swistak_anty_cialo_obce_w_uchu 26.01.05, 23:00 w biblio? albo w zapicku? he? pogadamy sobie, poznamy sie? co wy na to? moze nawet jakis przedstawiciel redakcji by nas zaszczycil :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swistak_anty_cialo_obce_w_uchu Re: a moze maly zlocik forumowiczow? 26.01.05, 23:02 tak na zywca maczeta? e... ale piwko by sie nadalo dla uczczenia :) btw. ciekawe co na to rzeklby tebe....[znaczy sie na to bajorko obecne] Odpowiedz Link Zgłoś
inspector_clouseau Żadnych zlocików! 26.01.05, 23:01 Bo przyjadę i każę się rozejść! Odpowiedz Link Zgłoś
swistak_anty_cialo_obce_w_uchu Żadnych nalesniczkow! 26.01.05, 23:05 tak, tak, bo przyjdzie i krzyknie zeby sie rozejsc! Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Żadnych zlocików! 26.01.05, 23:06 O, Inspector ;] Co, dziś też ujawniamy :P? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Motors Re: Żadnych zlocików! IP: 194.63.134.* 26.01.05, 23:06 Brykaj! Jesteś niższy stopniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
swistak_anty_cialo_obce_w_uchu halo, halo, spokoj prosze, spokoj :) 26.01.05, 23:10 to co z tym piwkiem z redakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Motors Ty, Ty! IP: 194.63.134.* 28.01.05, 09:40 Nie podskakuj, bo zrobię z Ciebie szeregowca Ryana! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kot Re: sygnaturka ci sie kocie spsula [nic] 27.01.05, 00:35 przecia dobra est! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kot Re: sygnaturka ci sie kocie spsula [nic] 27.01.05, 00:36 *¨) ¤ swiat jest eterem .·´ .·*¨) .·*·. * swiat jest przezroczysty (¸.·´¸.·*¸ .·¤·. swiat jest eterem .·´ .·´¤ ¸·* dlatego wiem, ze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowy pies Re: sygnaturka ci sie kocie spsula [nic] IP: *.lublin.mm.pl 27.01.05, 21:30 a może konkretniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogawędzimy sobie Re: a moze maly zlocik forumowiczow? IP: *.lublin.mm.pl 27.01.05, 20:19 Jerzy Drygalski zatrzymany przez ABW Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: cos tu wykrojono, czy mi sie zdaje? [nn] 27.01.05, 21:04 Wykrojono Inspectora za brak zwiazku z tematem zapewne. Piszmy od a do a. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: cos tu wykrojono, czy mi sie zdaje? [nn] 27.01.05, 21:05 Sorry za wczesnie poszlo. A zreszta... I tak to wytna. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ale jaja:-) Paranoja na max 27.01.05, 21:47 No to proba mikrofonu teraz bedzie. Teraz bedzie o buraczkach. Bardzo lubie buraczki. A juz najbardziej wersje z chrzanem. Bardzo pasuje do ziemniaczkow i udka kurczęciego, tudziez schaboszczaka solidnego. Niektorzy moga sadzic,ze wcale nie pasuje. Znam osobe, ktora mowi, ze cwikle to sie jada tylko do wedlin. Moze dlatego, ze jest z polnocy Polski. Ech, te regionalizmy. Ja w kazdym badz razie sie z tym pogladem na ostre buraczki nie zgadzam. Inna wersja buraczkow to takie na cieplo, nieostre. Szczerze mowiac jadalem je jedynie na stolowkach roznego rodzaju. Owszem, niezle ale z mlekiem matki z cala pewnoscia ich nie wyssalem. Ech, te regionalizmy. Buraczki na trzeci sposob to buraczki wodniste, a nawet bardzo wodniste. Niektorzy mowia na nie barszcz. To tez niezla sprawka, szczegolnie z uszkami sprawka. Tyle na dzis o buraczkach. Tak wlasnie, tyle. I jeszcze podpowiedz dla administracji: ten post nie jest na temat. I coz to oznacza wedlug Was? He? Dzierż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Ale jaja:-) Paranoja na max 27.01.05, 21:50 dziad_borowy napisał: > I jeszcze podpowiedz dla administracji: ten post nie jest na temat. I coz to > oznacza wedlug Was? He? Chyba, że to menu na dania zlotowo, wtedy na temat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el "A dla kogo ten wywiad??? " 27.01.05, 22:07 "- A dla Dziennika Wieczornego - A to bez kozery powiem pińcet..." Przypomina mi sie Smolen i Laskowik w Teyu. I tak: "To się wytnie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielarka Re: Ale jaja:-) Paranoja na max IP: *.lublin.mm.pl 27.01.05, 22:56 są też tacy, którzy na barszcz mówią inaczej - i to niekoniecznie "na stołowce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielarka Re: to interesujące. A jak mówią?? /nołnoł IP: *.lublin.mm.pl 27.01.05, 23:05 niektórzy bardzo pochlebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Pochlebnie, powiadasz? 27.01.05, 23:11 To zależy od tego, z czym jest ten barszcz. A jeśli z pasztecikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kot o, patrzcie, wychodzi na to, ze zwidy mam, znow 27.01.05, 21:27 sa znikniete posty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowy pies Re: o, patrzcie, wychodzi na to, ze zwidy mam, zn IP: *.lublin.mm.pl 27.01.05, 21:34 afirmuj i myśl pozytywnie, no i czasem też oddychaj- zresztą jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kot Re: o, patrzcie, wychodzi na to, ze zwidy mam, zn 27.01.05, 22:07 a ktos sie dusi? Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Rada starszych oznajmia co następuje 28.01.05, 15:13 Godziną X jest 20.00 Miejscem Y jest Dungeon Spotykamy się na przecięciu XY W radzie starszych udział wzięli <w kolejności analfabetycznej> Gray & b00g13 Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 uściślając nieco koordynaty 28.01.05, 15:15 Dungeon jest na rogu 6 sierpnia i gdańskiej, przy drzwiach stoi Nosferatu, któremu jakiś wandal dorobił aureolę. łatwo trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
gray koordynując co nie uściślaty 28.01.05, 15:20 to wpadnijcie bo dawno was nie widziałem. niektórych tak dawno, że aż nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 SPROSTOWANIE!!!! 28.01.05, 15:25 Z racji nieprzewidziany... a co ja piep... Spotkanie jest w Bibliotece. (kropka) Odpowiedz Link Zgłoś