rozia5 30.01.05, 14:26 poszukuje domu weselnego w łodzi lub okolicach na 100 osób na czerwiec niedrogo duża sala taneczna bardzo prosze o pomoc plissss monia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arge Re: dom weselny w okolicach łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:09 ładnie jest w nowosolnej ul byszewska => to jeszcze Łódz obok jest koscioł Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: dom weselny w okolicach łodzi 30.01.05, 18:36 Bardziej zorientowanych ludzi powinnać spotkać tu: forum: ślub i wesele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: dom weselny w okolicach łodzi IP: *.4web.pl 31.01.05, 21:07 dom weselny solaris, w andrespolu sa 2 domy weselne z pokojami hotelowymi, nie pamietam nazwy ale przy czmp jest extra hotel i tam jest uper sala w tv reklamuja sale boryna, nawet maja swoja str www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erafik Re: dom weselny w okolicach łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:15 Trudno będzie Ci coś znależć.Z tego co wiem wszystko jest zarezerwowane.Ale spox zobacz restauracje "Flora" na Szczecińskiej niedaleko cmentarza. Pozdro-Rafik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majamija Re: dom weselny w okolicach łodzi IP: *.net / 194.63.132.* 31.01.05, 22:59 Polecam Dom Weselny Eden w Rzgowie ul. Letniskowa - elegancko, z klasą, smacznie i zgodnie z życzeniem "klientów":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Eden IP: 194.106.210.* 31.01.05, 23:25 elegancko, z klasą, > smacznie i zgodnie z życzeniem "klientów":) potwierdzam! wlasnie mialam sama o Edenie napisac , ale wypadła mi nazwa z głowy, ech sklerrozza.... Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: dom weselny w okolicach łodzi 01.02.05, 09:01 z tego co wiem od znajomych w Wiskitnie jest super sala.robia wesela z klasa.tylko z cena nie wiem jak. Odpowiedz Link Zgłoś