Dodaj do ulubionych

CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ???

IP: *.s102.com.pl 22.05.02, 16:01
Obserwuj wątek
    • kropka. Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? 22.05.02, 16:03
      odpinkol się od Kropki. Przynajmniej dziś. Nie mam nastroju.
      • Gość: marcin_ Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? IP: *.s102.com.pl 22.05.02, 16:04
        pieknak kobieta bez nastroju to jak slowik bez glosu :-)))
        • michal.ch Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? 22.05.02, 16:30
          A coś ty taki przymilny? :)
    • bartuch Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? 22.05.02, 16:50
      Kropka jest ładma, zgrabna i madra. To naprawdę rzadkie połączenie, facet.
      Pozdrawiam.
      • qrde_balans Re: CZY KROPKA JEST TRANSWESTYTĄ??? 22.05.02, 16:57
        bartuch napisał(a):

> Kropka jest ładma, zgrabna i madra. To naprawdę rzadkie połączenie, facet.
        > Pozdrawiam.

Kropka to transwestyta!
        • p8 RUDE BOY NOW!!! 22.05.02, 17:09
          qrde_balans napisał(a):

> bartuch napisał(a):
          >
          > > Kropka jest ładma, zgrabna i madra. To naprawdę rzadkie połączenie, facet.
          >
          > > Pozdrawiam.
          >
          > Kropka to transwestyta!

Jasne, a mamusia podłączała Ci elektrody do jąderek i używała jako wibratora???

Słuchaj brzytwą chrzczony lumpie ze zburzonej bramy - mnie możesz jechac po
          najgorszych. Od Kropki Ci wara frajerska chmuro poganiana cwelowskim wiatrem. Nie
          licz na litość jesli się kiedykolwiek spotkamy - nie będzie wtedy RASTA...

RUDE BOY NOW!!!

• Gość: kasiaprim Re: RUDE BOY NOW!!! IP: *.pai.net.pl 22.05.02, 18:39
            p8 napisał(a): > >
            > Jasne, a mamusia podłączała Ci elektrody do jąderek i używała jako wibratora???
            Słuchaj brzytwą chrzczony lumpie ze zburzonej bramy - mnie możesz jechac po
            najgorszych. Od Kropki Ci wara frajerska chmuro poganiana cwelowskim wiatrem. Nie
            licz na litość jesli się kiedykolwiek spotkamy - nie będzie wtedy RASTA...> RUDE
            BOY NOW!!!

PanieBoziu, jestes wielki. A chmura mnie powalila! Musze sie tego nauczyc na
            pamiec- na wypadek, gdyby takie misie jeszcze raz nam Kropke chcialy tknąć!

• yaa Re: RUDE BOY NOW!!! 22.05.02, 21:01
            Madko jedyna Panie Boziu ! Nigdy w życiu nie pochwalałem bluzgów na foruma ale
            tym razem chylę czoła i mogę tylko powiedzieć, że podpisuje się wszystkimi
            odnózami.
            Pozdrawiam
            Yaa
            • Gość: cumella Re: RUDE BOY NOW!!! IP: *.uni.lodz.pl 25.05.02, 11:17
              yaa napisał(a):

> Madko jedyna Panie Boziu ! Nigdy w życiu nie pochwalałem bluzgów na foruma ale
              > tym razem chylę czoła i mogę tylko powiedzieć, że podpisuje się wszystkimi
              > odnózami.
              > Pozdrawiam
              > Yaa

Ale po co Wy się tak pieklicie? Przecież tu była (może w nienajleszym smaku)
              zwykła gra słów. Przeczytajcie uważnie:

" > Kropka jest ładma, zgrabna i madra. To naprawdę rzadkie połączenie, facet."

I proszę się mnie tu teraz nie czepiać, bo nie znam Qurde-cośtam, a Kim jest dla
              mnie Kropka, to Ona sama wie najlepiej. Chcę jednak zwrócić Waszą uwagę pewną
              sprawę. Nie było mnie długo na Forum, jednak doszły mnie słuchy o karczemnych
              awanturach i kółkach wzajemnej adoracji. Jeśli ktoś kogoś lubi i ma ochotę to
              upubliczniać - bardzo proszę. Natomiast co do awantur... czy aby ich źródło nie
              leży w takich właśnie podgrywkach słownych?

Pozdrawiam, Cumella

• Gość: marcin_ p8 bez EKSCYTACJI :-) IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 22:12
            nie badz taki kogucik, nikt tu bialoglowy nie obraza wiec wstrzymaj swpje psy,
            lubie kropke z pisma bo jej nie znam z widzenia :-)
            • kropka. Re: p8 bez EKSCYTACJI :-) 24.05.02, 22:51
              Gość portalu: marcin_ napisał(a):

> lubie kropke z pisma bo jej nie znam z widzenia :-)
              Z tego wnoszę, ze jak mnie zobaczysz, to przestaniesz mnie lubić :(
              chlip! chlip!
              Czy ktos może zabrać ze sobą na spotkanie szalik, żeby Marcinowi oczy zasłonić?
              chlipchlipchlipchlip!!!!!
              • tulka Re: p8 bez EKSCYTACJI :-) 24.05.02, 22:53
                Kropeczko, nie chlip, ja Cię bardzo proszę. Źle to znoszę...
                A niech no tylko Marcin spróbuje Cię nie lubić! ;-)
              • Gość: blenda Re: p8 bez EKSCYTACJI :-) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 02:06
                oj Kropeczko przestan tak mowic!!! co ma w ogóle piernik do wiatraka[ hmm zly
                przyklad podalam bo znalazlam koligacjie z wiatrakiem;)]
                pozdrawiam
    • p8 Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? 22.05.02, 17:04
      Możesz mnie chamem zwać,
      Możesz mnie w mordę lać,
      Ale od Kropki precz, bo krew się będzię lać...

panBozia

marcin_ to nie jest żaden atak w Twoim kierunku, poprostu Kropka to jest Kropka
      i wymagam (po raz pierwszy w życiu czegoś wymagam) szacunku dla TEJ OSOBOWOŚCI.
      Kto nie poznał Kropki - nie ma prawa się o niej wypowiadać.

panBozia

• hubar Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? 22.05.02, 17:06
        Amen Boziu!

A kto chce poznać (ale niech się ma na baczności) może 29 maja...

pozdrowy
      • Gość: marcin_ Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? IP: *.s102.com.pl 22.05.02, 17:55
        PanieBozia, nigdy bym sie nie osmielil :-)), Jest to forma pociechy dla Pani Kropki , ktora dzisiaj nie eksplodowala
        dobrym humorem :-)
        • tulka Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? 22.05.02, 18:08
          I w ten sposób chciałeś go Jej poprawić? Gratuluję inwencji.
    • bartuch Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? 22.05.02, 17:08
      Panowie!!!Odpierdolcie się od Kropki!!!Taka dobra rada!!!Zajmijcie się lepiej
      swoimi kompleksami!!!Dobrze radzę!!!!
      • michal.ch Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? 22.05.02, 17:13
        UUUUUU, powiało grozą :)))
        • p8 Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? 22.05.02, 17:34
          Powtórzę się - Michałku, kto nie poznał Kropki niech się o Niej nie wypowiada.
          To nie jest Matka boska, ale szanuję ją Bardzo, Bardzo!!! I nie godzę się na
          głupie aluzje. Dlaczego - To Jest Prawdziwy Człowiek Który Ja może nigdy Nie
          będę....
    • Gość: cumella Re: CZY KROPKA JEST LADNA, CZY ZGRABNA ??? IP: *.uni.lodz.pl 25.05.02, 11:30
      No więc znam Kropkę... chyba nawet dość dobrze.

Czy jest zgrabna? Nie wiem. W każdym bądź razie daleko jej do ideału kuli.

Czy jest ładna? O gustach się nie dyskutuje, ale czyż ludzie, których lubimi
      nie stają się w naszych oczach piękniejsi, lepsi, doskonalsi?

Czy jest mądra?... O tym już kiedyś pisałam...
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=63&wid=1557955&aid=1557955&pole=podpis&sort=tresc&sioTytul=find
      er+forum&tekst=cumella&la=AND&max=10&forum=0&xx=828836

A może ktoś mi wyjaśni, jak w takiej małej Kropce może zmieścić się tak wielkie
      serce?

Pozdrawiam, Cumella

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka