Gość: kuki IP: *.opt.com.pl 03.09.01, 09:54 z niejakim niepokojem obserwuję, ze są tu obecni, których martwi rozpoczęcie roku szkolnego!!! czy jest tu ktoś, kto ma > 20 lat??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NINNA Re: wiek IP: 138.227.189.* 03.09.01, 09:59 Ja :) Ale ludzie w moim wieku i starsi tez moga sie uczyc, znaczy sie studiowac. //NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: wiek IP: *.opt.com.pl 03.09.01, 10:02 no tak, ale ci zaczna sie martwic dopiero za miesiac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINNA Re: wiek IP: 138.227.189.* 03.09.01, 10:05 Tu gdzie ja mieszkam, to szkoly zaczely sie 13/8 a wyzsze szkoly 20/8. Wakacje zaczynaja sie za to od poczatku czerwca. //NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
caffee Re: wiek 03.09.01, 11:11 Gość portalu: NINNA napisał(a): > Ja :) > > Ale ludzie w moim wieku i starsi tez moga sie uczyc, znaczy sie studiowac. > i ja. i do tego podpisuję się pod powyższym cytatem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGIERD Re: wiek IP: 157.25.200.* 03.09.01, 10:25 Ja też zastanawiałem się dlaczego tak duzo jest tu młodych ludzi i nawet znam odpowiedź na to pytanie (wcale nie trudne) goni nas BABYBOOM i to on nakręca tu ruch pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maq123 Re: wiek 03.09.01, 10:30 Młodych to znaczy 15, 20 ile? A poza tym czy to źle? Chyba im więcej ludzi tym lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: wiek IP: 10.0.203.* / 212.191.188.* 03.09.01, 11:46 Gość portalu: OLGIERD napisał(a): > Ja też zastanawiałem się dlaczego tak duzo jest tu młodych ludzi Bo nie pozwalają rodzicom dorwać się do komputera. pozdrowienia dla ludzi w wieku pozaszkolnym i tych młodszych też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: wiek IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.09.01, 13:16 Gość portalu: aqq napisał(a): > Bo nie pozwalają rodzicom dorwać się do komputera. tak?! Jak moj Tatko siedzi na forum to moge zapomniec o czyms takim jak komp! :-) A tak wogole czy to zle, ze mlodziez pisze na forum?! Jesli tylko pisze do rzeczy to uwazam, ze ich posty tez sie licza! Pozdrawiam Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: wiek 03.09.01, 22:59 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > tak?! Jak moj Tatko siedzi na forum to moge zapomniec o czyms takim jak komp! : Jeszcze wykabluj jego nick - a nie dostaniesz kieszonkowego ;-(( pozdr. dla rodziców na forum. Należy cieszyć się, że nasze i nie nasze dzieci tak nakręcają to forum, jak sie chwalą poniżej. Jest tu miejsce dla WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: wiek IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.09.01, 19:05 jasam napisał(a): > Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > > > > tak?! Jak moj Tatko siedzi na forum to moge zapomniec o czyms takim jak ko > mp! : > > Jeszcze wykabluj jego nick - a nie dostaniesz kieszonkowego ;-(( > Nie powiem! :-)))P Tatusiu, jesli to czytasz to wiedz, ze nie wydam Twojego nicku! "moj moj" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: wiek IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.09.01, 13:20 Gość portalu: kuki napisał(a): > z niejakim niepokojem obserwuję, ze są tu obecni, których martwi rozpoczęcie > roku szkolnego!!! "z niepokojem"??? A co w tym niepokojacego??? Nie rozumie Cie kuki... > czy jest tu ktoś, kto ma > 20 lat??? Jakbys poczytal posty to Twojej uwadze nie powinien umknac fakt, ze wiekszosc "tutejszych" to studenci, lub "ludzie pracujacy" (tzn. nadajacy z pracy, i w trakcie pracy) :-) Pozdrofffka Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINNA Re: wiek IP: 138.227.189.* 03.09.01, 13:22 Ja uwazam ze tan naprawde to jest dobrze ze nie wiemy ile kto ma lat. Uwazam ze istnieje "rasizm wiekowy". Nie slucha sie co dzieci i mlodziez maja do powiedzena, bo z gory sie twierdzi ze oni nic nie maja do powiedzenia. Forum na internet daje nam mozliwosc rozmawiania na rowni, z ludzmi z roznych "klas", roznego wygladu, roznej plci i roznego wieku. Tutaj po prostu nie mamy jak uzywac stereotypow, bo nie widzimy siebie i nie szlyszymy swoich glosow. //NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: wiek IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.09.01, 21:42 Gość portalu: NINNA napisał(a): > Ja uwazam ze tan naprawde to jest dobrze ze nie wiemy ile kto ma lat. Uwazam ze > > istnieje "rasizm wiekowy". Nie slucha sie co dzieci i mlodziez maja do > powiedzena, bo z gory sie twierdzi ze oni nic nie maja do powiedzenia. > Tutaj po prostu nie mamy jak > uzywac stereotypow, bo nie widzimy siebie i nie szlyszymy swoich glosow. > > //NINNA ŚWIĘTA RACJA!!! :-) PS. a swoja droga jestem ciekawa ile forumowicze daja sobie lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re: wiek IP: 213.25.90.* 03.09.01, 13:46 masz całkowitą rację. Proponuję ustanowić minimalną granicę wieku dla forumowiczów na 21 lat i kontrolę dowodów osobistych przy logowaniu. Za dużo tu szczyli. Weźmy taką, na przykład, kropkę - lata tylko po forum i gada głupoty bez ładu i składu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINNA Re: wiek IP: 138.227.189.* 03.09.01, 13:51 Che che Zeby dostac sie na forum powinni czlonkowie odpowiedziec na kilka pytan zeby mozna bylo stwierdzic co mysla o polityce itp. "Nieodpowiedni" po prostu beda nie dopuszczeni. Zastanawia mnie tylko jedno. Co bedziemy wtedy dyskutowac???????????? //NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: wiek 03.09.01, 19:44 Gość portalu: .pepe. napisał(a): > Weźmy taką, na przykład, kropkę - lata tylko po forum i gada głupoty > bez ładu i składu! Wcale mnie nie zaskoczyłeś! Wcale a wcale! Tylko coś mi sie zdaje, że ktoś szuka guza!!! (Masochista jaki, czy cóś?) Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: wiek 03.09.01, 21:50 jako prawdziwa rycerka nie możesz bić bezbronnych facetów! Tako stanowi kodex. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samsel Re: wiek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 20:19 Czy Forum jest zarezerwowane dla podgrzybiałych staruchów? Pamiętaj,że człowiek uczy sie całe życie, a studiuje co najmniej do 25, albo 30 roku życia. A Ty ile masz lat, że Cię nic nie martwi? Może ktoś za Ciebie na klawiaturze pisze, pieluchy są Ci znowu potrzebne? ;-) ? Nie rozumiem Twojego podejścia! Młodzi nakręcają to Forum, piszą składnie i sensownie więc w czym są gorsi od dużych? A rok szkolny nie wyklucza wstępowania na Forum!! Ludzie młodzi, traktowani z góry przez "starszaków",zawsze obiecują sobie, że nie zapomną jak byli traktowani, bedą lepsi i nie są. To jest wszystko to samo - mam 2 lata więcej, jestem studentem, jestem lepszy- to jest właśnie najczęsciej występujące myślenie. Ogólnie rzecz ujmując jest to odmiana nietolerancji !!!!! Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: wiek IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 21:30 podajcie górna granice, bo nie wiem, czy sie jeszcze mieszcze. Idźcie już spać, bo późna godzina. Spoźnicie sie do szkoly i znow beda klopoty. Dobranoc, kochanency, dobranoc babcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: wiek IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.09.01, 21:37 Niestety już sporo po dwudziestce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: wiek IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 22:38 31 Pzdr, MarcinK_po_urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: wiek 03.09.01, 23:43 o rany, ale wy starzy, przecież tak długo sie nie żyje! z wyrazami naleznego szacunku Odpowiedz Link Zgłoś