Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie pro- Techno Parada

IP: 212.180.161.* 18.02.05, 13:46
ostatnimi dniami powstało w Łodzi stowarzyszenie mające promować Lotnisko
LUBLINEK. I jak sobie czytam netową Gazetę Łódzką to jakieś zamieszania
zaczęło na skutek tego powstawać. A może znalazłyby się osoby, które
zainicjują procedury zmierzające do skutecznego zorganizowania w tym roku
Techno Parady w Łodzi. Tak aby wszelkie formalności załatwić z wyprzedzeniem
i zkomasować siły na ewentualną contę "Miasta". Ja ze swojej strony moge w
tym uczestniczyć i w możliwy sposób wspierać.
Obserwuj wątek
    • Gość: fajna impreza Re: Stowarzyszenie pro- Techno Parada IP: *.uml.lodz.pl 18.02.05, 15:43
      Ale po co ci jakas komercyjna technoparada? Jest o wiele fajniejsza impreza i
      to juz niedlugo:
      www.uml.lodz.pl/indeksik.php3?menu2=4&zapytanie=4,01&poz=1&id=3582
      • Gość: blissy Re: Stowarzyszenie pro- Techno Parada IP: *.toya.net.pl 19.02.05, 12:29
        Distorted Frequencies Festival - przewidywany koszt imprezy: 100 zł!!! No nie
        wiem kto może sobie na to pozwolic, raczej nie bedzie to impreza masowa, tylko
        bardzo elitarna!
        A co do Parady Techno - co prawda nie da sie wyeliminowac z takiej imprezy
        ryzyka "zadresienia" Pietryny, ale myślę ze mimo tego była to dobra promocja
        naszego miasta wśród młodych ludzi z całego kraju...Cóż, najwyraźniej Wrocław(bo
        chyba tam teraz sie odbywa parada) bardziej takiej reklamy potrzebował...
        • Gość: boards_of_canada Re: Stowarzyszenie pro- Techno Parada IP: *.lodz.mm.pl 19.02.05, 14:05
          we Wroclawiu to byl jeden wielki niewypal, a nie parada.
        • Gość: boards_of_canada Kraftwerk IP: *.lodz.mm.pl 19.02.05, 14:06
          elitarny to byl koncert Kraftwerk za 200 zl w Sali Kongresowej.
          • keridwen dead can dance :( 19.02.05, 14:23
            www.shortcut.pl/deadcandance.html
            • Gość: boards_of_canada Re: dead can dance :( IP: *.lodz.mm.pl 19.02.05, 14:38
              smucisz sie cena, czy tym, ze, mimo kosmicznej ceny, bilety rozeszly sie w
              ciagu kilku dni?
              • keridwen Re: dead can dance :( 19.02.05, 14:50
                raczej tym drugim, bo zgapilam sie liczac na to, ze bilety beda :)
                ponoc na allegro mozna wejsc w posiadanie za 400 zl. :)
                • Gość: boards_of_canada Re: dead can dance :( IP: *.lodz.mm.pl 19.02.05, 15:20
                  a podobno mamy ubogie spoleczenstwo ;). tymczasem bilety na DCD w cenie ok. 200
                  zlotych rozeszlych sie w ciagu kilku dni. naprawde przezylem szok, gdy sie o
                  tym dowiedzialem. przezylem nawet podwojny szok. najpierw, gdy przeczytalem
                  cene biletow (stwierdzajac, ze musialbym na glowe upasc, zeby tyle wydac na
                  jakikolwiek koncert), a pozniej, gdy dowiedzialem sie, ze wszystkie bilety
                  sprzedano.
                  • keridwen Re: dead can dance :( 19.02.05, 16:07
                    ja bym wydala :)
                    w sumie na koncerty i tak wybieram sie raz na bardzo dlugi czas, wiec byloby mi
                    to wybaczone :)
    • przeniesiony.do.rezerw Stowarzyszenie ANTY- Techno Parada 18.02.05, 16:01
      TEŻ TRZEBA ZAŁOŻYĆ!
      Nie potrzeba w naszym mieście łobuzów szczających po Piotrkowskiej.
      • gray Re: Stowarzyszenie ANTY- Techno Parada 19.02.05, 13:17

to się wyprowadź.
      • Gość: infra-profesor Re: Stowarzyszenie ANTY- Techno Parada IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 19.02.05, 13:29
        Zauwaz, ze nie ma Parady od dwoch lat a i tak jest naszczane
        • niezlomny.prawicowiec Re: Stowarzyszenie ANTY- Techno Parada 19.02.05, 15:49
          Radio Maryja jest wielkim darem dla Polski. Darem na dzisiejsze czasy, Bóg - w
          swych niepojętych dla nas zamysłach - zawsze wyposaża człowieka w narzędzia
          właściwe dla czasów, w których ten żyje, błogosławi im, a potem już tylko od
          samego człowieka zależy, w jakim stopniu potrafi i zechce wykorzystać to do
          budowania w sposób właściwy swojej i swego Narodu przyszłości.
          • niezlomny.lewicowiec Re: Stowarzyszenie ANTY- Techno Parada 19.02.05, 16:14
            Radio Maryja nie jest wielkim darem dla Polski. Nie darem na dzisiejsze czasy,
            Bóg - w swych niepojętych dla nas zamysłach - niestety nie zawsze wyposaża
            człowieka w narzędzia właściwe dla jego czasów, w których ten żyje, nie zawsze
            błogosławi im, a potem już tylko od samego człowieka zależy, w jakim stopniu
            potrafi i zechce wykorzystać to do budowania w sposób właściwy swojej i swego
            Narodu przyszłości.
            • prince20 Precz z Techno Paradą 20.02.05, 20:17
              Ona tylko wstyd Łodzi przynosiła. Tam się bawi sam motłoch i ćpuny! Koniec z
              tym!!!
              • Gość: boards_of_warsaw Re: Precz z Techno Paradą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 21:52
                ale jak była parada w Łodzi to jako śreniolatek mogę obiektywnie stwierdzić, że
                wydawała mi sie ona wyjatkowo bezpieczna. Wbrew temu co mówią przeciwnicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka