redakcja 28.08.01, 19:15 W środowej Gazecie piszemy, że w Warszawie też ma powstać kultowy łódzki pub - Łódź Kaliska. Naszym zdaniem warszawiacy powinni się cieszyć. A Twoim? Napisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geograf Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:17 a ja sie ciesze- niech zobacza, ze co Łódzkie to dobre!!! i niech zazdroszcza ze Łódź Kaliska jest z Łodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie 28.08.01, 19:20 Teraz wiem po co do wawy pojechać! Do właścicieli pubu: Czy dla Łodzików przewidziane są jakieś zniżki lub rabaty albo specjalne miejsca? ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:35 Bardzo dobrz. My mamy warszawską "Prohibicję", W-wa naszą "Łódź Kaliską" Mozna powiedzieć - wymiana oby-kulturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:46 Czy można wiedzieć kiedy dokładnie nastąpi ten szczęśliwy dzień??? Z góry proszę o kartę stałego klienta! :-) Pozdrawiam - Perry. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie 28.08.01, 19:50 Musisz się Perry uzbroić w cierpliwość. Otwarcie przewidywane jest na początek przyszłego roku. Adres - Pańska 97 (prace budowlane podobno już ruszyły). Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie 28.08.01, 19:54 Proponuję na otwarcie Kaliskiej najazd Łodzików do wawy! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: *.umirm.gov.pl 29.08.01, 08:48 Dziękuję za odpowiedź, właśnie dotarłem do krótkiego newsa na ten temat w "Stołecznej". No to koniec marzeń, czas do pracy! :-) Pozdrawiam - Perry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: *.umirm.gov.pl 29.08.01, 08:59 BTW, na stronie Łodzi Kaliskiej /www.lodzkaliska.pl - link to rysunek samochodu marki Warszawa :-)/ jest info, że planowane otwarcie jest za 62 dni. Który termin jest bliższy rzeczywistości? Ostatniego sylwestra spędziłem w oryginalnej Kaliskiej, tego bardzo chciałbym spędzic w "ambasadzie" :-) Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie 12.05.02, 18:46 Odkurzanie :))))) redakcja napisał(a): > Musisz się Perry uzbroić w cierpliwość. Otwarcie przewidywane jest na początek > przyszłego roku. Czy już coś wiadomo co z tym pubem??? > Adres - Pańska 97 (prace budowlane podobno już ruszyły). > Pozdrowienia Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie JEST?? 22.07.02, 00:18 Czy ktoś wie, czy ktoś sprawdzał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: *.nm.matrix.pl 29.08.01, 10:27 Ja juz się cieszę i zacieram raczki...Będzie gdzie wpaść z żonką.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIVEN Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: 213.134.137.* 29.08.01, 10:28 Prawie każdy sposób zarobienia większych pieniędzy jest dobry.....to tyle co mam do powiedzenia..... i tak nigdy w warszawie nie będzie klimatu naszego miasta. A tak wogóle to muszę się przyznać, że, sądząc z opisu, chyba zazdroszczę warszawiakom tak rewelacyjnie odjechanej knajpy!!!!!!!!!! Ja chcę takich więcej w łodzi!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:13 takich knajp jest tu duzo, po prostu jedna knajpa więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: *.umirm.gov.pl 29.08.01, 12:17 Właśnie, KNAJP jest tu dużo... Mnie trochę dziwi lokalizacja - to rejon "panienek" ale mam nadzieję że nie bedzie się tam (tzn. w pubie) zbierac "miasto". Pozdrawiam -Perry. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie 29.08.01, 16:53 Gość portalu: NIVEN napisał(a): > i tak nigdy w warszawie nie będzie klimatu naszego miasta. Po tygodniu będzie to "warszawska" knajpa. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manek Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: *.toya.net.pl 29.08.01, 14:04 W Łodzi za to powstanie "Warszawa Centralna" - lokal, ktory bedzie mozna poznac na 100 metrow po zapachu kloszardow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 14:28 akurat tak sie składa że Centralny jest najczystszym dworcem ale i tak go niedługo zburzą Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Pub Łódź Kaliska w Warszawie 22.07.02, 09:32 Łódź - Kaliska to jeden z moich ulubionych pubów... Nie jestem egoistką, ale uważam, że takie miejsce nie będzie pasować w stolicy !!! To już nie będzie to, tak jak kolejne części dobrego filmu nigdy nie powielają sukcesu znakomitego twora pierwotnego.... Łódź - Kaliska w Krakowie.... to jeszcze bym zrozumiała... wiem, że chodzi o kaskę, tam jest znakomity rynek... ale wszystko inne to duppa blada.... Warszawiacy powinni się cieszyć - oczywiście - ale czy oni to w pełni docenią??? Nie sądzę.... Łódź ma swoisty klimat, ze swą Piotrkowską i ludźmi przebywającymi w Kaliskiej... a tam ??? nieeeeeeeeeee, nie bawię się ! meganka Odpowiedz Link Zgłoś