Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog ...

10.02.05, 17:17
chciałam prosić o pomoc, proszę o polecienie dobrego ginekologa w Łodzi,
dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: monja76 Re: dobry ginekolog ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:02
      Jesli chodzi o dobrego ginekologa polecam prof Krasomskiego, kierownika kliniki
      połoznictwa i ginekologii w ICZMP, przyjmuje prywatnie na ul.Płockiej,
      dokładnie nie pamiętam jaki numer domu, tel dom.684-42-85, za wizytę bierze
      ok.100zł, moze troche więcej, dokładnie niewiem, ja chodzę do jego żony dr
      Jabłońskiej-Krasomskiej, prowadzi moją ciążę, koszt 80zł, też jest super...
    • Gość: reni Re: dobry ginekolog ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:33
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=10671124&v=2&s=0
    • Gość: aneta Re: dobry ginekolog ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:49
      Dr n.med. Ireneusz Salata 0-42 633-57-60
      ginekolog-położnik
    • domowy5 Re: dobry ginekolog ... 15.02.05, 19:16
      moę polecić ci dr mariusza niewiadomskiego. prywatnie przyjmuje w poniedziałki
      od 17.00 "diason" ul. radwańska 1 a pracuje w ICZMP. prowadzi moją ciążę i
      jestem bardzo zadowolona. niestety wizyta kosztuje aż 80 zł :(
    • Gość: aneta Re: dobry ginekolog ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:21
      Ireneusz Salata 042 633-57-60
      • rubi21 Re: dobry ginekolog ... 15.02.05, 21:26
        tylko nie Salata - nawet nie godzi sie go lekarzem nazywać, stwierdził ze w
        zyciu dziecka nie urodzę a urodziłam, lekceważacy stosunek do pacjentek,
        tragedia.
    • Gość: magda Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 15.02.05, 20:30
      dr Sobkiewicz Salve ul. A. struga3
    • Gość: KK Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 15.02.05, 20:43
      Czy jest to lista reklamowa ginekologów łódzkich?
      • Gość: Taka refleksja Re: dobry ginekolog ... IP: *.4web.pl 17.02.05, 09:40
        Sądzę, że właśnie tak- to jest lista reklamowa...
        Sugeruję zajrzeć na tzw. białą listę ginekologow na forum Kobieta, a nie
        tutaj...

• Gość: paweł Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 16.02.05, 20:37
      Czesć. Jestem mężczyzną, ale też mogę coś powiedzieć o ginekologach, bo moja
      zona niestety czasami odwiedza takiego faceta, który w dodatku za moim
      pozwoleniem Jej TAM zagląda, jeszcze mu za to płacimy, a ja mam ochotę Go
      pobić, ale się do Niego usmiecham. Tak na poważnie to zależy jaki masz problem.
      Jeżeli po prostu chcesz sie przebadać to idź do rejonowego, tam masz aza darmo.
      Zrób sobie co jakis czas cytologie ( częstotliwośc zależy od wieku, współzycia
      itp). natomiast jeżeli masz problemy to idź do dobrego. Ja Ci polecam Pana
      Profesora Suzina. Dziwi mnie że nikt o nim nie napisał. Jest świetnym lekarzem.
      Niestety nie jest tani, ale czy jeżeli ktoś jest Wielki to czy ma pracować
      społecznie?. Z dolegliwościami do Niego. Zapłacisz, ale wiesz za co. Moja żona
      leczyła sie przez 1,5 roku, chodziła co 2 tyg do lekarza który coś TAM jej
      robił, jakies posypki i mówił że jest lepiej a było g... lepiej. Poszliśmy do
      Pana Profesora Suzina. Fakt, że zapłaciliśmy więcej, ale wystawił rachunek, a
      przede wszystkim Żona jest TAM zdrowa.. To były tylko 3 wizyty. ( 1- ocena
      stanu zdrowia a 3 kontrolna)> Dziewczyny wszystkich mężczyzn- bądźcie TAM
      zdrowe:P
      • Gość: paweł Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 16.02.05, 20:38
        zapomniałem dodać. Przyjmuje na Zielonej
      • Gość: ania Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 16.02.05, 22:17
        a wiesz dlaczego nikt o nim nie pisał?, bo facet wcale nie jest taki
        rewelacyjny, może nie najgorszy ale do dobrych to trochę mu brakuje.
        • Gość: paweł Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 17.02.05, 00:53
          Aniu. Nie wiem jak czesto chodzisz do ginekologa i czy naprawde miałas jakies
          problemy. Ja wiem jedno. My trafiliśmy do niego z polecenia. ktoś powiedział że
          jest dobry. Moja zona leczyła się u róznych lekarzy 1,5roku i wydaliśmy na nich
          sporo kasy. Do niego poszlismy. Powiedział co trzeba zrobić i to zrobił. Od 2
          lat moja zona chodzi do niego na wizuty kontrolne. Wszystko jest w porządku. Do
          przeciętniaków już mojej Żonie nie pozwole pójść. On jest drogi ale rewelacyjny.
    • Gość: inkaska Re: dobry ginekolog ... IP: 192.168.2.* / *.lodz.dialog.net.pl 17.02.05, 09:27
      Dr. Wartalska przyjmuje w przychodni na ul. Cieszkowskiego
    • jaela Re: dobry ginekolog ... 17.02.05, 09:39
      Dr Tolek Baradyn przyjmuje w ALMED-zie Pl.Zwycięstwa 2 , ale do niego są zapisy.
      Wizyta nie kosztuje tak drogo. Poprowadzi ciążę, zajmie się leczeniem schorzeń
      ginekologicznych. U mnie jako jedyny rozpoznał ciążę mnogą. A większe słąwy
      sobie nie mogły z tym poradzić. Wybierz dobrze. Życzę powodzenia.
      • Gość: erdbeerentee Re: dobry ginekolog ... IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 17.02.05, 11:01
        wejdź na forum KOBIETA>zdrowie kobiety i poczytaj
    • miszax polecam swoje usługi 17.02.05, 14:46
      polecam swoje usługi - co prawda jestem początkujący - zle z olbrzymim zapałem
      do pracy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka