Gość: Do. IP: *.bluewin.ch 10.05.02, 20:36 No wlasnie, jak to w koncu wyglada? Pozdrawiam. Do. A do Was juz zapukali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulka Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 10.05.02, 20:39 U nas dzisiaj był rachmistrz. Niestety, nie Yavorius :-( No i oczywiście wpuściliśmy :-) Bardzo sympatyczny młody człowiek skądinąd. Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasam Re: Yavorius - otwieraja drzwi? IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 10.05.02, 20:56 Czy umowiłaś sie na rozmowy intymne z rachmistrzem gdy nie bedzie porucznika w pobliżu ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 10.05.02, 21:24 Nieee, no co Ty mi, za przeproszeniem, imputujesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 10.05.02, 21:45 No, przystojny jest. Będzie pytał o Twoje plany dzietności. Porucznik przy tym nie musi byc obecny ;-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 10.05.02, 21:58 Nie pisałam, że jest przystojny, tylko sympatyczny. A w ogóle to nie ma nic do rzeczy ;-) A jeżeli chodzi to dzietność, to: 1) pytania te są zadawane tylko w wylosowanych domach 2) odpowiedź na nie jest dobrowolna A w ogóle to ja się z moimi planami w tej kwestii nie ukrywam ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 11.05.02, 13:42 To to spowiadaj się. Wszyscy są ciekawi. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 11.05.02, 17:39 do mnie też dziś przyszedł rachmistrz. Pogadaliśmy chwilę i... zrobiło mi sie przykro. Kulturalny, sympatyczny pan ok.50-tki. 3 miesiące temu stracił prace. "Szczęśliwie" załapał sie na kurs. Najpierw został zrobiony w konia finansowo, a teraz jest przerażony tym, jak go ludzie traktują. Większość zaczyna od wymyslania: że przyłazi, że chce kąty oglądać, że okazja dla złodzieja. Niektórzy nawet wymyslają mu od ubeków. W jednym domu na dziesięć przyjmują go normalnie. Czy nasze społeczeństwo jest tak głupie, czy niedoinformowane, czy tak chamskie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mlody22 Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 11.05.02, 17:50 kropka. napisał(a): > do mnie też dziś przyszedł rachmistrz. > Pogadaliśmy chwilę i... zrobiło mi sie przykro. Kulturalny, sympatyczny pan > ok.50-tki. 3 miesiące temu stracił prace. "Szczęśliwie" załapał sie na kurs. > Najpierw został zrobiony w konia finansowo, a teraz jest przerażony tym, jak go > > ludzie traktują. Większość zaczyna od wymyslania: że przyłazi, że chce kąty > oglądać, że okazja dla złodzieja. Niektórzy nawet wymyslają mu od ubeków. > W jednym domu na dziesięć przyjmują go normalnie. > Czy nasze społeczeństwo jest tak głupie, czy niedoinformowane, czy tak chamskie > ? > pozdrawiam Kropko! Przeczytaj co napisal o tym Łodzianin. www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=1827319&aid=1831988 On ma troche inne spostrzezenia. Wydaje mi sie, ze nie mozna generalizowac, moze to byly odosobnione przypadki?? Pozdrowienia Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 11.05.02, 18:19 Własnie przeczytałam i nieco "zotymistyczniałam" (ładne słówko mi wyszło :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 11.05.02, 21:57 nie rozumiem ani postu Młodego, ani Kropki. To że jednemu się udało, nie znaczy, że będzie tak wszędzie. To że drugiemu nie wysżło zupełnie- też o niczym nie świadczy. Jak ktos z moich znajomych powiada: "sa ludzie i parapety". Tak bedzie zawsze. Jednemu się uda w dwóch przyp[adkach, innemu w trzech. Może temu Kropkowemu rachmistrzowi już nikt nie dokuczał? A może to było tylko zrzędzenie starych ludzi?? Co nie znaczy, że Polacy sa dziwni:( pozdrawiam. Zobaczymy co rachmistrzowie powiedza po spisie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 11.05.02, 22:31 geograf napisał(a): > nie rozumiem ani postu Młodego, ani Kropki. Kiepsko z Tobą > A może to było tylko zrzędzenie starych ludzi ?? Geo, starość nie udała się Panu Bozi, ale to nie powod, aby przyjmować jako aksjomat, że stary to zrzędzi. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Yavorius - otwieraja drzwi? 11.05.02, 17:52 u mnie też dziś był, a właściwie była.. hmm rachmistrzka ? ;)) nie podoba mi się określenie samospis… pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Yavorius mówi... 12.05.02, 10:08 ...otwierają. Na 120 mieszkań nie otworzyły dwie osoby i teraz będą miały problemy, bo naskarżyłem mojej pani opiekun :)))). Już ona im da. Wbrew pozorom, to nie jest takie czasochłonne. 120 mieszkań zejdzie mi w 7 - 8 dni roboczych. Ludzie są naprawdę super. Poza wyjątkami, oczywiście. Żałuję, że nie spotkam żadnego forumowicza :((((. Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś