aard Nie wiem 25.02.05, 13:21 Ale mam nadzieję, że mniej więcej to, co zawsze, a nie na przykład grzyb atomowy... Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Ratunku po raz kolejny! 25.02.05, 16:01 KJM ja tu wiszę, a Wy sobie na forum piszecie jakieś pierdoły, zamiast pędzić z pomocą. No nic, napiszę co widzę z okna: Otóż jacyś panowie w kominiarkach wynoszą mi z domu telewizor i wideo. Gorzej jak zabiorą kompa :/ A ja ciągle wiszę ... Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 BArdzo dobre pytanie. 25.02.05, 16:46 Szczerze powiem, że czekałem na nie. Ale nie "skąd", lecz "dlaczego dopiero teraz". Otóż dlatego, że mam zupełnie inny punkt widzenia odkąd wiszę. Zwłaszcza na usługowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dova widać setki , jak nie tysiące 25.02.05, 23:16 wydeptanych na zaśnieżonym trawniku śladów .... które powoli zmieniają kształt z bucikowego na nieokreślony .... wiedźma wam pomacha... skrzydłem złamanym... Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: widać setki , jak nie tysiące 26.02.05, 00:29 dova napisała: > wiedźma wam pomacha... skrzydłem złamanym... Tu mie się przypomniało znane zaklęcie, żeby nie powiedzieć, że to urok. Ale. Odpowiedz Link Zgłoś
wsteczny_bieg_zoltej_cizemki A separatyści się odseparować nie mogą! 26.02.05, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: widać setki , jak nie tysiące 26.02.05, 01:17 michael00 napisał: >Tu mie się przypomniało znane zaklęcie, żeby nie powiedzieć, że to urok. Ale. albo klątwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: widać setki , jak nie tysiące 26.02.05, 02:50 michael00 napisał: > żeby nie powiedzieć, że to urok. Na psa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: CO WIDAĆ W OBECNEJ CHWILI Z OKNA MOJEGO MIESZ IP: 80.51.227.* 26.02.05, 19:15 Nie mówi się "w chwili obcenej" tylko "teraz" albo "w tej chwili" :) Tak samo jak obleśnie brzmi "w dniu dzisiejszym/jutrzejszym/wczorajszym" :) Widać lekko sypiący śnieg i park osiedlowy. Ludzie wyprowadzają pieski. Fajnie jest, zima jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ten pan ma rację! 26.02.05, 20:41 mój mąż to by nigdy takich słów nie użył... bez zmian. modrzew: the larch. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ten pan ma rację! 26.02.05, 22:19 pieski srają, ale to nieistotne. sięgam wzrokiem dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Ciemność...... widze ciemność IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.02.05, 21:41 Pozdrowienia dla Wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Ciemność...... widze ciemność 26.02.05, 21:42 Gość portalu: anja napisał(a): > Pozdrowienia dla Wszystkich :-) Dzięki, również pozdrowionka dla Ciebie i miłego wiezcoru życzę. Śnieżek ładnie pruszy za oknem .. bardzo magicznie i bajecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: CO WIDAĆ W OBECNEJ CHWILI Z OKNA MOJEGO MIESZ IP: *.astral.lodz.pl 13.03.05, 12:15 z okna kuchennego: dwie wielkie kule śniegowe, które chyba miały być bałwanem, i które elegancko tarasują wyjazd polonezowi, zresztą tez wyglądającemu (już coraz mniej wyglądajacemu, bo ukrytemu pod pierzynką) jak bałwan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: CO WIDAĆ W OBECNEJ CHWILI Z OKNA MOJEGO MIESZ IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 19:22 ledwo przejezdną ulicę, metrowe zaspy, padający śnieg (brrr) i świecące latarnie,,,,ale to wszystko ładnie wygląda <lol> ...precz z zimną,chce lato!!! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa ŚNIEG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:25 *********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycasty.15 Re: CO WIDAĆ W OBECNEJ CHWILI Z OKNA MOJEGO MIESZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:56 Szkołę do której miałem iść w śniegu, śnieg, śnieg, trochę śniegu, 20 cm. śniegu, parę latarni w śniegu, śnieg, bandę lumpów przy zaspie śniegu, Pana Piotrka leżącego w śniegu, 3 trupy w śniegu, skradzione Porsche 911 Carrera z zaśnieżoną maską, chodnik w śniegu, szybę w śniegu, balkon ze śniegiem, 1/2 mojego odbicia (wyjątkowo bez śniegu), śnieg, resztę osiedlowych bloków w śniegu, śnieg, lumpy w śniegu, pies defekujący się na ŚNIEG, roztopiony śnieg, błoto ze śniegiem, ścieżkę na śniegu, sklep w śniegu, balkon mojego kolegi, który patrzy przez balkon i coś pisze na kartce (białej jak śnieg). Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia U mnie biaaaaaaaaaaaaaloooooooooo 14.03.05, 14:53 Tyle sniegu napadalo, ze jest biaaaaaalooooooo, biaaaaaalooooooo, biaaaaaalooo. Snieg po pachy, po horyzont, pod psia bude, pod plot. A wiosny tak maaaaaaloooo, maaaaaaalooooo, maaaaalooooo. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota epistemologicznie bardzo uspokajający 26.03.05, 01:17 modrzew: the larch. Odpowiedz Link Zgłoś