Gość: klara IP: *.toya.net.pl 29.11.04, 07:08 Gdzie w Łodzi jest dobre solarium? Takie, co nie poparzy, opali, nie jest w nim brudno, obsługa miła itp. Poleccie cos, please!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klara Re: Gdzie solarium? IP: *.toya.net.pl 29.11.04, 19:22 Hej, hej! Czy nikt nie chce pomoc osobie w jesiennej depresji znalezc odrobiny sztucznego slonca?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Gdzie solarium? 29.11.04, 19:26 oh, skoro w depresji to polecam cukierki pomarańczowe bon-bon, kawkę z mlekiem, spacer z taplaniem bucikami w błocie, kolorowy szalik, zielone rękawiczki, orzechy, powolne poranki, ładną tapetę na monitorze... solariumów zażyłam dwa razy, nie polecam, wygląda się jakby się natarło marchewką. a adres znam, bo przejeżdzam na Łagiewnickiej: jedno w dawnym Unihotelu(numer 56 zdaje się), taki neon kolorowy... drugie po drugiej stronie ulicy w takim nowszym budynku mieszkalnym... nie byłam, ale neon ładny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<DB>> Re: Gdzie solarium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 19:31 Moja dziewczyna chodzi na solarium na Lumubowie i bardzo sobie chwali (zwłaszcza zniżki dla studentów ;-) Ale poważnie, podobno bardzo dobre i niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
blissy Eeee... Z relacji mojej mamy: 29.11.04, 19:33 A wiec tam przy Czerwonym Rynku w takim bloku ceglanym podobno jest jakieś "fajne" solarium (tuba) i ładnie opala. Phi, musze powiedziec że im darmową reklamę na forumie robie to moze jakąs zniżkę dostanę czy coś ;)chociaż w sumie nie pociąga mnie wizja lezenia przez 10 minut w tym czymś. Mam jakieś klaustrofobiczne odczucia. jak w trumnie... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Gdzie solarium? 29.11.04, 22:21 Najlepsze i najtańsze jest na Kościuszki 1 . Tam jest tez salon masażu i kosmetyczka, trzeba wejść w te drzwi, gdzie znajduje sie Komandor. Naprawde polecam, warto!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Gdzie solarium? IP: *.toya.net.pl 29.11.04, 22:31 Dzieki!!! Dzieki kochani!!! Jutro ruszam ku SLONCU!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Gdzie solarium? IP: *.toya.net.pl 29.11.04, 22:34 A jesli sie opale na marchewke, to bedzie na czesc demokratycznej Ukrainy :-) Odpowiedz Link Zgłoś