p8 15.05.02, 01:44 Oto jest pytanie o drugiej nad ranem:) Buhahhahahahahahahha Boski Diego:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
.pepe. Re: Pić czy nie pić... 15.05.02, 02:15 Wprawdzie dopiero skończyłem i teraz piszę wiersz, ale jeżeli stawiasz to... podaj tylko miejsce i godzinę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Pić czy nie pić...DO PEPE 15.05.02, 10:17 .pepe. napisał(a): > Wprawdzie dopiero skończyłem i teraz piszę wiersz, ale jeżeli stawiasz to... > podaj tylko miejsce i godzinę :)) Szkoda, że tego w nocy nie przeczytałem. Było bardzo miło, drogi Pepe:-)))))) Odbijemy sobie innym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Pić czy nie pić... IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 15.05.02, 10:40 Pić!!! Człowiek nie kaktus pić musi Kto pije i pali ten nie ma robali Kto nie pije wódki, jest mały i grubiutki Duzo pić znaczy żyć Pij, lokując kasę w procentach, więcej zarobisz Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Pić czy nie pić... 15.05.02, 13:10 "Alkohol Twój wróg, więc lej go w mordę" Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pić czy nie pić... 15.05.02, 14:41 Zadajesz takie pytania...!!! Rany, czy są ludzie ktorzy nie lubią smaku odrobiny alkoholu? hehe :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś