Dodaj do ulubionych

Idealna żona - jaka być powinna?

01.11.04, 21:25

Obserwuj wątek
    • Gość: byłylogowany Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 01.11.04, 21:45
      1)Powinna być piękna
      2)Powinna być wierna
      3)Powinna być cudowną kochanką
      4)Powinna być zdrowa i gotowa (ach, ta migrena)
      5)Powinna być wyrozumiała
      6)Powinna dać mężowi syna
      7)Powinna doskonale gotować
      8)Powinna umieć zarobić na dom
      9)Powinna dbać o zaopatrzenie lodówki
      10)Powinna umieć chodzić na paluszkach w czasie trwania meczu
      11)Powinna umieć gasić swoją mamuchnę
      12)Powinna świata poza mężem nie widzieć
      13)Powinna znać skład Widzewa z 1980 r.
      14)Powinna podzielać poglądy polityczne męża
      15)Powinna z pokora pochylać sie nad przemyśleniami męża
      16)Powinna być prawdziwą podporą dla czasem błądzącego męża
      17)Powinna być zawsze zadbana (precz z papilotami i przydeptanymi kapciami!)
      To są jakże minimalne wymagania. Czy spełniasz je?:)
      • kawoszka1 Re: Idealna żona - jaka być powinna? 15.11.04, 17:36
        Gość portalu: byłylogowany napisał(a):

> 1)Powinna być piękna JEST
        > 2)Powinna być wierna JEST?
        > 3)Powinna być cudowną kochanką JEST
        > 4)Powinna być zdrowa i gotowa (ach, ta migrena) JEST?
        > 5)Powinna być wyrozumiała JEST
        > 6)Powinna dać mężowi syna NIE MA
        > 7)Powinna doskonale gotować JEST
        > 8)Powinna umieć zarobić na dom JEST
        > 9)Powinna dbać o zaopatrzenie lodówki
        > 10)Powinna umieć chodzić na paluszkach w czasie trwania meczu JEST
        > 11)Powinna umieć gasić swoją mamuchnę JEST
        > 12)Powinna świata poza mężem nie widzieć NIE MA
        > 13)Powinna znać skład Widzewa z 1980 r. NIE MA
        > 14)Powinna podzielać poglądy polityczne męża JEST
        > 15)Powinna z pokora pochylać sie nad przemyśleniami męża JEST
        > 16)Powinna być prawdziwą podporą dla czasem błądzącego męża JEST
        > 17)Powinna być zawsze zadbana (precz z papilotami i przydeptanymi kapciami!)
        JEST
        > To są jakże minimalne wymagania. Czy spełniasz je?:) 3/4. ZA MAŁO???
    • Gość: helga Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:26
      Żona absolutnie nie powinna być idealna, bo faceci takie mają gdzieś. Facetem
      trzeba od czasu do czasu przecierać podłogę, żeby wiedział kto rządzi.
      I tak trzymać.
      • Gość: byłylogowany Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 01.11.04, 22:33
        Nie dawało mi wiele lat spokoju to, dlaczego imię Helga kojarzy mi sie z czymś
        okropnym. Teraz już wiem. Dzięki:)
    • Gość: Jypli Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.11.04, 23:19
      A oglądałaś "Ksiaże w Nowym Jorku" ? Tam chiceli Ediego z taką fajną panią w pomarańczowym wysfatać... On nie chciał... eee źle zrobił :)
      • Gość: byłylogowany Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 01.11.04, 23:23
        Oglądałem, tyle że to było przed potopem, to i niewiele z tego filmu pamiętam. W
        każdym razie pani w pomarańczowym nie kojarzę nic a nic:(
    • Gość: Helga Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:26
      Specjalnie sobie takie okropne imię wybrałam, a co kurde!
      Ideały są nudne. Faceci jak mają dobre żony, to zawsze sobie je zmieniają na
      flądry i ciężkie cholery. I wtedy je chwalą, mimo że są poniewierani. Oni lubią
      być pod butem.
      • Gość: byłylogowany Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 01.11.04, 23:36
        Gruntownie się mylisz! I jest albo tak, że jesteś bezczelnym męskim
        podszywaczem, z mocnym odchyleniem w kierunku sado-maso, albo jesteś
        rzeczywiście Helgą, która jest sfrustrowaną starą panną, z haczykowatym nosem,
        nieregularnym zarostem na twarzy, lekko łysiejąca, z obfitym wiecznym
        trądzikiem, z lekka wykoślawionym zgryzem, z łukowatymi mocno owłosionymi
        nogami, szerokimi plecami i wąskimi biodrami. Obstawiam mimo wszystko drugą opcję:)
        • szprota zapomniałes o cuchnących stopach 02.11.04, 00:24
          i leciutkim zezie rozbieżnym :P
    • neochuan Re: Idealna żona - jaka być powinna? 02.11.04, 00:35
      120-letnia wdowa w ostatnim stadium, ale swiadoma praw i obowiązków,
      czyli konieczności sporządzenia testamentu, a dodam, że nieprzyzwoicie sikora
      bogata...
    • gray po pierwsze powinna być idealna... :-) [nul] 02.11.04, 08:13

• aard Ideałem jest brak żony 02.11.04, 13:20
      Pozdrowienia dla Helgi i antydzierżbór dla tych, co się jej czepiają.
      • szprota a ktoś się czepia? 02.11.04, 13:24
        ja nie, a Byłylogowany jak zwykle jest złośliwieironiczny
        ja tam bym chciała mieć żonę...
    • evonka ale w Łodzi czy wogóle? 02.11.04, 15:23
      bo to forum Łódź jest...
    • kopfschmerz a co, wychodzisz za maz? 02.11.04, 15:32
    • kopfschmerz kaszana 02.11.04, 15:36
      pewnie jesszcze nie dowiezli do nas tych idealnych egzemplarzy, wszystkie znane mi idealy
      psuly sie po kilku latach uzytkowania, iestety brakuje czesci zamiennych. nie daja tez rekojmi
      na te niby idealne zony. producenci nie przyjmuja zwrotow... kaszana z tymi zonami
      • evonka prawda jest taka 02.11.04, 15:44
        ze idealne zony są juz zonami i tym, co sie zdecydowac nie chcieli za wczasu,
        teraz jest buuuu łyso..
        • kopfschmerz Re: prawda jest taka 02.11.04, 15:52
          1. skad wiesz ze lyso? widzisz mnie?
          2. no tak, a co ma powiedziec mlode pokolenie, skoro wszystkie idealne zony sa juz zonami, co
          zostanie dla tych biedakow, ktorzy teraz chodza, nie przymierzajac, do zlobka?
          • asiuchna Re: prawda jest taka 02.11.04, 16:57
            Wam Facetom, to tylko jedno w głowie, najlepiej by było jakbyście mogli leżeć
            plackiem na kanapie z pilotem w ręce i czekać aż żona poda obiad, do tego kufel
            zimnego piwa, a potem w skąpym stroju szepnie do ucha: "Kochanie! Jak ty
            dzisiaj ładnie pachniesz, może miałbyś ochotę sprawdzić czy dobrze pościeliłam
            łóżko?" Tylko, że rzeczywistość jest inna. MY - Kobiety też potrzebujemy
            czułości, kilku wolnych chwil by oderwać się od codzienności, od dzieci...
            Panowie!!! Nie zapominajcie o swoich żonach, one też są istotami żywymi.
            • kopfschmerz Re: prawda jest taka 02.11.04, 19:16
              ja prawie codziennie przynosze zonie zimne piwko do fotela jak oglada sobie Lige Mistrzow (nie
              codziennie gra LM). Dyskutujemy potem do bialego rana o grze zasmiewajac sie do lez
              wspominajac nieudane zagrania zawodnikow. Potem musze poluzowac troche wiezy, zeby
              wrocilo jej krazenie w dloniach.
              • aard Kandydatuoorkah!! :-) /dzierż! 03.11.04, 10:31

• Gość: kopfschmerz hmm? IP: 217.153.187.* 03.11.04, 12:06
                  hmm?
                  • aard Po prostu 03.11.04, 12:38
                    Trafiłeś do Galerii Sławy.

(najpierw przeczytaj post otwierający, a potem zjedź na sam dół wątku :-)
                    • Gość: kopfschmerz Re: Po prostu IP: 217.153.187.* 03.11.04, 12:45
                      jakze mi milo, zonie rowniez, dlatego dzisiaj aby uswietnic dzien dostania sie do chwalebnej
                      Galerii obejrzymy sobie 2 mecze. Piwko juz sie chlodzi, zona tez.
            • Gość: byłylogowany Re: prawda jest taka IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 02.11.04, 21:25
              Ty asiuchna (nie obrażaj się zaraz), to jakaś dziwna jesteś. Zadajesz pytanie,
              na które dostajesz szczerą odpowiedź, a potem zarzucasz nam same niecne rzeczy.
              To czego oczekujesz? Mydlenia oczu?
              • asiuchna Re: prawda jest taka 02.11.04, 21:27
                Jestem jaka jestem - dziwna? - może!
                Może właśnie dlatego drugiej takiej jak ja nigdzie nie znajdziesz.
                • Gość: byłylogowany Re: prawda jest taka IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 02.11.04, 21:31
                  Aaaaaaa! I to Ci się chwali! Jesteś nie powtarzalna!:)
    • Gość: Helga Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 20:09
      Hej Były, założę się, że masz 1,53 wzrostu, nogi prostowane na beczce, zgryz
      wiewiórki i IQ 28. A do cech idealnej żony (dla siebie) zapomniałeś dodać
      doktorat na Harvardzie.
      • Gość: cherokee Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: 5.5R* / *.online-age.net 02.11.04, 20:19
        idealna zone powinna byc
        najlepszym przyjacielem meza :)
        ciepla mila i kobieca...
        nie musi byc najpiekniejsza nie musi byc najmadrzejsza
        az juz wogole nie musi byc bogata
      • Gość: byłylogowany Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 02.11.04, 21:20
        Hej Helga, przeceniasz mnie. Smutna prawda jest taka, że mam 152 cm wzrostu,
        ważę 96 kg, jestem łysy jak kolano, mam niegojącą się egzemą, cukrzycę, podły
        charakter i świdrujące oczka. Jedyne moje zalety to palenie 80 fajek dziennie,
        picie na umór i częste ćpanie. Aha, żeby nie było, że o czymś zapomniałem. Mam
        ukończone trzy klasy Szkoły Parafialnej z wynikiem celującym. Data wydania
        świadectwa: 24.06.1934 Pozdrawiam.
    • szakal_el Re: Idealna żona - jaka być powinna? 02.11.04, 20:29
      Taka jak moja:))))))
      • evonka ooo, wzruszyłam się 02.11.04, 21:11
        naprawdę.
    • teufel Manifest 02.11.04, 20:34
      Trochę inaczej, ale...

jobejt.spymac.net/manifest.swf
      • asiuchna Re: Manifest 02.11.04, 21:23
        Jakby wszyscy mężczyźni tak postępowali i byli tacy jak w tym manifeście, to
        byłoby O.K. My - Kobiety mamy swoje prawa, zachcianki tylko, że nie wszyscy
        mężczyźni chcą nas wysłuchać i zrozumieć. Czasami spławiają nas głupim hasłem
        albo wypominają nam młodzieńcze błędy. Dopiero po jakimś czasie okazuje się
        jakim się jest człowiekiem i trzeba się z tym albo pogodzić albo skończyć.
        Każda kobieta chciałaby aby jej facet był nie tylko jej mężem, ojcem naszych
        dzieci i kochankiem ale także przyjacielem. Niestety nie zawsze tak jest. Może
        za dużo wymagamy od pewnych typów, może...
    • Gość: rmk Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.uml.lodz.pl 03.11.04, 12:04
      nie mam pojęcia! podobnie jak nie mam pojęcia jaki smak powinien mieć idealny
      obiad, albo jakie proporcje i rokład ma mieć idealny dom. cechy ideału są
      pewnie tak samo idealne. może lepiej pogadać o, po prostu dobrej żonie?
      z tego co wiem dobra żona po dziesięciu latach sama odchodzi, zaś honorowa - po
      siedmiu...
    • Gość: oja Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:13
      no wlasnie?tez jestem ciekawa...
    • zamek Jak to jaka? 09.11.04, 22:23
      Taka, jak moja!
      • Gość: oja Re: Jak to jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 11:50
        tzn?
        • zamek Re: Jak to jaka? 11.11.04, 17:09
          no, nie wiem, jak się ożenię, to Wam powiem ;)
          • Gość: oja Re: Jak to jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:41
            ze mna to chyba nikt się nie ożeni...
            • aard A czy to dobrze czy źle? /nt 15.11.04, 16:36

• Gość: a Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:14
      Nie powinna kupować dzieciom Pysia
      • Gość: jonia Re: Idealna żona - jaka być powinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:28
        Może to akurat ja jestem taką kobietą, nie znam się tylko na piłce nożnej, co
        przecież można jakoś przecierpieć....
        • aard A masz jeszcze jakieś inne zalety? 15.11.04, 16:36
          Bo ta jest poważnym argumentem na rzecz małżeństwa z Tobą :-)
        • kawoszka1 Re: Idealna żona - jaka być powinna? 15.11.04, 16:53
          Według mnie idealna żona powinna: mężowi zmęczonemu po pracy dać się wyspać,
          podać obiadek, pozwolić na oglądanie meczy, zdjęć innych nagich kobiet,
          pozwalać mu na piwo w nieograniczonej ilości, pozwolić robić ze sobą co tylko
          zapragnie i dobrze "radzić sobie" w łóżku.
          Czy się mylę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka