kirka1 09.05.02, 20:30 Jakie znacie sposoby odstresowywania się, jakie stosujecie? wątek przydatny nietylko maturzystom:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: czas na relaks 09.05.02, 21:00 pozwól, że zacytuję :-) Re: A może by Was tak wszystkich w krzaki? (no txt Autor: kropka.@poczta.gazeta.pl Data: 08-05-2002 13:46 -------------------------------------------------------------------------------- ja chętnie w te krzaki, tylko kocyk i poduszeczkę proszę. I poproszę, żeby te krzaki były na skraju leśnej polany. I coca-colę, papierosy, Politykę, Wprost, Wyborczą, wedlowskie ptasie mleczko (czekoladowe) i olejek do opalania z filtrem 7 tez poproszę. Yejq! Redakcjo! Ja chcę w krzaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: czas na relaks 09.05.02, 21:04 Ja mam jeden znakomity sposób:) Smoke weed:))) - piwko - zaciszny pomost nad jeziorkiem - gwiazdy, ach - no może coś jeszcze, ale zostawię to dla siebie:) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: czas na relaks 09.05.02, 21:28 Dziś wdrożyłem pewien pomysł - sprawdziło się. Godzina pływania. Im większy stres - tym wiekszy wysiłek we wodzie - i bedzie ok. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: czas na relaks 10.05.02, 13:03 Popieram Jasam-a: pływanie jest najlepsze na wszystko. Dzisiaj wstałam o świcie i pojechałam na basen o 6:45- wspaniały sposób na rozpoczęcie dnia, chociaż bynajmniej nie należę do grona rannych ptaszków. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: czas na relaks 09.05.02, 21:53 O co Wam do... chodzi?? A Forum to tylko jako nałóg traktujecie?? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: czas na relaks 09.05.02, 22:05 hubarku nie denerwuj sie tak odrazu. Trzeba urozmajcać życie, monotonia zabija. Łaaaaaaaaaaa im wiecej sposobów tym mniejszy stres:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: czas na relaks IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.05.02, 22:10 kirka1 napisał(a): > monotonia zabija. nieprawda: łażenie po mieście nie zabija :)P Nawet baaaaaardzo długie łażenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: czas na relaks 10.05.02, 12:36 Nie ma wątpliwości, że najbardziej odstresowywują mnie kobiety :) na drugim miejscu jest zabawa taneczna ze spożyciem. na trzecim - sesyjka z słuchawkami na uszach, w pozycji horyzontalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
retro Re: czas na relaks 10.05.02, 12:47 W kolejności - zmywanie :)), sprzątanie:))- proste, regenerujące czynności przywracające ład i porządek, spacery z psem - opowiedzialne za kontakty społeczne w realu, sex połączony z feelingiem oraz muzyka połączona z paleniem - to już działania kulturowe, a dla niektórych nawet kultowe. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: czas na relaks 10.05.02, 13:05 .pepe. napisał(a): > Nie ma wątpliwości, że najbardziej odstresowywują mnie kobiety :) ?????? No proszę, a niektórych - wręcz przeciwnie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: czas na relaks 10.05.02, 23:16 1. muzyka/ taniec 2. śmiech 3. rozmowa 4. świeże powietrze 5. wrodzona/nabyta pogoda ducha :) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
mlody22 Re: czas na relaks 10.05.02, 23:24 kirka1 napisał(a): > Jakie znacie sposoby odstresowywania się, jakie stosujecie? > > wątek przydatny nietylko maturzystom:-))))))) Moze to straszne, ale cyniczne podejscie do egzaminow, no i troche fatalistyczne. Co ma byc to bedzie. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś