Dodaj do ulubionych

Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:23
Trele morele, wykorzystuje ludzi, nie płaci, nie zawiera umów...a po
odwaleniu czarnej roboty, pod byle pretekstem zwalnia. Wyrachowana zimna
s***ka!
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarna_Miki Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:26
      Tez o tym słyszałam! Kilka moich kolezanek z roku pracowalo dla niej jako
      hostessy. Do dzisiaj nie zapłaciła im za calodziennie stanie na MTŁ (bez
      jedzenia, picia - wszytsko musiały kupowac za własne pieniądze). To szczyt
      przyznawac jest nagrode fair play!
      • Gość: MamaNataszy JS mnie nie zapłaciła do dzisiaj, komu jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:02
        To było trzy lata temu! Pracowałam wtedy dla Ciebie jako hostessa.Pamiętasz? Do
        dzisiaj nie zapłaciłaś mi głupich 40 zł za calodniową promocję realizowaną na
        dworze, jesienią. Pamiętasz??!! Dla Ciebie to 40 zł to bylo tyle, jak sama nam
        opowiadałas ile wydajesz dziennie na prasę, dla mnie, to było mnóstwo forsy,
        była na IV roku studiów, pochodzę z biednego domu. I ty masz czelność mówić o
        etyce, wartościach?? Jak smiesz!
    • Gość: RAMA#28 SZOK ! ONA ? NAGRODĘ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:52
      Szok! Ona? Nagrodę? NIe, ludzie, czy nikt w Łodzi nie slyszał o jej traktowaniu
      ludzi. Jakies 2-3 miesiace temu ( tuz przed wakacjami ) Dziennik Łódzki opisał
      jej traktowanie pracownic!!! I co, zamiast społecznej, medialnej krytyki
      dostaje nagrodę??!! Ludzie...SZOK!
    • Gość: Pysia smiech na sali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:53
    • Gość: Joanna Złoty spinacz dla kogos takiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:54
      Złoty spinacz dla kogos takiego? Hmmm.....jak dobrze, że to tylko
      sen....koszmar senny!
    • Gość: scoundrel Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.toya.net.pl 22.10.04, 22:55
      "Korzystne sprzedanie siebie, a nie produktu" . . . oj Asia, Asia, ty wciąż dla
      pieniędzy jesteś w stanie sprzedać nawet siebie . . .
      • Gość: DYMZEL Baba z klasą ? WOLNE ZARTY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:34
        ONA ZA KASE JEST GOTOWA SPRZEDAC WSZYSTKICH!!! Mnie nie zapłaciła do dzisiaj (
        mija 3 rok ) za teksty, ktore dla niej pisałem. JAk się upomniałem, to
        powiedziała mi, że jak bede podskakiwał, to podkabluje w redakcji, w ktorej mam
        etat, ze robie fuchy na miesci. To jest cała ONA!!!
    • Gość: helga Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 10:39
      Nie wiem na czym polega dbałość firmy Telma Group o wizerunek Manufaktury.
      Chyba jednak czegoś zabrakło.Przydałoby się jednak aby VIPom odwiedzającym
      Manufakturę umożliwiano zdjęcie płaszcza i odstawienie teczki podczas
      zapoznawania się z projektem. W Oli Studio za czasów Pani S. też było z tym
      cienko.
      • Gość: Myszka Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:29
        Oj tak. Pamietam raz, a pracowałam w Ola S Studio, jak jedna osoba wrocila
        p.Joannie uwagę, ze nie zamkneła dzrwi po wejsciu i jest przeciag. Oj, działo
        sie wtedy, działo.Strasznie wrzaskliwa z niej baba, taka napuszona, próżna i w
        nieuzasadniony sposób pewna siebie.Okropny babsztyl. A jak traktowala nas,
        szeregowe pracownice OSS...:( Szkoda słów.
        • Gość: Pomidor Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:32
          Mój kumpel, grafik komputerowy robil kiedys dla niej zlecenie. Niezapłaciła mu
          za prace, a jak zaczął upominac się o zapłatę, zaczęła go straszyc tym kogo to
          ona nie zna, jakie ma dojscia, znajomosci.Chlopak odpuscil sobie ale co sie
          nasluchał jaki to on jest chamski.A przeciez to ona wisi mu kase.Do dzisiaj!
    • Gość: blenda Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 11:52
      czyzby jakies rozdwojenie [ nie, wiecej] jaźni ???
    • Gość: m-t Re: Joanna Sokalszczuk ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 12:38
      Czy jest za tym drugie dno? Otóż, nie odnosząc się w ogóle do merytorycznych
      zasług pani J.S., pozwalam sobie zauważyć, że w końcu lat dziewięćdziesiątych
      mówiono, że niektóre firmy miały "zalecane" korzystanie z usług agencji pani
      J.S. z uwagi na wysoką podobno pozycję jej ojca w organach skarbowych. Takie
      maleńkie zadry potrafią nieraz zarysować wizerunek nawet najlepszym. Oby
      rzeczywistość stała jednak dziś po stronie pani J.S.
      • Gość: ~uks~ Długie ręce "skarbówki"??? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 23.10.04, 20:48
        Też słyszałam ładnych parę lat temu o "sugestiach" korzystania z usług agencji
        tej pani z powoływaniem się na jej rodzinne koneksje w dawnym aparacie
        skarbowym.
      • Gość: wil Re: Joanna Sokalszczuk ??? IP: *.i.pppool.de 10.12.04, 14:55
        Tatus pani S. jest lub tez juz zapewne byl (emerytura?) prezesem Izby Skarbowej
        w Toruniu. Jeszcze dlugo przed tym zanim komuna padla. Aczkolwiek musze
        przyznac, ze byl z niego bardzo mily pan. Mysle, ze stare koneksje zostaly
        zachowane, a byc moze nawet rozbudowane, co niewatpliwie teraz owocuje. Co do
        pani S. uwazam, ze jest osoba niewatpliwie przebojowa i inteligentna.
        Oczywiscie, ze pelno jest takich osob, moze nawet bardziej blyskotliwych i
        inteligentnych niz ona, ale niestety bez tzw. "plecow". Pozdrowienia Asiu, i
        jak to jest ze Ty sie tak zmienilas???? Oczywiscie, jesli to, co na tym forum
        napisane zostalo jest prawda.
    • Gość: IZAAZI Ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:38
      Czy ten artykuł pisał ktos kto zna realia łódzkie? Chyba nie, gdyby tak było,
      nie wygłupiłby się publikujac artykul okraszony zdjeciem takiej osoby! To tak
      jakby pisac teraz o tym, ze poseł Pęczak pomaga staruszkom przechodzic przez
      pasy. Ktos pewnie wział w łape od Aski za jej promowanie na lamach GW
      • Gość: Lusia Re: Ale jaja IP: 81.219.161.* 24.10.04, 22:25
        no jaja..
    • hornmann Wytoczyłem jej firmie 3 procesy 23.10.04, 15:06
      Wytoczyłem firmie Pani Joanny 3 procesy. Wszystkie wygrałem. Zgadnijcie o co?
      Oczywiście...o nieregulowanie płatności. Pani Joanna bardzo wiele obiecuje,
      mówi, zamawia..ale pozniej zapomina zaplacic.I to ma byc przyklad do
      nasladowania?
      • Gość: zibi Re: Wytoczyłem jej firmie 3 procesy IP: *.toya.net.pl 25.10.04, 22:49
        Oj gościu, ciekawe jakie procesy? Znam firmę Telma od paru lat i wiem że nie
        miala zadnego procesu. A kontrole ZUS-u sa od tego zeby wylapac jesli sie komus
        nie placi w terminie. Najpierw sprawdz przepisy zanim zaczniesz klamac.
    • Gość: m Bzdura!!! IP: *.senet.pl / *.senet.pl 23.10.04, 19:27
      Wcale sie nie dziwie ze projekt przeszedl do drugiego etapu, bo jest swietnie
      opracowany,ale przeciez nie przez Sokalszczuk!!!tylko przez firme z Francji,
      ona nawet nie zna podstawowych faktow zwiazanych z tym projektem!podszywanie
      sie pod czyjs dorobek chyba jest karalny w tym kraju!!!
    • Gość: J.C z First PR NIEPRAWDA! Ludzie z branzy o tym wiedzą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:37
      NIeprawdą jest, ze nagrodzony projekt jest tej Pani ! Nie znam jej, jej agencji
      ale wiem,ze jest ona ( Agencja ) jedynie wykonawcą działań i przedsięwzięć
      zaplanowanych, opracowanych i wymyslonych we Francji przez jedna z firm z grupy
      Apsys. Jak więc mozna twierdzic, że agencja Thelma coś wymysliła??!! Brak
      rzetelnosci starannosci dziennikarskiej człowieka z Gaz Wyb, który nie zadał
      sobie trudu, nie spradzwił tylko bezkrytycznie opublikował to, co wlascicielka
      agencji mu powiedziała. To klasyczny przykład CZARNEGO PR. Wstyd!
    • Gość: bambik Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:21
      wreszcie wiem, co to jest feminizm. To niegotowanie rodzinie obiadu
      • Gość: kas Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.10.04, 22:31
        Pani Joanno, czy pani nie jest wstyd???!!!!!
        Pewnie nie.
    • yarro Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek 25.10.04, 01:43
      Pani Joasia po prostu najlepiej dba o wizerunek swojej firmy :P
      • gradek14 Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek 25.10.04, 20:31
        U la, la... Ale sie komus żółć wylała. Wystarczy być troche lepszym od innych,
        działać, robić i osiagać wyniki, a wszystkie niudaczniki huzia na Józia.
        Pani Joanno, tak trzymać! W tym mieście nie da się niczego zrobic bez zjadliych
        komentarzy i to na pewno nieoprawdziwych. Sam doswiadczylem. Dlatego pracuje w
        W-wie. A swoja droga co za idiota zgodzil sie pracowac za 40 zł?
        • Gość: były Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 02:36
          nie rób sobie dodatkowego wstydu, please. Poznałem ją jakieś 14 lat temu i nie
          dziwi mnie nic z tego, co zostało opisane powyżej.a ty robaczku wypisujesz
          (zapewne w swoim imieniu) propagandowe komunały, zrzynane od Łukaszenki.
    • Gość: anna Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:35
      Wszyscy zazdroszczą aż miło, to forum to wzór polskiego piekiełka - kto się
      wychyli to z powrotem do kotła. Kochani nie wróżę wam dobrze, bedziecie się za
      to smażyć przez wieki. Rozumiem, że wolicie żeby warszawka zbierała wszystkie
      laury. Teraz już wiem dlaczego w tej Łodzi jest tak beznadziejnie. Może byście
      tak pokazali co potraficie oprócz opluwania bliźnich!
      • khuti Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek 25.10.04, 21:58
        Biezecie po 4O zyli od postu?
        ;-)

-------------------------
        khuti N 51°47', E 19°28'
        • Gość: kizia Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.toya.net.pl 25.10.04, 22:27
          Zazdrosc bije przez te wszystkie komentarze. Prawda jest taka, ze taki ktos jak
          Manufaktura jest w Łodzi tylko jeden. Firma tej pani go obsługuje no i reszta
          narzeka, zazdrosci i tyle. Slyszalam, ze zadna firma z Francji ich nie
          obsluguje tylko wszystko wymyslaja sami razem z ta firma od PR. Pewnie siedza
          tu jakies samotne, stare , bezdzietne baby, ktore normalnie jej zazdroszcza.
          • Gość: Zyzio Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: 81.219.161.* 25.10.04, 23:08
            hmmmm
          • Gość: Zyziu Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: 81.219.161.* 25.10.04, 23:10
            Kizia a moze Cię nigdy nikt nie wymiział na kasę. I nie wiesz jak to jest ale
            wszystko przed Tobą.Dziewczyny piszac te posty nie robiły tego ze złej woli
            tylko dlatego że w dochodzeniu swoich naleznosci zostały przysłowiowo "olane".
            A moze reprezentujesz tę nową falę menadżmentu polskiego co po trupach do celu
            małym ludką nie płacić a dużym lizac co trzeba..Jak ktoś smaruje dalej
            dojedzie .A ludzie, pracownicy ...spadać.I tu nie chodzi o polską zawisc..i
            uwazasz jak ktos pisze o tym ze ktos jest nie uczciwy to zaraz
            zazdrość ..przypomina mi to skompromitowaną retorykę SLD.
            I jeszcze jedno. Jesli jesteś kobieta w co wątpie to ostatnie zdanie Cię
            wyjątkowo kompromituje.I mam nadzieje ze jestes wielodzietną, młodą
            uśmiechniętą niezazdrosną przebojową buisnes women...czego Ci serdecznie życzei
            zastanów się zanim coś napiszesz...chyba ze robisz to zawodowo no to nie trzeba
            się zastanawiać tylko pisac..pisać...pisać...
      • Gość: były co za żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 02:39
        a teraz trochę języka Rydzyka. Gratuluję, szkoda, że brakuje argumentów i nie
        polemizujesz z faktami podanymi przez forumowiczów. Stać Cię tylko na
        odpluwanie bez związku.
        • Gość: lusia Re: co za żenada IP: *.toya.net.pl 26.10.04, 07:47
          ludzie, tak to czytam od paru dni i wlos sie jezy. Zawsze sie znajdzie paru
          niezadowolonych. Ja tez pracowalam dla niej jako hostessa. I tez przy okazji
          targow MTL. Dziwne tylko ze ja i inne dziewczyny rowniez zarabilysmy wiecej
          niz ktokolwiek w tamtym czasie. Placono nam 100 zl za 8 godzin. Zawsze moglysmy
          sie czegos napic i zjesc jak tylko ialysmy wolna chwile. Moze ktos pomylil
          zawod hostessy z dama do towarzystwa ktorej serwuje sie na poczatek szampana.Ja
          dzieki Joannie mialam pieniadze na prywatne studia i to jej zawdzieczam ze je
          skonczylam.A jesli ktoras jest taka niezadowolona to niech do niej zadzwoni.
    • Gość: a. Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.toya.net.pl 29.10.04, 10:55
      Znam Joannę zarówno służbowo, jak i prywatnie i dziwi mnie to co czytam...To
      wartościowa, uczciwa, a przy tym sympatyczna osoba!!
    • Gość: helga Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:45
      Kiziu,co to znaczy że ktoś taki jak Manufaktura jest tylko jeden ? Manufaktura
      to projekt rewitalizacji terenu po Polteksie. Firma która uruchamia ten projekt
      to Apsys.
      • Gość: piotrek JAKA JEST PRAWDA?? IP: *.server.ntli.net 09.11.04, 00:59
        FORUM JEST DOSC POPULARNE I ZORGANIZOWALO JUZ WIELE PRZEDSIEWZIEC - NIECH
        ZORGANIZUJA KONFRONTACJE Z PANIA (PANNA?) JOANNA - JAK SIE WSZYSCY POROZUMIEJA
        A ONA ICH FAKTYCZNIE OSZUKALA TO RAZEM LATWIEJ ODZYSKAJA SWOJE PIENIADZE... A
        JAK SA ZAWISTNI TO NIE ZORGANIZUJA KONFRONTACJI... ;) NIE ZNAM TEJ KOBIETY, NIC
        O NIEJ NIE SLYSZALEM WCZESNIEJ, ALE WIEM ZE NIEPLACENIE KOMUS TO DUZE KURESTWO,
        BO TO CZYSTY WYZYSK I NIE SZANUJE TAKICH LUDZI...

ciekawy jest ten watek, bo jedni ja chwala, inni oczerniaja, ale na pewno ci co
        mowia, ze zazdrosc przemawia przez kogos kto upomina sie o swoje pieniadze nie
        grzesza inteligencja... ciekaw jestem kto ma racje... JAK KTOS BEDZIE MIAL
        JAKIES DOWODY ALBO INFORMACJE TO podeslijcie mailem na: chiara_pat@tlen.pl

pozdrawiam uczciwych
        • Gość: anna Re: JAKA JEST PRAWDA??glos na NIE!!! IP: 212.191.130.* 21.01.05, 15:14
          Moj głos będzie kolejnym na NIE!!! tej Pani.
          Kiedys pracowalam w salonie mody OLA STYL STUDIO.
          Nas-sprzedawczynie traktowala jak, za przeproszeniem" śmieci.
          Straszne traktowanie ludzi.Może jej juz się zmieniło,ale tacy ludzie już chyba
          tak mają.
      • Gość: elektryk eryk Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.bellona.pl 26.11.04, 10:52
        Znam pani Joanna od paru lat i nigdy nie miala procesu w sadzie.Jesli ktos
        uwaza, ze nie zostal zaplacony,lepiej z tym isc do Pipu niz czekac 5 lat ze
        sie pojawia artykul na forum zeby wreszcie wydalac swoje frustracje.
        Pani Joanna ma mocny charakter,jest inteligentna i niebywale piekna. za duzo
        zeby nie miec wrogow.
        • Gość: amrita Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: 212.191.172.* 26.12.04, 21:32
          niebywale piękna? hmm, nie znam jej ale po zdjęciu nie powiedzialabym

a tak na serio, to dziwne ze wszyscy wrzucający na nią mają ten sam IP czy jak
          to sie nazywa...
    • Gość: jarek88 Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.arcor-ip.net 26.12.04, 21:00
      ludzka glupota zmieszana z zawiscia zawsze byla cecha wspolna wiekszosci polakow-
    • Gość: Krzyś Re: Joanna Sokalszczuk - jej firma dba wizerunek IP: *.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:22
      uff, ale pomyje ktoś tu wylewa na. Była z Jo miła, piegowata nastolatka. Jeżeli
      tak wygląda jej widzenie biznesu jak to przedstawiają komentujący, to
      określenioe "była" jest tu jak najbardziej na miejscu. Wyrazy współczucia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka