Gość: Ja IP: *.lodz.mm.pl 24.02.05, 01:28 Rzućcie wszystko!!!!! Popatrzcie i posłuchajcie programu (Polsat) Kuby Wojewódzkiego z Pawłem Kupizem. Jeszcze nasza Polska nie zginęła... jak mamy takich ludzi jak oni obaj. Przetrzymamy, zwyciężymy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.rev.vline.pl 25.02.05, 00:48 czy czasem zdjecie kuby nie wisi na reklamie na juventusie (od sienkiewicza)? Odpowiedz Link Zgłoś
kontrowersyjny_przeszczep_oczu Re: KUBA WOJEWÓDZKI 25.02.05, 08:41 Kto to jest Paweł Kupiz? Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Wzruszyłem się. 25.02.05, 08:52 Gość portalu: Ja napisał(a): > Rzućcie wszystko!!!!! Rzuciłem: - żonę (ale cudzą) - się w wir (nicnierobienia) - 2 zł na tacę (nie mieli wydać) - palenie (aż do następnego) - picie (aż mi zaschnie) - kotwicę - kilka efektów w błoto - kamyk do ogródka nie raz - broń - w sprawie pewnej Broni - w kąt (swoje marzenia) - coś o mnie i o niej na ekran, żeby leczyć chorą sąsiadów psy ... albo sny? - cień na pewną osobę - kilka obietnic na wiatr - trochę chapi psu mojemu na pożarcie - kości (swoje na łóżko) - okiem na forum - mięsem - nieustannie KJM - klątwę: do piekła, do piekła wiedźmo wściekła! - hało - żeby się zalogować - się z motyką na słońce w kwestii pisania tych bzdur (?) DOŚĆ Tak w skrócie. > Przetrzymamy, A nie ładnie. Z resztą - wątek o bibliotekach już był. > zwyciężymy! A to ważna gra? Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka84 Re: Wzruszyłem się. 25.02.05, 13:39 dlaczego Ty ze wszystkich szydzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Wzruszyłem się. 25.02.05, 13:48 Nie majeczko, szydzi z tych co się pdołożą (tak jak my wszyscy) i z tych, którym się należy (po szczegóły zapraszam nawias wcześniej). Ale przyznaj się czemu pytasz, urzekł cię jego męski głos i rozmarzone spojrzenie? Czy może ten męski chwyt dłoni przy powitaniu? Albo błysk oka zza aparatu? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Re: Wzruszyłem się. 25.02.05, 13:53 majeczka84 napisała: > dlaczego Ty ze wszystkich szydzisz?? Ta sytuacja zaczyna mi coś przypominać i bynajmniej nie jest to dobrze. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Wzruszyłem się. 25.02.05, 15:06 kotbert napisała: > majeczka84 napisała: > > > dlaczego Ty ze wszystkich szydzisz?? > > Ta sytuacja zaczyna mi coś przypominać i bynajmniej nie jest to dobrze. > :-/ To znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uświadomiony Darmozjadów i matołów banda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:54 Musisz się niestety przyzwyczaić, że pisuje tu grupka pseudooryginałów, którym się wydaje, że są dowcipni i inteligentni. Nie rozumieja tylko jednego. Że nikt poza nimi samymi ich nie rozumie. W związku z czym dla chcących dyskutować na temat są wybrykiem natury. Takim wrzodem na dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Darmozjadów i matołów banda 25.02.05, 13:58 Tak Tak Tak masz we wszystkim rację. Ale zapomniałeś o tym, że nas tu jest najwięcej (z pośród stale tu przebywających i logujących się) więc przykro mi bardzo, ale to my jesteśmy ogół, a ty margines. p.s. uświadamianie bolało bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Re: Darmozjadów i matołów banda 25.02.05, 14:04 b00g13 napisał m.in.: > p.s. uświadamianie bolało bardzo? Ale jak widać jesteśmy też serdeczni i troszczymy się o innych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota pardą 25.02.05, 14:02 ja w kwestii darmozjadania - sama płacę za naleśniczki w barach :P Odpowiedz Link Zgłoś
brandywine A ile trzeba 25.02.05, 14:09 napisać postów nie na temat żeby się zaliczyć do tego szacownego grona? I kto o tym rozstrzyga? (Pytam, bo muszę wiedzieć dla kogo trzeba być miłym :>) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota jajakoMZtkaRU 25.02.05, 14:14 stwierdzam, że jesteś niebezpiecznie bliska osiągnięcia celu. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Oraz też i tacy, 25.02.05, 15:13 którzy kochają świat, ludzi, drzewa, łąkę, koniki polne, chmurki, motylki. Są taaaacy szczęślwi, że żyją na tym pięknym świecie - "ach, jak jest pięknie, słodko, kolorowo...". Tolerancyjni, bez skazy, w różowych okularach na nosku. Co ich zło nie dotyka, ani oni zła nie czynią. Ale okazuje się nagle, że jest i mrok. Że nie tylko motylki, a jeżeli już to nocne ćmy. Nic rzeczywistego. Postacie z kolorowanki. Trochę zapożyczony tekst - żeby nie było, że tylko mój ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Wzruszyłem się. 25.02.05, 15:07 majeczka84 napisała: > dlaczego Ty ze wszystkich szydzisz?? I radbym oddpowiedzieć na Twoje pytanie, ale nie mam jak. To tak jak byś zapytała, dlaczego mam trzy nogi. No więc powiemtylko tak - nie szydzę ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
aard To nie Majkel ze wszystkich szydzi, tylko ja! 25.02.05, 15:48 Majkel, nie podszydzaj się! :p Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: Wzruszyłem się. 25.02.05, 15:05 "- coś o mnie i o niej na ekran, żeby leczyć chorą sąsiadów psy ... albo sny?" "leczyć chore sąsiadów sny" Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Analiza 25.02.05, 15:21 ociak19 napisała: > "- coś o mnie i o niej na ekran, żeby leczyć chorą sąsiadów psy ... albo sny?" > > "leczyć chore sąsiadów sny" No dobra, to idźmy dalej :). Lady Pank - "Tańcz głupia tańcz" i tam: a) ruda krąży ćma czy b) Ruda krążyć ma ? :) Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: Analiza 25.02.05, 21:30 jestem kociak, a nie ociak; to po pierwsze. A jak znajdę płytę, to Ci napiszę. Buziak Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: Analiza 26.02.05, 18:21 "Czasem tak dla hecy lubię patrzeć jak coraz bliżej świecy ruda krąży ćma" Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart No dzięki. IP: 217.153.156.* 25.02.05, 15:29 Teraz już nawet w programie ROZRYWKOYM jakim jest ten tok-szoł mówi się głośno, że jest źle z Polską. Kukiz dobrze gadał. Pozwolę sobie pozdrowić Was wszystkich, jak to Kukiz zrobił (jeśli dobrze spamiętałem): Zdrowia, Szczęścia, Polski Sprawiedliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Fuj! Snił mi się KW 28.02.05, 13:48 Na szczęście szybko się ulotnił, a jak spytałam się kogoś gdzie poszedl powiedziano mi że poszedł sie wyrzygać.... ciekawe co by na to Freud powiedział... ;-)))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
loker661 Re: Fuj! Snił mi się KW 01.03.05, 16:21 Ja tez jestem zdania ze Kukiz dobrze mowil on jest patrtiota jakich juz jest coraz mniej w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Fuj! Snił mi się KW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:09 Pytanie czy to dobrze, czy to źle.... lav Odpowiedz Link Zgłoś
loker661 Re: Fuj! Snił mi się KW 02.03.05, 17:42 jak mnie sie tyczylo pytanie to moja odpowiedz brzmi: zle, takich ludzi powinno byc troche wiecej, zainteresowanych histoira wlasnego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu I tak i nie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.03.05, 10:47 Nie mam nic przeciwko historii, ale nie wiem czy warto rozdrapywać stare rany... jeszcze się wda gangrena.... takie rozpamiętywanie kto komu i dlaczego prowadzi do wzrostu tzw. fałszywego patriotyzmu czyli nie tyle kocham swój kraj,ale nienawidzę wszystkich sąsiadów zza granicy. Niezapominajmy,ze na takim właśnie patriotyźmie wyrosła III Rzesza... lav Odpowiedz Link Zgłoś
loker661 Re: I tak i nie 04.03.05, 12:46 Nie. Ty to sprowadzilas/es do ksenofobii, a mi nie o to chodzi mi chodzi o sam patriotyzm, a nie o wypominanie tego kto co komu zrobil w przeszlosci blizszej lub dalszej. Tamto juz sie stalo i nikt tego nie zmieni teraz trzeba to naprawic co zostalo zepsute przed laty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Nie wszystko da się naprawić... IP: *.arch.pw.edu.pl 08.03.05, 11:11 Obawiam się tylko ewentualnej zemsty wymierzonej nie za pomoca aparatu sprawiedliwości ale raczej pięściami rodzin pokrzywdzonych. Albo tych,którzy są sfrustrowani swoim dotychczasowym życiem i szukaja kozła ofiarnego... lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek_Wojski Re: Kuba Wojewódzki zaprosił Pudziana i Melę IP: 37.228.48.* 23.10.13, 16:24 U Wojewódzkiego był Pudzian i Jasiek Mela fajne połączenie, ale program był niezły, ulala dawno takiego nie oglądałem Kuba Wojewódzki do Janka Meli: Dlatego nosisz kolorowe spodnie, żeby pamiętać, której nogi nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Sprzedam M2 w Łodzi IP: *.rzeszow.mm.pl 23.10.13, 21:13 Mam mieszkanie do sprzedania w Łodzi 2-pokojowe w bloku, rozkładowe, 1 piętro, kuchnia z oknem, balkon, ul. Łukasińskiego 2, wszystkie media, w pobliżu placu Niepodległości. Zapraszam do obejrzenia. Cena 138tys. do negocjacji. Tel. 506740732 Odpowiedz Link Zgłoś