Gość: Albert IP: 212.51.199.* 10.01.05, 12:02 Napisałem do Prezesa Krawczyka z prośbą o umożliwienie kolejnego spotkania z Zarządem. Proszę, abyście tutaj wpisywali pasujące/nie pasujące Wam dni tygodnia, ewentualnie godziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MarcinK Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: *.profiline.com.pl 10.01.05, 13:27 W lutym dopiero. Bo we czwartek za tydzień wyjeżdżam, a cały ten tydzień mnie nie ma. MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: 212.51.199.* 10.01.05, 13:34 Czyli do przyszłego czwrtku wszystkie dokumenty musza byc poprawione i gotowe, abyś je podpisał, i abyśmy je mogli złożyć do sadu. Termin oczekiwania na postanowienie Sądu około 1 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: *.profiline.com.pl 10.01.05, 13:48 Albert Publicznie się zobowiązuję przejrzeć materiały dzis w nocy i Ci odesłać. Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: 212.51.199.* 10.01.05, 13:51 Prosze o konkretne poprawki, zmiany itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: *.profiline.com.pl 10.01.05, 13:56 :-) Spoko. Przeciez nie napiszę Ci poematu o statucie ;-)))) Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłoba Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: *.toya.net.pl 10.01.05, 17:13 W najbliższym czasie siedzę na miejscu, więc dla mnie póki co każdy termin jest dobry. Ponieważ mam jakieś doświadczenia z założeniem pewnego stowarzyszenia muzycznego które nie tak dawno powstało, chętnie pomogę w przygotowaniach do rejestracji naszego stowarzyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Propozycja spotkania na Lublinku 10.01.05, 20:38 Propozycję statutu wydrukowałem i dziś jeszcze ją będe zgłębiać. Ewentualne uwagi jutro wieczorem. Co do spotkania raczej w godiznach popołudniowych/wieczornych. W moim przypadku odpadają wtorek i czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl999 GODZINY SPOTKANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:01 Pomysl rewelacyjny. Moim skromnym zdaniem pasowalo by sie spotkac w sobote lub niedziele (prawie nikt nie pracuje), po zakupach czyli od 16.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: GODZINY SPOTKANIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:07 Jeżeli ma być Prezes Krawczyk, to weekend raczej odpada, bo Prezesa nie ma w weekendy w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ander_epll Re: GODZINY SPOTKANIA 10.01.05, 22:23 Może środa w godzinach wieczornych? Najpierw niech Prezes Krawczyk zadeklaruje optymalne dni i godziny, a my coś dopasujemy. Najwyższy czas zacząć działać. Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Propozycja spotkania na Lublinku 10.01.05, 21:59 Mimo iż ideę stowarzyszenia popierm z całego serca, to niestety przez najbliższe 2,5 miesiąca nie będę mógł pojawić się na spotkaniach (wróciłem dzisiaj do Kopenhagi). Mam jednak nadzieję że o mnie nie zapomnicie. Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Propozycja spotkania na Lublinku 11.01.05, 10:13 > Mimo iż ideę stowarzyszenia popierm z całego serca, to niestety przez najbliższ > e 2,5 miesiąca nie będę mógł pojawić się na spotkaniach (wróciłem dzisiaj do Ko > penhagi). Mam jednak nadzieję że o mnie nie zapomnicie. Ach widziałem Cię wczoraj! A tak myślałem, że to Ty :))) Ja chodziłem sobie po terminalu z aparatem na szyi :))) pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś