Dodaj do ulubionych

wybielanie zębów

03.02.05, 13:11
Bardzo proszę o podanie namiarów na stomatologa, który dobrze wybiela zęby w
Łodzi. Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: am Re: wybielanie zębów IP: *.uml.lodz.pl 03.02.05, 13:26
      Jest wiele sposobów wybielania zębów, ale wybielanie zazwyczaj niestety wiąże
      się z pewnym osłabieniem szkliwa. Zastanów sie czy naprawdę warto.
    • Gość: cycasty.15 Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:00
      Na Kościuszki jest taki jeden w takim budynku w bramie. Na Mazurskiej...DUŻO
      ICH JEST NIESTETY
      • Gość: maja Re: wybielanie zębów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 21:58
        czesc

zastanów się 10 razy zanim poddasz się zabiegowi i radzę nie eksperymentować ze
        środkami dostępnymi w aptece. Podrażniają dziąsła. Jeśli już to udaj się do
        lekarza, który zabezpieczy dziąsła przed zabiegiem.w gabinetach
        stomatologicznych stosuje są specjalne zestawy, zdecydowanie różnią się od tych
        powszchnie dostępnych. Poza tym taki zabieg rzeczywiście po kilku stosowaniach
        osłabia szkliwo.
    • Gość: wronek Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:59
      po co ludzi sobie to chcecie robić?chcecie być jak te postacie z reklam którym
      zęby komputerowo pobielają?
    • martini199 wybielanie zębów łódź forum 30.12.15, 01:31
      Decyzja nie jest łatwa, bo wbrew pozorom wybielanie zębów nie jest banalnie proste i w 100 procentach bezpiecznie, dlatego warto znaleźć gabinet/klinikę która zrobi to na pewno dobrze. Nie pakuj się w pasty i zestawy do samodzielnego wybielania ani nie chodź do kosmetyczki (bo robią to nielegalnie) i nie poniosą odpowiedzialności za ewentualne straty!
      Trochę się wyedukowałam bo sama sporo szperałam i czytałam o wybielaniu zębów w Łodzi bo i na moję zęby przyszedł czas i chciałam poprawić ich atrakcyjność. Wybrałam JMC Medycyna i Stomatologia na Złotnie, bo mają sporo dobrych opinii i wydawało mi się, że trafię na doświadczonego lekarza i nie myliłam się, naprawdę świetne podejście do pacjenta - potrafią słuchać, a nie tylko wykonywać, więc efekt wyszedł taki jak chciałam :)
      Tutaj macie link: www.medycynaistomatologia.pl/wybielanie_zebow_lodz.html
      Miłego dnia i bielutkich ząbków!
    • cichy187 Re: wybielanie zębów 09.05.16, 15:28
      Powiem że stomatolodzy to patrzą tylko na skuteczność. Jak mi dowalił jakiś czas temu preparat jeden mistrz stomatologii to mnie jakoś dziwnie zęby bolały jakby jakiś prąd je strzelił i znalazłem zestaw do wybielania zębów w sklepie brighterwhite.pl i jest super git polecam. Nie ma osłabienia szkliwa itd 0 efektów ubocznych jak się ma w miare zdrowe zęby. Ekstra po noszeniu aparaciku i jak sie pali faje i pije kawe
    • jakaskasia Re: wybielanie zębów 12.02.17, 14:49
      Ja wybielałam przed ślubem w Arie Stomatologia na Pienistej koło lotniska.
      Byłam bardzo zadowolona, efekt ładnie się utrzymuje (tym bardziej, że lekarz powiedział mi jak najdłużej go zachować) i sam zabieg nie bolał (moja koleżanka mówiła, że ona ledwo wytrzymała wybielanie jakąś inną metodą, że czuła jakby jej zęby pękały :(). To czy boli to na pewno też kwestia szkliwa i wrażliwości zębów, ale gdziekolwiek byście nie szli to ważne żeby lekarz najpierw sprawdził stan zębów i ocenił czy się w ogóle nadają do wybielania czy najpierw nie trzeba o nie dodatkowo zadbać.
      Ja po zabiegu też nie mam żadnych problemów ze szkliwem. Uważam, że wszystko jest "dla ludzi", nie chodzi o to, żeby wyglądać jak Barbie i mieć zęby białe jak kartka papieru (bo to chyba w ogóle nie jest wykonalne, trzeba by było na wszystkie zęby nałożyć licówki czy jak to się nazywa, a to już inna sprawa)... Mnie wybielenie zębów poprawiło mi uśmiech. Dodało mi pewności siebie. Chyba o to właśnie w takim kosmetycznym zabiegu chodzi. :)
      • nasixx Re: wybielanie zębów 09.08.18, 10:08
        Ja ostatnio wybielalam w Łodzi Ultimed, efekty super, jakiś nowy system Prevdent i najważniejsze nie bolało bo tego się bałam najbardziej. Wiec szczerze polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka