Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:41 Słuchajcie dziewczyny! Byłam u super babeczki która rewelacyjnie kładzie paznokcie akrylowe i pięknie maluje!!! Kto chce kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! 02.02.05, 18:35 Przecież można mieć swoje piękne i zadbane paznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:53 ale ja mam problem i szybko mi sie łamią..a ona mi pomogła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 00:13 pomogla Ci na tyle ze wyglada to w miare estetycznie [jesli jest dobrze zrobione], nietstey z przykroscia stwierdzam, ze w efekcie przczynila sie tylko z zniszczenia i oslabienia Twojej plytki paznokcia.... Nietsty akry starsznie nieszczy paznokcie i nakladac go powinno sie tylko w ostatecznosci... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: 194.106.210.* 02.02.05, 21:55 Gość portalu: Aga napisał(a): > Słuchajcie dziewczyny! Byłam u super babeczki która rewelacyjnie kładzie > paznokcie akrylowe i pięknie maluje!!! ale gdzie je kładzie dokładnie? bo jesli gdzieś w miejscu mało eksponowanym to chyba szkoda jej parcy i naszych pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:21 U mnie to właśnie była ostatecznośc....A ta Pani powiedziała mi, że to jedyne wyjście po to,aby mogła "zapuścić: własne pazurki no i muszę teraz chodzić na dopełnienia...Poleciła mi ją koleżanka która chodzi do niej i jest zadowolona bo pazurki jej nie spadają w przeciwienśtwie do tipsów..Bierze tylko 6o zł za wszystko wraz z malowaniem i dojeżdża do klientek do domu...i co Wy "Laski" na to? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka o kurcze! 03.02.05, 00:08 super babeczka! w sam raz na tłusty czwartek, ale ja wolę tłusciutkie pączki, takie pączusie, co jak idą ulicą to jak kuleczki tak się niby-toczą i posapują, bo się tak najadły, że już ledwo idą... oj pączusie, paczusie! a wiosna idzie, lato tuż tuż... czas bikini... a pączki co najwyżej zrobią sobie akrylowe paznokcie... u super babeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: swietny namiar na paznokcie akryl..Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:31 Bo Wzięła ode mnie tylko sześć dych! i przyjechała do mnie do domu .W cenie było położenie akrylu,malowanie i dojazd....Moja kumpela (od niej mam adres) powiedziała ze chodzi do niej od długiego czasu i jest zadowolona bo nie spadają jej w przeciwieństwie do tipsów...a u mnie to była ostateczność bo nigdy nie mogłam sobie zapuścić pazurków..I co Wy "Laski" na to? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kot evonka, wybacz 03.02.05, 18:12 ale dalas popis niezlego chamstwa. niebieski.kot zdecydowanie nie chcialby miec z toba do czynienia w realu, bo moglby cos bardzo nieprzyjemnego powiedziec w twoim kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka wybaczam 03.02.05, 22:53 zwłaszcza, że o chamstwie nikt nie może więcej wiedzieć od ciebie, kotku..... wyluzuj troche! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kot niestety 03.02.05, 23:39 to nie niebieski.kot przekroczyl tutaj granice dobrego smaku i wyczucia.... tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: niestety 04.02.05, 12:36 ale jaki dobry smak, o czym ty piszesz??? kotku, pociągnęłam wątek skojarzeń, a Ty się oburzasz... sama jestem takim powiedzmy średnim pączkiem, mam dystans do siebie i innych pączków... wyluzuj troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blisSsy Cóż za bezinteresowność. IP: *.toya.net.pl 04.02.05, 16:40 Wyczuwam lekką nutkę kryptoreklamy. <LooooooooL> Odpowiedz Link Zgłoś
aard The cadentia <lekka_nutka_mode=on> 09.02.05, 16:51 Czyżby też Ci się marzyło lizanie okolic fiszbinów? :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:16 bardzo prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś
r.bla Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! 07.02.05, 14:53 wiadomość pod adresem: rob.bla@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: *.comtech.com.pl 17.02.05, 16:46 Ja bym chciała do niej namiar telefoniczny, odpisujcie na b-lu@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! 17.02.05, 17:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=20686909 Odpowiedz Link Zgłoś