Dodaj do ulubionych

Propozycja spotkania na Lublinku

IP: 212.51.199.* 10.01.05, 12:02
Napisałem do Prezesa Krawczyka z prośbą o umożliwienie kolejnego spotkania z
Zarządem. Proszę, abyście tutaj wpisywali pasujące/nie pasujące Wam dni
tygodnia, ewentualnie godziny.
Obserwuj wątek
    • Gość: MarcinK Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: *.profiline.com.pl 10.01.05, 13:27
      W lutym dopiero. Bo we czwartek za tydzień wyjeżdżam, a cały ten tydzień mnie
      nie ma.

MK
      • Gość: Albert Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: 212.51.199.* 10.01.05, 13:34
        Czyli do przyszłego czwrtku wszystkie dokumenty musza byc poprawione i gotowe,
        abyś je podpisał, i abyśmy je mogli złożyć do sadu. Termin oczekiwania na
        postanowienie Sądu około 1 miesiąca.
        • Gość: MarcinK Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: *.profiline.com.pl 10.01.05, 13:48
          Albert

Publicznie się zobowiązuję przejrzeć materiały dzis w nocy i Ci odesłać.

Pozdrawiam, Marcin
          • Gość: Albert Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: 212.51.199.* 10.01.05, 13:51
            Prosze o konkretne poprawki, zmiany itd.
            • Gość: MarcinK Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: *.profiline.com.pl 10.01.05, 13:56
              :-) Spoko. Przeciez nie napiszę Ci poematu o statucie ;-))))

Pozdrawiam, MarcinK
    • Gość: Zagłoba Re: Propozycja spotkania na Lublinku IP: *.toya.net.pl 10.01.05, 17:13
      W najbliższym czasie siedzę na miejscu, więc dla mnie póki co każdy termin jest
      dobry. Ponieważ mam jakieś doświadczenia z założeniem pewnego stowarzyszenia
      muzycznego które nie tak dawno powstało, chętnie pomogę w przygotowaniach do
      rejestracji naszego stowarzyszenia.
    • dzekil Re: Propozycja spotkania na Lublinku 10.01.05, 20:38
      Propozycję statutu wydrukowałem i dziś jeszcze ją będe zgłębiać. Ewentualne uwagi jutro wieczorem.
      Co do spotkania raczej w godiznach popołudniowych/wieczornych. W moim przypadku odpadają wtorek i czwartek.
    • Gość: pl999 GODZINY SPOTKANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:01
      Pomysl rewelacyjny.

Moim skromnym zdaniem pasowalo by sie spotkac w sobote lub niedziele (prawie
      nikt nie pracuje), po zakupach czyli od 16.00.
      • Gość: Albert Re: GODZINY SPOTKANIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:07
        Jeżeli ma być Prezes Krawczyk, to weekend raczej odpada, bo Prezesa nie ma w
        weekendy w Łodzi.
        • ander_epll Re: GODZINY SPOTKANIA 10.01.05, 22:23
          Może środa w godzinach wieczornych? Najpierw niech Prezes Krawczyk zadeklaruje
          optymalne dni i godziny, a my coś dopasujemy. Najwyższy czas zacząć działać.
    • adamco Re: Propozycja spotkania na Lublinku 10.01.05, 21:59
      Mimo iż ideę stowarzyszenia popierm z całego serca, to niestety przez najbliższe 2,5 miesiąca nie będę mógł pojawić się na spotkaniach (wróciłem dzisiaj do Kopenhagi). Mam jednak nadzieję że o mnie nie zapomnicie.
      • topjes Re: Propozycja spotkania na Lublinku 11.01.05, 10:13
        > Mimo iż ideę stowarzyszenia popierm z całego serca, to niestety przez najbliższ
        > e 2,5 miesiąca nie będę mógł pojawić się na spotkaniach (wróciłem dzisiaj do Ko
        > penhagi). Mam jednak nadzieję że o mnie nie zapomnicie.

Ach widziałem Cię wczoraj! A tak myślałem, że to Ty :))) Ja chodziłem sobie po
        terminalu z aparatem na szyi :)))

pzdr
        topjes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka