Dodaj do ulubionych

O.S.T.R. nominowany

IP: *.tomaszow.mm.pl 28.12.04, 20:02
O.S.T.R jest swietny
Obserwuj wątek
    • Gość: schab O.S.T.R. nominowany IP: *.tomaszow.mm.pl 28.12.04, 20:07
      • Gość: cyprys Re: O.S.T.R. nominowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:19
        Ten facet jest antychrystem. Wykrzykuje jakieś agesywne teksty. Boję się go.
        Muzyka powinna pieścić zmysły, lekko wibtujące liryczne drgania powinny głaskać
        bębenki uszne i powodować błogi stan uniesienia, lekkości i zapomnienia. To co
        robią te rozkrzyczane dresy to nie jesy muzyka. To są ryki godowe dzikich
        rozwścieczonych samców, którzy dawno nie kopulowali. Zastanawiające kto promuje
        tego typu destruktywne nurty artystyczne w Polsce, które służą wyłącznie
        rozpadowi podstawowej komórki rodzinnej, rozwiązłości seksualnej, nadużywania
        alkoholu i zażywania środkóww odurzających. Zastanawialiście się jake nacje i
        grupy za tym stoją ? Prawdziwy patriota śpiewa i słucha tylko klasyki lub
        populannej krajowej muzyki typu disco polo, która nie jest agrysywna i służy
        wspólnym, rodzinnym biesiadom. Może nie jest to muzyka ambitna, ale nie niesie
        za sobą agesji....
        • Gość: Michał M. Re: O.S.T.R. nominowany IP: 80.51.227.* 28.12.04, 22:02
          Jasne, O.S.T.R. odpowiada za całe zo tego świata! On jest faktycznie
          antychrystem!

Tak się składa, że miesza w tym samym bloku co ja. I wiesz co? Nie zlatują się
          tu wieczorem demony, blok nie trzeszczy jak ksiądz chodzi po kolędzie, nie ma
          tu burdelu ani ćpuństwa, nie wszczyna na osiedlu awantur.

Nie słucham jego muzyki, nie podoba mi się. Ale gratuluję mu sukcesu.
          • Gość: observer Re: O.S.T.R. nominowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:07
            Ja tylko w kwestii formalnej do sąsiada OSTRa: a co on miesza konkretnie w tym
            Waszym bloku ?

Gość portalu: Michał M. napisał(a):

> Jasne, O.S.T.R. odpowiada za całe zo tego świata! On jest faktycznie
            > antychrystem!
            >
            > Tak się składa, że miesza w tym samym bloku co ja. I wiesz co? Nie zlatują się
            > tu wieczorem demony, blok nie trzeszczy jak ksiądz chodzi po kolędzie, nie ma
            > tu burdelu ani ćpuństwa, nie wszczyna na osiedlu awantur.
            >
            > Nie słucham jego muzyki, nie podoba mi się. Ale gratuluję mu sukcesu.
            • gaz.musztardowy Re: O.S.T.R. nominowany 29.12.04, 00:17
              A co może mieszać?

Kompocik?
            • Gość: Michał M. Re: O.S.T.R. nominowany IP: 80.51.227.* 29.12.04, 11:05
              Jak widać - miesza mi palce i one przez to nie trafiają w pewne klawisze :-D
    • zamek Tak mi wychodzi z obliczeń... 29.12.04, 00:35
      ...że pan O.S.T.R. może mieć w przyszłym roku zajęcia ze mną. Fajnie będzie,
      zwłaszcza jak będzie freestyle'ował na kolokwium :) Mam nadzieję, że wybierze
      moją grupę.
      • facet.z.6.pietra Re: Tak mi wychodzi z obliczeń... 29.12.04, 09:13
        No i....
        jeśli wybierze Twoją grupę...
        i bedzie freestyle'ował na kolokwium...
        to bedziesz razem z nim freestyle'ował?
        • Gość: SADMAN OSTR JEST OK IP: *.devs.futuro.pl 29.12.04, 13:28
          JA NIE SLUCHAM TAKIEJ MUZY ALE CIESZE SIE Z JEGO SUKCESU.POZA TYM JEST
          LODZIANINEM KTORY WIELE POZYTYWNEGO WNOSI DO TEGO MIASTA.
          • Gość: bolesny brat Re: OSTR JEST OK IP: 62.233.181.* 12.01.05, 16:11
            a kto więcej wniósł ostatnio? może kropiwnicki?heh pozdro
          • totalna_apokalipsa Re: OSTR JEST OK 15.03.05, 18:41
            Obawiam się, że coolki wniosły więcej:P
    • Gość: Tamara Re: O.S.T.R. nominowany IP: *.toya.net.pl 15.03.05, 18:27
      Znowu nominowany.
      Tym razem do Fryderyka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka