Dodaj do ulubionych

Mam świetny namiar na paznokcie Akryl!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:41
Słuchajcie dziewczyny! Byłam u super babeczki która rewelacyjnie kładzie
paznokcie akrylowe i pięknie maluje!!! Kto chce kontakt?
Obserwuj wątek
    • kol.3 Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! 02.02.05, 18:35
      Przecież można mieć swoje piękne i zadbane paznokcie
      • Gość: aga Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:53
        ale ja mam problem i szybko mi sie łamią..a ona mi pomogła...
        • Gość: blenda Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 00:13
          pomogla Ci na tyle ze wyglada to w miare estetycznie [jesli jest dobrze
          zrobione], nietstey z przykroscia stwierdzam, ze w efekcie przczynila sie tylko
          z zniszczenia i oslabienia Twojej plytki paznokcia....
          Nietsty akry starsznie nieszczy paznokcie i nakladac go powinno sie tylko w
          ostatecznosci...

pozdrawiam
    • Gość: dova Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: 194.106.210.* 02.02.05, 21:55
      Gość portalu: Aga napisał(a):

> Słuchajcie dziewczyny! Byłam u super babeczki która rewelacyjnie kładzie
      > paznokcie akrylowe i pięknie maluje!!!

ale gdzie je kładzie dokładnie? bo jesli gdzieś w miejscu mało eksponowanym to
      chyba szkoda jej parcy i naszych pieniędzy
      • Gość: Aga Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:21
        U mnie to właśnie była ostatecznośc....A ta Pani powiedziała mi, że to jedyne
        wyjście po to,aby mogła "zapuścić: własne pazurki no i muszę teraz chodzić na
        dopełnienia...Poleciła mi ją koleżanka która chodzi do niej i jest zadowolona
        bo pazurki jej nie spadają w przeciwienśtwie do tipsów..Bierze tylko 6o zł za
        wszystko wraz z malowaniem i dojeżdża do klientek do domu...i co Wy "Laski" na
        to?
    • evonka o kurcze! 03.02.05, 00:08
      super babeczka! w sam raz na tłusty czwartek, ale ja wolę tłusciutkie pączki,
      takie pączusie, co jak idą ulicą to jak kuleczki tak się niby-toczą i posapują,
      bo się tak najadły, że już ledwo idą... oj pączusie, paczusie! a wiosna idzie,
      lato tuż tuż... czas bikini... a pączki co najwyżej zrobią sobie akrylowe
      paznokcie... u super babeczki.
      • Gość: Aga Re: swietny namiar na paznokcie akryl..Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:31
        Bo Wzięła ode mnie tylko sześć dych! i przyjechała do mnie do domu .W cenie
        było położenie akrylu,malowanie i dojazd....Moja kumpela (od niej mam adres)
        powiedziała ze chodzi do niej od długiego czasu i jest zadowolona bo nie
        spadają jej w przeciwieństwie do tipsów...a u mnie to była ostateczność bo
        nigdy nie mogłam sobie zapuścić pazurków..I co Wy "Laski" na to?
      • niebieski.kot evonka, wybacz 03.02.05, 18:12
        ale dalas popis niezlego chamstwa.
        niebieski.kot zdecydowanie nie chcialby miec z toba do czynienia w realu, bo
        moglby cos bardzo nieprzyjemnego powiedziec w twoim kierunku.
        • evonka wybaczam 03.02.05, 22:53
          zwłaszcza, że o chamstwie nikt nie może więcej wiedzieć od ciebie, kotku.....

wyluzuj troche!
          • niebieski.kot niestety 03.02.05, 23:39
            to nie niebieski.kot przekroczyl tutaj granice dobrego smaku i wyczucia....
            tyle.
            • evonka Re: niestety 04.02.05, 12:36
              ale jaki dobry smak, o czym ty piszesz???
              kotku, pociągnęłam wątek skojarzeń, a Ty się oburzasz... sama jestem takim
              powiedzmy średnim pączkiem, mam dystans do siebie i innych pączków... wyluzuj
              troche.
    • aard Wielorybki! Mam świetny namiar na kryl! 03.02.05, 10:00
      Fiszbiny lizać!
      • Gość: blisSsy Cóż za bezinteresowność. IP: *.toya.net.pl 04.02.05, 16:40
        Wyczuwam lekką nutkę kryptoreklamy.
        <LooooooooL>
        • aard The cadentia <lekka_nutka_mode=on> 09.02.05, 16:51
          Czyżby też Ci się marzyło lizanie okolic fiszbinów? :p
    • Gość: asik Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:16
      bardzo prosze o namiary
      • r.bla Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! 07.02.05, 14:53
        wiadomość pod adresem: rob.bla@interia.pl
    • Gość: Ania Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! IP: *.comtech.com.pl 17.02.05, 16:46
      Ja bym chciała do niej namiar telefoniczny, odpisujcie na b-lu@tlen.pl
    • aard Re: Mam świetny namiar na paznokcie Akryl! 17.02.05, 17:05
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=20686909
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka