angelikawroclaw 21.11.08, 13:56 Witam Musze zlecic wykonanie dwoch szaf zabudowanych u siebie. Czy mozecie kogos polecic kto wykona projekt solidnie, do 4 tygodni i w rozsadnej cenie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jame Re: Szafa zabudowana Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.08, 17:13 Porównałem oferty Komandora, jakiejś prywatnej firemki z centrum, jeszcze jednej firmy chyba z Black And White na Bielanach i Indeco. W trzech pierwszych miejscach ceny i jakość były podobne a nawet czasami dość przegięte ,natomiast mile zaskoczyło mnie Indeco. Jak twierdzili produkują z tych samych materiałów co reszta, za to ceny były o ok.20% niższe, szczególnie jak chcesz coś trochę bardziej wyszukanego. Jakość i terminy ok. To było ok.rok temu, nie wiem jak jest teraz, proponuję sprawdzić-we Wrocku są na ul.Brucknera 52-54, tel.3549613. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolus Re: Szafa zabudowana Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.08, 15:37 ja polecam P. Arka chyba - Mebelplus tel 500 505 343, jest realistą w cenach - bo mnie było stać i brak zastrzeżeń do jakości, a jak nam przy montażu glazurnik rozwalił drzwi to naprawił bez zbędnych słów. Odpowiedz Link Zgłoś