bruno11 24.05.02, 08:51 Uważam, że człek jest normalny. A w dzisiejszych czasach to już dużo. Aard liderem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Re: Nowa jakość - aard! 24.05.02, 08:57 Brunonie, zawstydzasz mnie... :-)) aard PS. Dziękuję - wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Nowa jakość - aard! IP: 217.153.10.* 24.05.02, 11:15 fakt, miałem nawet przyjemność poznać - aard to bardzo porządny gość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Nowa jakość - aard! IP: 195.117.14.* 24.05.02, 12:33 Piotruś!! Jak ja Cię dawno nie widziałem tutaj! (tam zresztą też) Drodzy Forumowicze! To zdanie z ust Piotrka, to więcej niż zaszczyt, bo On dopiero jest świetnym facetem! Dzięki i pozdrowionka, aard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Dajcie sobie nawzajem buzi (notxt) IP: *.wshe.lodz.pl 24.05.02, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Nowa jakość - aard! 24.05.02, 12:37 Znamy się mało, ale dotychczasowe me odczucia są równie pozytywne :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Nowa jakość - aard! 24.05.02, 12:43 Znamy się mało, więc może kilka słów o sobie, na początek... Urodziłem się w Małkinii, w 1937 roku, w lipcu... w połowie lipca, właściwie w drugiej połowie lipca właściwie, dokładnie 17 lipca. To może tyle o sobie, są jakieś pytania? aard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Nowa jakość - aard! IP: 217.153.10.* 24.05.02, 13:32 wiesz Andrew, po ostatnich wypadkach na tym forum, nie zaszkodzi trochę miodu w tej beczce dziegciu, octu, żółci, zgryzoty i obrazy.. pozdro aard i powodzenia na Białej Górze, bądź ostrożny na Mer de Glace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Nowa jakość - aard! IP: 129.194.53.* 24.05.02, 13:34 aard! jedziesz do Chamonix? Moze przez Genewe? Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Nowa jakość - aard! IP: 195.117.14.* 24.05.02, 13:36 Z tym Szamoniksem to pomysł Piotrka. Ja jadę na Kaukaz, a konkretnie Elbrus. Możliwe, że też jest biały, jak wrócę, to Wam powiem. Dzięki Piotrze. Tobie udanych siostrzyczek w Kolebce Napoleona. aard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Nowa jakość - aard! IP: 129.194.53.* 24.05.02, 13:41 AAA, to co innego :-))) Milej wycieczki. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Nowa jakość - aard! IP: 217.153.10.* 24.05.02, 13:59 Gość portalu: aard napisał(a): > Z tym Szamoniksem to pomysł Piotrka. Ja jadę na Kaukaz, a konkretnie Elbrus. > Możliwe, że też jest biały, jak wrócę, to Wam powiem. > > Dzięki Piotrze. Tobie udanych siostrzyczek w Kolebce Napoleona. > aard no toś mnie w maliny wpuścił, czy Kaukaz to Europa??? :) Byłem kiedyś w Dagestanie nad M.Kaspijskim - ciekawe swoją drogą jak to wszystko wygląda teraz..? tak czy inaczej powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Nowa jakość - aard! 24.05.02, 14:17 Gość portalu: piotrek napisał(a): > no toś mnie w maliny wpuścił, czy Kaukaz to Europa??? :) W pewnym sensie... Kaukaz stanowi fragment euro-azjatyckiej granicy, a Elbrus, jako szczyt oddalony od głównej grani o ok. 2 km na północ ZNAJDUJE się w Europie i jest w tej chwili powszechnie uznawany za jej najwyższy punkt. Biała Góra została dość mocno zdegradowana... Ale i tak tam się wybieram - może już za rok. > Byłem kiedyś w Dagestanie nad M.Kaspijskim - ciekawe swoją drogą jak to > wszystko wygląda teraz..? Nie mam pojęcia, aż tak daleko się nie wybieram, ale może uda się zahaczyć o Gruzję...? > tak czy inaczej powodzenia! Będzie mi potrzebne. aard > Odpowiedz Link Zgłoś