bartuch 09.05.02, 10:13 Za którą maturzystkę trzymasz ,,szczególne" kciuki?????Tak pytam....Przypadkowo, z ciekawości........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Do Bartucha 09.05.02, 10:18 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=LODZ&wid=1763759&aut=kropka.&aid=1763759 Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Do YAVORIUS 09.05.02, 10:20 yavorius napisał(a): > <a href="https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa > /home.jsp?</a> > dzial=0511&forum=LODZ&wid=1763759&aut=kropka.&aid=1763759 :-)))))))Pamiętam, pamiętam....Tak się składa, że znam odpowiedź na to pytanie. Po prostu lubię czasem lekko zdenerowac Hubara. Pozdrawiam. PS. Coraz cieplej, co bedzie w czerwcu???????? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Do YAVORIUS 09.05.02, 10:21 W czerwcu się rozpuścimy, a ponieważ 70% łodzian się nie myje, to w MPK będzie śmierdziało. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Do YAVORIUS 09.05.02, 10:22 yavorius napisał(a): > W czerwcu się rozpuścimy, a ponieważ 70% łodzian się nie myje, to w MPK będzie > śmierdziało. To dobry temat na wątek. Ja bym rzekł, że nawet 80 procent!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Hm.........................DO HUBAR 09.05.02, 10:23 bartuch napisał(a): > Za którą maturzystkę trzymasz ,,szczególne" kciuki ? Przepraszam za wtręt, ale czy HuBar ma rożne rodzaje kciukow ? Ile on ma kciukow ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Hm.........................DO JASAM 09.05.02, 10:25 jasam napisał(a): > bartuch napisał(a): > > > Za którą maturzystkę trzymasz ,,szczególne" kciuki ? > > Przepraszam za wtręt, ale czy HuBar ma rożne rodzaje kciukow ? > Ile on ma kciukow ? > pozdr. Cholera, wiesz, że o tym nie pomyślałem??????Przyjrzę się dzisiaj jego dłoniom, dam znać.....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Hm.........................DO HUBAR 09.05.02, 10:26 Hubar ma dwa kciuki, Tak myślę, choć go nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Hm.........................DO HUBAR 09.05.02, 10:31 Yaa Go widziałem, co prawda nie przyglądałem się szczególnie, ale wydaje mi się że ma 2 kciuki, inaczej bym coś zauważył. ;-) A co do czerwca i smrodu w MPK, to jak yaa się cieszę, że nie korzystam z transportu publicznego. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Hm.........................DO HUBAR 09.05.02, 10:33 Ciesz się, Yaa, ciesz się... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hm.........................DO HUBAR 09.05.02, 11:21 A co Cię to za przeproszeniem obchodzi?? Trzymam kciuki za wszystkich znajomych mi maturzystów, a ta o której myślisz... hmmm no jakby to ująć? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Hm.........................DO HUBAR 09.05.02, 12:02 HuBar ma więcej kciuków, niż ja mam rąk. W końcu - prezes, musi być lepszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Hm.........................DO HUBAR 09.05.02, 12:50 No i jakie te kciuki umięśnione od SMS-ów:))))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś