wlascicielka agencji mu powiedziała. To klasyczny przykład CZARNEGO PR. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambik Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:21 wreszcie wiem, co to jest feminizm. To niegotowanie rodzinie obiadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.10.04, 22:31 Pani Joanno, czy pani nie jest wstyd???!!!!! Pewnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek 25.10.04, 01:43 Pani Joasia po prostu najlepiej dba o wizerunek swojej firmy :P Odpowiedz Link Zgłoś
gradek14 Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek 25.10.04, 20:31 U la, la... Ale sie komus żółć wylała. Wystarczy być troche lepszym od innych, działać, robić i osiagać wyniki, a wszystkie niudaczniki huzia na Józia. Pani Joanno, tak trzymać! W tym mieście nie da się niczego zrobic bez zjadliych komentarzy i to na pewno nieoprawdziwych. Sam doswiadczylem. Dlatego pracuje w W-wie. A swoja droga co za idiota zgodzil sie pracowac za 40 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 02:36 nie rób sobie dodatkowego wstydu, please. Poznałem ją jakieś 14 lat temu i nie dziwi mnie nic z tego, co zostało opisane powyżej.a ty robaczku wypisujesz (zapewne w swoim imieniu) propagandowe komunały, zrzynane od Łukaszenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:35 Wszyscy zazdroszczą aż miło, to forum to wzór polskiego piekiełka - kto się wychyli to z powrotem do kotła. Kochani nie wróżę wam dobrze, bedziecie się za to smażyć przez wieki. Rozumiem, że wolicie żeby warszawka zbierała wszystkie laury. Teraz już wiem dlaczego w tej Łodzi jest tak beznadziejnie. Może byście tak pokazali co potraficie oprócz opluwania bliźnich! Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek 25.10.04, 21:58 Biezecie po 4O zyli od postu? ;-) ------------------------- khuti N 51°47', E 19°28' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.toya.net.pl 25.10.04, 22:27 Zazdrosc bije przez te wszystkie komentarze. Prawda jest taka, ze taki ktos jak Manufaktura jest w Łodzi tylko jeden. Firma tej pani go obsługuje no i reszta narzeka, zazdrosci i tyle. Slyszalam, ze zadna firma z Francji ich nie obsluguje tylko wszystko wymyslaja sami razem z ta firma od PR. Pewnie siedza tu jakies samotne, stare , bezdzietne baby, ktore normalnie jej zazdroszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: 81.219.161.* 25.10.04, 23:08 hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyziu Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: 81.219.161.* 25.10.04, 23:10 Kizia a moze Cię nigdy nikt nie wymiział na kasę. I nie wiesz jak to jest ale wszystko przed Tobą.Dziewczyny piszac te posty nie robiły tego ze złej woli tylko dlatego że w dochodzeniu swoich naleznosci zostały przysłowiowo "olane". A moze reprezentujesz tę nową falę menadżmentu polskiego co po trupach do celu małym ludką nie płacić a dużym lizac co trzeba..Jak ktoś smaruje dalej dojedzie .A ludzie, pracownicy ...spadać.I tu nie chodzi o polską zawisc..i uwazasz jak ktos pisze o tym ze ktos jest nie uczciwy to zaraz zazdrość ..przypomina mi to skompromitowaną retorykę SLD. I jeszcze jedno. Jesli jesteś kobieta w co wątpie to ostatnie zdanie Cię wyjątkowo kompromituje.I mam nadzieje ze jestes wielodzietną, młodą uśmiechniętą niezazdrosną przebojową buisnes women...czego Ci serdecznie życzei zastanów się zanim coś napiszesz...chyba ze robisz to zawodowo no to nie trzeba się zastanawiać tylko pisac..pisać...pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były co za żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 02:39 a teraz trochę języka Rydzyka. Gratuluję, szkoda, że brakuje argumentów i nie polemizujesz z faktami podanymi przez forumowiczów. Stać Cię tylko na odpluwanie bez związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: co za żenada IP: *.toya.net.pl 26.10.04, 07:47 ludzie, tak to czytam od paru dni i wlos sie jezy. Zawsze sie znajdzie paru niezadowolonych. Ja tez pracowalam dla niej jako hostessa. I tez przy okazji targow MTL. Dziwne tylko ze ja i inne dziewczyny rowniez zarabilysmy wiecej niz ktokolwiek w tamtym czasie. Placono nam 100 zl za 8 godzin. Zawsze moglysmy sie czegos napic i zjesc jak tylko ialysmy wolna chwile. Moze ktos pomylil zawod hostessy z dama do towarzystwa ktorej serwuje sie na poczatek szampana.Ja dzieki Joannie mialam pieniadze na prywatne studia i to jej zawdzieczam ze je skonczylam.A jesli ktoras jest taka niezadowolona to niech do niej zadzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.toya.net.pl 29.10.04, 10:55 Znam Joannę zarówno służbowo, jak i prywatnie i dziwi mnie to co czytam...To wartościowa, uczciwa, a przy tym sympatyczna osoba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:45 Kiziu,co to znaczy że ktoś taki jak Manufaktura jest tylko jeden ? Manufaktura to projekt rewitalizacji terenu po Polteksie. Firma która uruchamia ten projekt to Apsys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek JAKA JEST PRAWDA?? IP: *.server.ntli.net 09.11.04, 00:59 FORUM JEST DOSC POPULARNE I ZORGANIZOWALO JUZ WIELE PRZEDSIEWZIEC - NIECH ZORGANIZUJA KONFRONTACJE Z PANIA (PANNA?) JOANNA - JAK SIE WSZYSCY POROZUMIEJA A ONA ICH FAKTYCZNIE OSZUKALA TO RAZEM LATWIEJ ODZYSKAJA SWOJE PIENIADZE... A JAK SA ZAWISTNI TO NIE ZORGANIZUJA KONFRONTACJI... ;) NIE ZNAM TEJ KOBIETY, NIC O NIEJ NIE SLYSZALEM WCZESNIEJ, ALE WIEM ZE NIEPLACENIE KOMUS TO DUZE KURESTWO, BO TO CZYSTY WYZYSK I NIE SZANUJE TAKICH LUDZI... ciekawy jest ten watek, bo jedni ja chwala, inni oczerniaja, ale na pewno ci co mowia, ze zazdrosc przemawia przez kogos kto upomina sie o swoje pieniadze nie grzesza inteligencja... ciekaw jestem kto ma racje... JAK KTOS BEDZIE MIAL JAKIES DOWODY ALBO INFORMACJE TO podeslijcie mailem na: chiara_pat@tlen.pl pozdrawiam uczciwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: JAKA JEST PRAWDA??glos na NIE!!! IP: 212.191.130.* 21.01.05, 15:14 Moj głos będzie kolejnym na NIE!!! tej Pani. Kiedys pracowalam w salonie mody OLA STYL STUDIO. Nas-sprzedawczynie traktowala jak, za przeproszeniem" śmieci. Straszne traktowanie ludzi.Może jej juz się zmieniło,ale tacy ludzie już chyba tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk eryk Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.bellona.pl 26.11.04, 10:52 Znam pani Joanna od paru lat i nigdy nie miala procesu w sadzie.Jesli ktos uwaza, ze nie zostal zaplacony,lepiej z tym isc do Pipu niz czekac 5 lat ze sie pojawia artykul na forum zeby wreszcie wydalac swoje frustracje. Pani Joanna ma mocny charakter,jest inteligentna i niebywale piekna. za duzo zeby nie miec wrogow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: 212.191.172.* 26.12.04, 21:32 niebywale piękna? hmm, nie znam jej ale po zdjęciu nie powiedzialabym a tak na serio, to dziwne ze wszyscy wrzucający na nią mają ten sam IP czy jak to sie nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek88 Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.arcor-ip.net 26.12.04, 21:00 ludzka glupota zmieszana z zawiscia zawsze byla cecha wspolna wiekszosci polakow- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:22 uff, ale pomyje ktoś tu wylewa na. Była z Jo miła, piegowata nastolatka. Jeżeli tak wygląda jej widzenie biznesu jak to przedstawiają komentujący, to określenioe "była" jest tu jak najbardziej na miejscu. Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś