Dodaj do ulubionych

Le Pen = Lepper? :)

29.04.02, 17:56
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Le Pen = Lepper? :) 29.04.02, 18:16
      No może masz rację, sam nie wiem którego boję się bardziej.
      • b00g13 Re: Le Pen = Lepper? :) 29.04.02, 18:20
        ja bym sie bardziej bal Leppera - jest blizej i predzej niz Le Pen wygra
        wybory!!!
    • unikorn Re: Le Pen = Lepper? :) 29.04.02, 19:07
      Nie ma co panie Michale. My maturzyści mamy chyba podobny tok myślenia!
      Kiedy ja usłyszałem po raz pierwszy nazwisko Le Pen w radiu, od razu
      skojarzyłem go z Lepperem! (a jeszcze jak powiedziano, że Le Pen chce wyjścia
      Francji z Unii Europejskiej, to już wogóle byłem tak zmieszany...)
      • michal.ch Re: Le Pen = Lepper? :) 30.04.02, 12:19
        Może to polski emigrant spokrewniony z dziada pradziada z Lepperem. Oczywiście
        nazwisko Le Pen zostało przekształcone na potrzeby języka żabojadów. :)
    • yaa Re: Le Pen = Lepper? :) 30.04.02, 12:30
      wydaje mi się, że róznica polega na tym że mimo wszystko Le Pen ma mózg (choć nie bardzo potrafi
      go używać) a Lepper takowego nie posiada.
      Pozdrawiam
      Yaa
      • p8 Mordy 30.04.02, 12:38
        MOrda Lepper jest butna i śmieszna przez to...

Morda Le Pena jest butna i groźna...
        • kropka. Re: Mordy 30.04.02, 13:57
          To wcale nie jest śmieszne, niestety. Aż boli!
          Już tylko kroczek do hasła "Le PPeNrowcy wszystkich krajów - łączcie się"
          pozdrawiam
          • bartuch Re: Mordy 30.04.02, 23:34
            kropka. napisał(a):

> To wcale nie jest śmieszne, niestety. Aż boli!
            > Już tylko kroczek do hasła "Le PPeNrowcy wszystkich krajów - łączcie się"
            > pozdrawiam

Na co zreszta wskazuja ostatnie wyniki wyborów w kilku krajach. Jestem ciekaw, co
            nasz Andrzejek wymysli...Coś za długo jest spokojny.........
            • Gość: Ixtlilto co wymyśli Andrzej... IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.05.02, 12:52
              ... a niech mi tylko postawi blokadę jak będę jechała w moje ukochane góry!
              A na poważnie to pan Lepper chyba zbiera siły- czyżby przed wyborami...?
              poczekajmy do jesieni- może być interesująco :/

pozdroofka, Ixtlilto
              • Gość: Swojak Le Pen-owcy to przyszlosc Francji ;tak czy owak ! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 02.05.02, 04:17
                Jak Francuskie elity polityczne nie zliberalizuja gospodarki,nie przywroca kary
                smierci dla mordercow i nie zamkna granicy dla Kolorowej Emigracji z Poludnia
                to za pare lat Front National bedzie tam mial przewage w parlamencie ,a jakis
                Le Pen nr.2 bedzie Prezydentem Francji.
                Nie powtarzajcie tych komunalow i bredni z liberalnych telewizji,ze Strach,ze
                niby zagrozenie faszystowskie.....)))))))
                Le Pen to taki faszysta jak z Owsiaka Inkwizytor...))
                • Gość: geograf Re: Le Pen-owcy to przyszlosc Francji ;tak czy owak ! IP: *.toya.net.pl 02.05.02, 11:49
                  Gość portalu: Swojak napisał(a):

> Le Pen to taki faszysta jak z Owsiaka Inkwizytor...))

To może zacznijmy od poczatku:
                  Czy wiesz co oznacza słowo Faszyzm, skad się wzięło i dlaczego??
                  Później pogadamy o Inkwizycji Owsiaka...:)))
                  • Gość: Swojak Re: Le Pen-owcy to przyszlosc Francji ;tak czy owak ! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 02.05.02, 15:43
                    Gość portalu: geograf napisał(a):

> Gość portalu: Swojak napisał(a):
                    >
                    >
                    > > Le Pen to taki faszysta jak z Owsiaka Inkwizytor...))
                    >
                    > To może zacznijmy od poczatku:
                    > Czy wiesz co oznacza słowo Faszyzm, skad się wzięło i dlaczego??
                    > Później pogadamy o Inkwizycji Owsiaka...:)))

I co nie zrozumialse ironii w moim wpisie porownujacym Le Pena do faszysty(ktorym
                    nie jest ) i Owsiaka do Inkwizytora ( ktorym nie jest ). Naucz sie glupi kundlu
                    geografie sam historii ,ktorej nie znasz....)))
                    • geograf Re: Le Pen-owcy to przyszlosc Francji ;tak czy owak ! 02.05.02, 16:18
                      Gość portalu: Swojak napisał(a):

> I co nie zrozumialse ironii w moim wpisie porownujacym Le Pena do faszysty(ktor
                      > ym
                      > nie jest ) i Owsiaka do Inkwizytora ( ktorym nie jest ). Naucz sie glupi kundlu
                      >
                      > geografie sam historii ,ktorej nie znasz....)))

Zrozumiałem ironię debilu (jak chcesz to objaśnię Ci cop oznacza to słowo).....
                      Z Twoich postów wnioskuję, ze znam ja lepiej od Ciebie... to jak? Doczekam sie tej lekcji, czy nie??
                      • Gość: Swojak Re: Le Pen-owcy to przyszlosc Francji ;tak czy owak ! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 02.05.02, 19:48
                        Juz dostales lekcje .Dowiedziales sie ,ze jestes glupim kundlem .Zapamietaj
                        to ,bo to i tak lagodna ocena takiego niedorozwoja jak ty KUNDLU ! ))))))
                        Prawa do czlowieczenstwa i rozumu ci lajzo nie
                        daje.....)))
                        Tylko na taka ocene zaslugujesz suko...)))))
                        • geograf Re: Le Pen-owcy to przyszlosc Francji ;tak czy owak ! 02.05.02, 19:54
                          wyjatkowy styl wypowiedzi, kultura osobista bije po oczach, o inteligencji nie wspomnę bo Pani emigrantka się obrazi....
                • gray Re: Le Pen-owcy to przyszlosc Francji ;tak czy owak ! 02.05.02, 14:44
                  lE pEN nie jest faszystą. jest skrajnym nacjonalistą, rasistą, populistą
                  głoszącym również elementy ideologi nazistowskiej ale faszystą nie jest...
                  • geograf Re: Le Pen-owcy to przyszlosc Francji ;tak czy owak ! 02.05.02, 16:19
                    brawo:))))))))))))

pozdrawiam serdecznie:)
    • gray Re: Le Pen = Lepper? :) 02.05.02, 14:40
      chyba bardziej gMURCZYK albo tEJKOWSKI...
    • hubar Re: Le Pen = Lepper? :) 06.05.02, 10:42
      uffff wszystkie znaki wskazują że przegrał ufffffff i to jak znaczącą liczbą
      głosów! ufffffff

pozdrowy
      • Gość: Mlody Re: Le Pen = Lepper? :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 20:07
        Przegral, bo byla na niego niezla nagonka w mediach ( Lewicowych, no i
        oczywiscie w Gazecie ). Teraz wiemy do czego to doprowadzilo. Niedawno
        zamordowano polityka w Holandii. Czemu?? Bo jak sie ludziom mowi, ze skrajna
        prawica to wszelkie zlo ( choc Le Pen to narodowy socjalista ), to niektorzy
        mysla, ze mozna takich zabic. W imie czego sie pytam???
        • geograf Re: Le Pen = Lepper? :) 07.05.02, 20:54
          Gość portalu: Mlody napisał(a):

> Przegral, bo byla na niego niezla nagonka w mediach ( Lewicowych, no i
          > oczywiscie w Gazecie ).

No pewnie! Teraz powiedziałeś coś takiego, że o mało herbata nie zalałem mojej klawiatury. Możesz mi młodzieniaszku powiedziec co Gazeta ma wspólnego z francuskimi wyborami?? Czy Polacy też mogli głosowac?? I ja o tym nie wiedziałem??? ech.....

>Teraz wiemy do czego to doprowadzilo. Niedawno
          > zamordowano polityka w Holandii. Czemu?? Bo jak sie ludziom mowi, ze skrajna
          > prawica to wszelkie zlo ( choc Le Pen to narodowy socjalista ), to niektorzy
          > mysla, ze mozna takich zabic.

Z Twoich dywagacji wynika, że niedługo Macierewicz i Gietrych już nie beda zdobic naszego Sejmu swoimi postaciami....Przesadzasz, skad wioesz, że to

• zamek Re: Le Pen = Lepper? :) 07.05.02, 21:03
            Geo, uważaj, z kim gadasz. młody = kpina
            • Gość: Mlody Re: Le Pen = Lepper? :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 21:10
              zamek napisał(a):

> Geo, uważaj, z kim gadasz. młody = kpina

Nie stanowczo nie. Nie jestem Kpina, ale podzielem jego poglady na temat waszego
              Klubu. Totalny marazm. Ale obiecuje sprobuje was troche rozruszac. ( o ile sesja
              pozwoli ;P )

• zamek młodemu 07.05.02, 21:16

> Nie stanowczo nie. Nie jestem Kpina, ale podzielem
                jego poglady na temat wasze
                > go
                > Klubu. Totalny marazm. Ale obiecuje sprobuje was troche
                rozruszac. ( o ile ses
                > ja
                > pozwoli ;P )
                Młody, jeżeli zaczynasz z takich tonów, to już cię nie
                znam. Ode mnie ignor.
                • Gość: Mlody Re: młodemu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 21:21
                  Nie ma sprawy, widze, ze jestescie strasznie cieci na krytyke. A w zwyczaju
                  macie chyba nie rozmawiac z osobami, ktorzy chca wprowadzic troche swierzej
                  krwi na forum. Dziwne, ale szanuje twoja decyzje. Obys byl konsekwentny, bo to
                  niestety ostatnio nie jest modne.......
                  Pozdrawiam
                  • geograf Re: młodemu 07.05.02, 21:35
                    Widzisz...
                    mała różnica- co innego tolerowac osoby, które KULTURALNIE I OPANOWANIE wyrażaja swoje poglady, a co innego byc drażnionym przez osoby, które wchodza tu z butami i uważaja, że moga wszystko.
                    Ja mogę z Toba podyskutowac- byleby to nie były puste posty, a dyskusja była kulturalna (od poczatku, bo dalszego przebiegu dyskusji nikt nie może przewidziec;)

• Gość: Mlody Re: młodemu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 21:44
                      Zgoda. Te zasady mi odpowiadaja. Ale zauwazylem na lodzkim forum osla lawke.
                      Wg mnie nie jest to dobry pomysl, ale pewnie zostalo to juz dawno temu
                      przedyskutowane i ktos zdecydowanie madrzejszy ode mnie uznal, ze tak powinno
                      byc.
                      Pewnie mial racje, ale wg mnie to jednak moze przypominac lekka cenzure.
                      Mam nadzieje, ze jestem jedna z osob : "które wchodza tu z butami i uważaja, że
                      moga wszystko".
                      Pozdrawiam
                      Mlody
                      • geograf Re: młodemu 07.05.02, 21:52
                        WIdzisz, Ośla ławka była założona na tym forum w okresie ABDULowym. Codziennie czytaliśmy watki antysemickie, rasistowskie, bluźniercze i wsyzstko co tylko chory człowiek lubi najbardziej pisac na foprum.
                        To nie było ciekawe, a na dodatek łamało net-ykietę
                        Teraz jest ona rzadko używana, aczkolwiek aktualnie nie jest niezbędna.

pozdrawiam, miło mi powitac nowego forumowicza (?)
                        :)
                        • Gość: Mlody Re: młodemu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 21:57
                          geograf napisał(a):

> WIdzisz, Ośla ławka była założona na tym forum w okresie ABDULowym. Codziennie
                          > czytaliśmy watki antysemickie, rasistowskie, bluźniercze i wsyzstko co tylko ch
                          > ory człowiek lubi najbardziej pisac na foprum.
                          > To nie było ciekawe, a na dodatek łamało net-ykietę
                          > Teraz jest ona rzadko używana, aczkolwiek aktualnie nie jest niezbędna.
                          >
                          > pozdrawiam, miło mi powitac nowego forumowicza (?)

Dzieki za wyjasnienie. Domyslilem sie, ze musial byc jakis logiczny powod, aby
                          ja wprowadzic. Tak nowego wsensie tutaj. Bladzilem gdzies po roznych zatokach w
                          necie, a do mojej ukochanej Łodzi jakos nie zagladalem. Tak to jest swego nie
                          znacie cudze chwalicie. Mam nadzieje, ze zadne wczesniejsze nieporozumienia (
                          tylko tak mozna to nazwac ) nie wplyna na nastepne byc moze owocne dyskusje.
                          Pozdrawiam

> :)

• kropka. Re: Le Pen = Lepper? :) 07.05.02, 21:27

> Nie stanowczo nie. Nie jestem Kpina, ale podzielem jego poglady na temat wasze
                > go
                > Klubu. Totalny marazm. Ale obiecuje sprobuje was troche rozruszac.

Rozruszowywuj to forum do woli, bardzo wskazane, tylko bez flugania i do rzeczy,
                bardzo proszę. Nie każdy, kto ma inne zdanie od Twojego - jest idiotą, debilem i
                nie jest człowiekiem. Możesz mi wierzyć.
                pozdrawiam
                • Gość: Mlody Re: Le Pen = Lepper? :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 21:38
                  Ale ja nigdy nie uzywam jak to nazwalas : flugania. Nie powiedzialem, tez
                  nigdy aby ktos byl idiota, kto nie podziela moich pogladow. Moja bronia jest
                  przyznaje ironia, ale kazdy jej czasami uzywa. Argumenty? Beda, jak znajda sie
                  pytania. Na razie na te, ktore mi postawiono odpowiedzialem.
                  Dziekuje za pozdrowienia i tak przy okazji ze wzgledow formalnych. Milo mi Cie
                  poznac Kropko.
                  P.S.
                  Pozdrowienia
            • geograf Re: Le Pen = Lepper? :) 07.05.02, 21:32
              zamek napisał(a):

> Geo, uważaj, z kim gadasz. młody = kpina

Tak się nad tym, iście ciekawym zagadnieniem zastanawiam...
              ale po co korzysta z dwóch różnych rodzajów podłaczenia się do netu??
              Aż taki przebiegły?
          • Gość: Mlody Re: Le Pen = Lepper? :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 21:07
            Nie za bardzo mnie zrozumiales. Nie mowie teraz o Le Penie, ale o tej calej
            nagonce w mediach (powiem eufemistycznie) lewicowych, w calej Europie.
            vide :
            www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_020507/swiat/swiat_a_1.html#1
            Chce rowniez zauwazyc, ze rowniez Gazete czytaja Polacy, ktorzy od wielu lat
            mieszkaja we Francji i moga glosowac. Zapewne o tym nie wiedziales, ale TAK
            niektorzy Polacy nie mieszkaja w Polsce. Wiem dla ciebie to byc moze szok. A na
            dowod tego odsylam do dyskusji jaka prowadzilem na forum
            www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
            dzial=0511&forum=SWIAT&wid=1773949&aut=+Mlody&aid=1773949

A tego skad to wiem, no coz powinienes choc troche docenic sile mediow. Czy
            Berlusconi wygralby gdyby nie to, ze jest medialnym gigantem?? Nie sadze.
            Pozdrawiam Mlody
            P.S. Niech cie moj nick nie zwiedzie, taki mlody to ja nie jestem
            • geograf Re: Le Pen = Lepper? :) 07.05.02, 21:39

> Chce rowniez zauwazyc, ze rowniez Gazete czytaja Polacy, ktorzy od wielu lat
              > mieszkaja we Francji i moga glosowac. Zapewne o tym nie wiedziales, ale TAK
              > niektorzy Polacy nie mieszkaja w Polsce. Wiem dla ciebie to byc moze szok. A na
              >
              > dowod tego odsylam do dyskusji jaka prowadzilem na forum
              > <a href="https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa
              > /home.jsp?</a>
              > dzial=0511&forum=SWIAT&wid=1773949&aut=+Mlody&aid=1773949
              >

Wiesz co i czemu ty domagasz się kulturalnego traktowania, skoro sam nie traktujesz tak innych? Ja nie zachowałem się wobec Ciebie arogancko jako pierwszy.
              Ty zaczałeś. A forum przypominac mi nie musisz- pamiętam więcej niż myślisz.
    • Gość: Naphta Le Pen + Lepper + Miller = KILLER IP: *.pai.net.pl 07.05.02, 21:35
    • Gość: kasiaprim Palestynska samoobrona IP: *.pai.net.pl 07.05.02, 21:39
      Tu ten link "Lepenowsko"barzdiej pasuje , niz na watku o kandydacie na
      prezydenta miasta:

republika.pl/fotorelacja/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka