Gość: zLODZI IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:21 Zapraszam Wszystkich na ogolne forum Poznania, tam jest taki sam watek, co ludzie z tego miasta pisza to sie w glowie nie miesci !!!!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geograf hmm... IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 17.05.02, 22:30 możesz mi wytłumaczyc po co to zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: hmm... IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 17.05.02, 22:33 nic co mogłoby wskazywac na podniecenie kolegi. Nie obrażajcie simę na nas. Może rzeczywiście mu o to nie choidzło co mu wyszło? Co prawda nie obserwuję waszego froum i nie wiem czy aż tak dużo rozmawiacie o swoim miescie,. ale jest pewne, że ja kocham Łódź i niech mnie nazywaja nacjonalista, faszysta czy czymś jeszcze- ja wiem swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zLODZI Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:35 Socjologia nic wiecej, ani zlosliwosc, ani nic podobnego. Zasada prosta kij w mrowisko. To bywa ciekawe a Poznan jest mi akurat obcy, tak sie zlozylo ze chcialem blizej poznac klimat tamtych stron. Czasami zadaje takie pytania na innych forach sledzac wczesniej "dewiacje" lokalne. Oczywiscie piszac "dewiacje" mam na mysli rysy charakterologiczne. W kazdym razie nikomu nic zlego sie na pewno nie stalo i nie stanie. Przepraszam jesli to Ciebie urazilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zLODZI Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:37 naprawde HI HITLA to tylko synonim zachowan jakie czesto tam widze, to byla tylko mala prowokaxja a nie obelga, napisalem to tam rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zLODZI Re: HI HITLA ! POZNANIACY IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:40 tak sie zlozylo ze wlasnie w dlugi weekend bylem (pierwszy raz) lecz tylko na 1 godzine. nie mialem wiecej czasu, stad moje zaciekawienie tym miastem. ..ale dziekuje za zaproszenie, ...gratulacje LECH 1 liga! Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: HI HITLA ! POZNANIACY 17.05.02, 22:46 zapraszamy na dluzej, i dzieki za gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek do marcin_a 17.05.02, 22:38 Zatem ja Ci na to powiem, że przegiąłeś. Oczywiście, można sobie pisać na forum co ślina na język przyniesie i tego nikt nie broni. Granice wyznacza regulamin i netykieta. Jak Poznaniacy potrzebują sobie potwierdzenia, że są najlepsi we wszystkich dziedzinach od astronomii po plucie na odległość - pies z nimi tańcował, proszę bardzo. Co o tym myśleć, każdy wie. Ma prawo Ci się to nie podobać, ale wątkiem o takim uroczym tytule tylko jątrzysz i nic ponadto. Jeśli o to Ci chodzi - proszę, przestań. W czasach, gdy Ty nie miałeś jeszcze komputera, nasze forum uchodziło niestety za wylęgarnie harcowników buszujących po sąsiadach i dokuczających. Udało nam się te przywary przezwyciężyć. Nie niszcz tego, jeśli możesz. Poza tym występowanie za każdym razem pod innym nickiem też do kultury forumowej się nie zalicza. Pomyśl o tym wszystkim, nim znowu kogoś pozdrowisz po faszystowsku. Ja Cię pozdrawiam po przyjacielsku - innych forumian, a Poznaniaków w szczególności, również. Zamek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zLODZI Re: do marcin_a IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:45 kolego ZAMEK, wyjasnilem juz o co mi chodzilo ( i PRZEPRASZAM jeszcze raz), taka akcja wychodzi tylko raz wiec zapewniam ze tego nie powtorze gdyz nie mam potrzeby , wiem co chcialem wiedziec. (HI HITLA, ma znaczenie jakie ma , jak napisalem to mala prowokacja , gdyz wiele takich cech tam znalazlem NACJONALIZM LOKALNY, tak bym to nazwal), ale to ani dobre ani zle, powtarzam. \Mysle ze tak naprawde Panowie maja do mnie zal za manipulacje, a nie za haslo, ale tak naprawde wszscy jestesmy manipulowani\ ,a to ze napisalem o tym w Lodzi to rowniez ma duze znaczenie, Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: do marcin_a 17.05.02, 22:50 pies z nami tancowal? i kto tu przegina!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: do marcin_a IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 17.05.02, 22:53 Nie chodizło o nic osobistego. Chodziło o to, że jeżeli chceci coś tam o sobie wypisywac, rozmawiac na swoje tematy- to nie powinno to nikogo obchodzic, nie powinien nikt wtracac sie, to w końcu wasze miasto:) Za bardzo dosłownie wziałeś do siebie to określenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zLODZI Re: do marcin_aPYTANIE IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:55 Tak naprawde to w POZNANIU to ja zostalem wielokrotnie obrazony i zbluzgany jedynie za swoje poglady, czy nie jest dziwne ze teraz tylko ja PRZEPRASZAM? pytanie do POZNANIAKOW? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Spokojnie chłopcy!!! 17.05.02, 22:58 schowajcie pazurki, proszę. Człowiek wytłumaczył, zrozumiał, przeprosił, nic strasznego sie nie stało. Przeprosiny przyjęte i kończmy temat. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zLODZI KROPKA !!!!!!!!! HOWK IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:00 Glos rozsadku, kobieta to potrafi :-))), szkoda ze moja Ania tak nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zLODZI ten kot z miasta Lodzi pochodzi IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:37 TEN KOT Z MIASTA LODZI POCHODZI !. Pamietacie ten tekst, ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ten kot z miasta Lodzi pochodzi 17.05.02, 23:46 Pewnie! Ten kot promuje Łódź do dziś, jak mało kto :-) pozdrowienia (dla Ani również :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zLODZI DZIEKUJE PANI KROPKO :-) IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:49 Ania pewnie tez ale boje sie powtorzyc bo bedzie zazdrosna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: DZIEKUJE PANI KROPKO :-) 18.05.02, 02:00 No to ja też Wam wszystkim dziękuję i pozdrawiam :))) Qrczę, jakiś się chyba ostatnio nerwowy zrobiłem, wszystkich sztorcuję na forum..., czyżby znowu czas na urlopik?? Zamek.frasobliwy.cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś