Gość: lisica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:52 znam tylko jeden na Piotrkowskiej między Zieloną a Więckowskiego =\ chciałabym porównac ceny i... oszczędzic sobie wyjazdu do Wawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: sklepy snowboardowe w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 00:39 z tego co wiem, dobre skateshopy mają (sezonowo) dzial snowboardowy. deska is deska :) Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: sklepy snowboardowe w Łodzi 03.11.04, 09:30 Oprocz wspomnianego przez ciebie Tripa, czyli sklepu Buraka, maja jeszcze snowboardy w sklepie na Zeromskiego (ten przy kinie, sotty nie pamietam numeru, zaraz przy skrzyzowaniu z Kopernika) i jest nowy sklep na Zachodniej przy kinie Capitol. Jesli zalezy ci na dobrej cenie, a nie znajdziesz nic w Lodzi, to lepiej bedzie wybrac sie do Krakowa, nie do Warszawy. Pozdr. ------------------------- khuti N 51°47', E 19°28' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefo Re: sklepy snowboardowe w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 03.11.04, 11:05 w tym nowym sklepie na zachodniej mogą być dobre ceny - właściciel jest przedstawicielem na polske kilku firm snow/skate (686, vans, lib tech...), więc ceny muszą być troche niższe (np: kurtka 686 w promocji - 300 zł!) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe o... 03.11.04, 18:16 - Słucham (o ile jeszcze istnieje), czyli dystrybutor Burtona - na Janosika, ale nie pamiętam ile (bliżej Brzezińskiej)... - PKS czyli Polski Katalog Snowboardowy - mój zakład pracy, czyli GoSport - Rosscott na placu Wolności Odpowiedz Link Zgłoś
khuti o... ty siersciuchu 03.11.04, 22:40 > - mój zakład pracy, czyli GoSport To ja cie moze nawet znam osobiscie, kurtka na wacie... Pilsudskiego czy Włokniarzy? Pozdr ------------------------- khuti N 51°47', E 19°28' Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: o... 03.11.04, 22:45 Pilsudskiego czy Galeria, mialem zapytac. Sorry, ze wsi jestem :-) ------------------------- khuti N 51°47', E 19°28' Odpowiedz Link Zgłoś