Gość: emilia IP: *.idea.pl 09.02.05, 17:13 czyli tak zwana "pomoc domowa". Starsza pani, która zajmie się domem. Gdzie szukać takich ofert, czy są? Czy to już sprawa passe? Czy moglibyście mi podpowiedzieć? emilia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: potrzebna gosposia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:43 Absolutnie nie jest passe. Niańki, "dochodzące", panie do sprzątania są wśród moich znajomych bogatszych i biedniejszych bardzo popularne. Najlepiej wziąć kogoś z agencji lub z polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: potrzebna gosposia IP: *.toya.net.pl 09.02.05, 21:33 A w jakich godzinach była by tobie potrzebna i jakie okolice? Może mógłbym pożyczyć na godziny moją?A ręczę za nią głową:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: potrzebna gosposia IP: *.toya.net.pl 09.02.05, 21:37 Acha, moja jest zajęta w godz.10 - 14 i 17 - 20. Odpowiedz Link Zgłoś
sluzbowo Re: potrzebna gosposia 10.02.05, 21:07 Gość portalu: emilia napisał(a): > Starsza pani, która zajmie się domem. Czemu akurat "starsza"? Żeby mąż nie zajął się "modszą" ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś