Gość: łażej IP: *.retsat1.com.pl 28.05.02, 23:44 Jeżuuuuuuuu. Ludzie. Nie ma czym oddychać!! Wilgotność wynosi chyba 100%. Ma ktoś może w domu zgromadzone zapasy powietrza??? Jeśli tak, to może mógłby nieco ich użyczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blenda Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 23:49 Chyba nie jest aż tak żle? mnie troche suzy ale na brak powietrza narzekac nie moge:) pozdrawiam ps. zapraszam na zdrowie:) gdzie powietrza Ci pod dostatkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.msk.pl 29.05.02, 00:06 u mnie na Teo też niezgorzej. w sam raz na senek przy otwarty okienku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 00:33 dokladnie tylko ze deszcz nie pada i nie ma czego posluchac:) Odpowiedz Link Zgłoś
bruno11 Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 02:37 Jaki piękny był deszczyk w okolicach 2.30... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.05.02, 07:22 Ostro leje ---> jest powietrze, tylko, żeby wieczorem nie padało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 29.05.02, 08:25 jak tak pogoda bedzie wieczorem to bedzie fatalnie. mnie taka szarówka źle nstraja:( Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 08:39 oj Blenda... wybrzydzasz...w takim towarzystwie to nic nie jest w stanie humoru popsuć :))) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 08:42 Na Retce brakuje powietrza?!? Hmmmmmmmmmm... To co powiedzieć o city, eeech! W tej Łodzi zawsze jest problem ze świeżym powietrzem!!! A może wprowadzić apteczną sprzedaż tlenu w folii - tak jak jest np. w Tokio? Łażej, nie wymiękaj do reszty :) - ma się na poprawę pogody! Lepiej chodź(!) na... rower! Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 09:10 Z powietrzem nie jest źle. Tylko ta pieprzona ulewa. Cóż, wieczorem trzeba będzie zalać robaka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.02, 09:52 A podobno w Polsce leje. Nawet pokazali zdjecie u nas w gazecie jak maluch (fiacik) plynie sobie ulica w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.02, 10:07 U nas w tej chwili tylko lekko kropi. Ale wczoraj lało calutki dzień i noc (przynajmniej przez tę część nocy, kiedy jeszcze nie spałam). I wczesnym rankiem też. Ale teraz najwyraźniej się wypogadza, bo przecież Kropce musi trawnik wyschnąć przed sobotą, żeby się goście nie potopili. No i oczywiście słoneczko już zbiera siły na sobotę- dlatego tak go teraz mało ;-) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.02, 10:09 U nas jest goraco i upaly. Zakwitly nam ziola, ktore dopiero kwitna przed Noca Swietojanska (ktora tutaj swietujemy). A najgorecej jest na polnocy. Sloce prazy dluuuuuuuugo. Ale padalo u nas troche w zeszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś