loulla 10.02.05, 17:17 chciałam prosić o pomoc, proszę o polecienie dobrego ginekologa w Łodzi, dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monja76 Re: dobry ginekolog ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:02 Jesli chodzi o dobrego ginekologa polecam prof Krasomskiego, kierownika kliniki połoznictwa i ginekologii w ICZMP, przyjmuje prywatnie na ul.Płockiej, dokładnie nie pamiętam jaki numer domu, tel dom.684-42-85, za wizytę bierze ok.100zł, moze troche więcej, dokładnie niewiem, ja chodzę do jego żony dr Jabłońskiej-Krasomskiej, prowadzi moją ciążę, koszt 80zł, też jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: dobry ginekolog ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=10671124&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: dobry ginekolog ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:49 Dr n.med. Ireneusz Salata 0-42 633-57-60 ginekolog-położnik Odpowiedz Link Zgłoś
domowy5 Re: dobry ginekolog ... 15.02.05, 19:16 moę polecić ci dr mariusza niewiadomskiego. prywatnie przyjmuje w poniedziałki od 17.00 "diason" ul. radwańska 1 a pracuje w ICZMP. prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona. niestety wizyta kosztuje aż 80 zł :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: dobry ginekolog ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:21 Ireneusz Salata 042 633-57-60 Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: dobry ginekolog ... 15.02.05, 21:26 tylko nie Salata - nawet nie godzi sie go lekarzem nazywać, stwierdził ze w zyciu dziecka nie urodzę a urodziłam, lekceważacy stosunek do pacjentek, tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 15.02.05, 20:30 dr Sobkiewicz Salve ul. A. struga3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 15.02.05, 20:43 Czy jest to lista reklamowa ginekologów łódzkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka refleksja Re: dobry ginekolog ... IP: *.4web.pl 17.02.05, 09:40 Sądzę, że właśnie tak- to jest lista reklamowa... Sugeruję zajrzeć na tzw. białą listę ginekologow na forum Kobieta, a nie tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 16.02.05, 20:37 Czesć. Jestem mężczyzną, ale też mogę coś powiedzieć o ginekologach, bo moja zona niestety czasami odwiedza takiego faceta, który w dodatku za moim pozwoleniem Jej TAM zagląda, jeszcze mu za to płacimy, a ja mam ochotę Go pobić, ale się do Niego usmiecham. Tak na poważnie to zależy jaki masz problem. Jeżeli po prostu chcesz sie przebadać to idź do rejonowego, tam masz aza darmo. Zrób sobie co jakis czas cytologie ( częstotliwośc zależy od wieku, współzycia itp). natomiast jeżeli masz problemy to idź do dobrego. Ja Ci polecam Pana Profesora Suzina. Dziwi mnie że nikt o nim nie napisał. Jest świetnym lekarzem. Niestety nie jest tani, ale czy jeżeli ktoś jest Wielki to czy ma pracować społecznie?. Z dolegliwościami do Niego. Zapłacisz, ale wiesz za co. Moja żona leczyła sie przez 1,5 roku, chodziła co 2 tyg do lekarza który coś TAM jej robił, jakies posypki i mówił że jest lepiej a było g... lepiej. Poszliśmy do Pana Profesora Suzina. Fakt, że zapłaciliśmy więcej, ale wystawił rachunek, a przede wszystkim Żona jest TAM zdrowa.. To były tylko 3 wizyty. ( 1- ocena stanu zdrowia a 3 kontrolna)> Dziewczyny wszystkich mężczyzn- bądźcie TAM zdrowe:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 16.02.05, 20:38 zapomniałem dodać. Przyjmuje na Zielonej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 16.02.05, 22:17 a wiesz dlaczego nikt o nim nie pisał?, bo facet wcale nie jest taki rewelacyjny, może nie najgorszy ale do dobrych to trochę mu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: dobry ginekolog ... IP: *.toya.net.pl 17.02.05, 00:53 Aniu. Nie wiem jak czesto chodzisz do ginekologa i czy naprawde miałas jakies problemy. Ja wiem jedno. My trafiliśmy do niego z polecenia. ktoś powiedział że jest dobry. Moja zona leczyła się u róznych lekarzy 1,5roku i wydaliśmy na nich sporo kasy. Do niego poszlismy. Powiedział co trzeba zrobić i to zrobił. Od 2 lat moja zona chodzi do niego na wizuty kontrolne. Wszystko jest w porządku. Do przeciętniaków już mojej Żonie nie pozwole pójść. On jest drogi ale rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkaska Re: dobry ginekolog ... IP: 192.168.2.* / *.lodz.dialog.net.pl 17.02.05, 09:27 Dr. Wartalska przyjmuje w przychodni na ul. Cieszkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
jaela Re: dobry ginekolog ... 17.02.05, 09:39 Dr Tolek Baradyn przyjmuje w ALMED-zie Pl.Zwycięstwa 2 , ale do niego są zapisy. Wizyta nie kosztuje tak drogo. Poprowadzi ciążę, zajmie się leczeniem schorzeń ginekologicznych. U mnie jako jedyny rozpoznał ciążę mnogą. A większe słąwy sobie nie mogły z tym poradzić. Wybierz dobrze. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erdbeerentee Re: dobry ginekolog ... IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 17.02.05, 11:01 wejdź na forum KOBIETA>zdrowie kobiety i poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
miszax polecam swoje usługi 17.02.05, 14:46 polecam swoje usługi - co prawda jestem początkujący - zle z olbrzymim zapałem do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś