Dodaj do ulubionych

studniówka-a fe!

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.01.05, 15:06
studniówek zacząć już czas- tak właśnie brzmiał tytuł artykułu w Wyborczej na
temat wyśmienitej zabawy jaką powinby być studniówki, jednakże coraz częśćiej
słyszę w kręgach moich znajomych , że ceny są zbyt wysokie, a doliczone do
tego kwoty jakie trzeba wydać na ubranie są zbyt wysokim kosztem którym nie
chcą obciążać rodziców. Jednakże jaka cena powinna być na tyle rozsądna, aby
na studniówkę stawił się , o ile nie komplet , to większość przyszłych
maturzystów??
Obserwuj wątek
    • Gość: fleurette Re: studniówka-a fe! IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 09.01.05, 16:19
      powinny. ale do tego powinny byc w szkołach... choć zdje sobie sparwe, ze nei zawsze tak się da...
    • aard Moja siostra zapłaciła 280 PLN 10.01.05, 17:10
      Powiem krótko: to jakiś absurd.
      • geograf a w III LO 10.01.05, 17:18
        studniówka była w szkole i kosztowała 150 zł.
        wymagała również poświęcenia sporo czasu...
        • aard Też cholernie drogo 10.01.05, 17:22
          Nie pamiętam, żebym na studniówkę (w szkole) zapłacił (lat temu 9 fakt) więcej
          niż ze 20 zł składki na żarcie.
          Awruk!
          • geograf Re: Też cholernie drogo 10.01.05, 17:32
            i z tych pieniędzy mieliście kupione zaproszenia, jedzenie dla nauczycieli, dołożyli się Wam do dekoracji, kupiono paste do połogi (itd), opłacono muzykę....???
            • aard Nie mam pojęcia 11.01.05, 17:25
              Ale widocznie tak było.
              dzierż!
          • evonka Re: Też cholernie drogo 10.01.05, 18:09
            patrz, ja też miałam studniówkę 9 lat temu....i też w szkole... i było ekstra,
            jeszcze wtedy nie było aż takiej ogromniej rewii mody, więc nie dochodziły
            wydatki na odjazdową kieckę, trendi-fryzjera, solarium czy manicure...
            • camelot Re: Też cholernie drogo 10.01.05, 19:38
              Dla mnie studniówka w restauracji, pubie czy hotelu to idiotyzm. Studniówka
              powinna być w szkole tak jest wieloletnia tradycja.
              • pawel-strzalka Re: Też cholernie drogo 10.01.05, 19:46
                ale szkoły sie teraz boją, że będą zniszczenia, że młodzież bedzie sie szwędać
                po całym budynku i nikt jej nie upilnuje, poza tym wiem, że spora część
                młodzieży nie ma ochoty sie bawić tej nocy w murach szkoły
            • marjory_m Re: Też cholernie drogo 10.01.05, 19:55
              > patrz, ja też miałam studniówkę 9 lat temu....i też w szkole... i było ekstra,
              > jeszcze wtedy nie było aż takiej ogromniej rewii mody, więc nie dochodziły
              > wydatki na odjazdową kieckę, trendi-fryzjera, solarium czy manicure...

Wlasciwie najmilej z calej studniowki (IIILO) wspominam proces przygotowywania dekoracji, bieganie z
              pedzlami, twarza wysmarowana farbami, wiecznie pekajacymy balonami :)
              A sama impreza? Hmm... jak sie chce zawsze mozna do czegos przyczepic, napisze tylko ze nie byla to
              najbardziej udana impreza w moim zyciu, a juz na pewno nie byl to wielki bal pozostajacy w pamieci do
              konca zycia. I naprawde przerazaly mnie niektore (jak to okreslilismy)"zjawiska" w postaci
              gigantycznych, naprawde niegustownych sukien i fryzur z wieksza zawaroscia chemii niz samych
              wlosow. A ja sie ciesze ze udalo mi sie w sprytny sposob uniknac tej szopki.
              m.

przepraszam za brak polskich liter ale tu ni ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka