Dodaj do ulubionych

dzien dobry

14.09.10, 05:37
Witam

jezeli moge równiez sie przyłacze wink
ja jestem samotna od prawie czterech lat od kiedy ojciec mojego młodszego dziecka dowiedział sie ze bedziemy mieli dziecko . i tak po raz kolejny zostalismy sami zdani na siebie .w danej chwili moje dzieci maja 10 i 2.5 roczku bez zadnych perspektyw na lepsze juztro borykamy sie z dniana dzien . pozdrawiam wszystkich samotnych
Obserwuj wątek
    • uny Re: dzien dobry 14.09.10, 11:53
      witaj na forum.
      a co do "braku perspektyw" -jeszcze nigdy tak nie było żeby jakoś nie było. głowa ku górze zatem. o!
    • gyubal_wahazar Re: dzien dobry 14.09.10, 12:16
      Cześć Madziu,

Współczuję Ci, ale masz dwójkę wspaniałych zuchów które na pewno dają Ci mnóstwo radości na co dzień i wypełniają tyle czasu, że tego na samotność zostaje o wiele mniej niż innym.

Pewnie słaba to pociecha, ale gdybym znał lepszą byłaby już linijkę powyżej. W każdym razie, miło że do nas wpadłaś. Pisz z nami, zawsze to jakiś sposób na kontakt z ludźmi, a kto wie, może uda Ci się tu kogoś spotkać ? smile Trzymaj się smile
    • kawamija Re: dzien dobry 14.09.10, 13:26

witaj......pewnie dla Ciebie duzym krokiem było to, że w ogóle napisałaś....więc brawo i dobrze.........i witaj wink
      • 2magdalenka Re: dzien dobry 14.09.10, 20:21
        Dziekuje za miłe przywitanie smile

i od kiedy zaczełam pracowac to jest dobrze choc nie ukrywam nie mam kokosów zs stazu ale jestem wsród ludzi którzy docenili moja prace i mnie szanuja smile

a dzieci smile to moj najcenniejszy skarb moje dwa małe wiecznie aniołki choc ten starszy to juz moj mały kochany pomocnik smile
        • gyubal_wahazar Re: dzien dobry 14.09.10, 20:35
          Drobiazg, Madziu smile

Miła z Ciebie Dziewczyna to jak mielibyśmy Cię miło nie powitać ? smile Poczytaj nas trochę i popisz a potem czekamy na debiut z nowym wątkiem. Są tu Dziewczyny w sytuacji podobnej do Twojej, więc możesz liczyć na odzew. A zresztą tematy nieosobiste też znajdują respondentów. Czuj się jak u siebie smile
          • gyubal_wahazar Re: dzien dobry 14.09.10, 20:36
            PS Nie zniechęć się, że ostatnio trochę świńtuszymy, ale przy tej jesiennej pogodzie jakoś trzeba rozgrzać gnaty wink
            • 2magdalenka Re: dzien dobry 14.09.10, 20:46
              oj ja juz nie pamietam co to znaczy swintuszyc i choc nie ukrywam nie mam na to czasu smileale przyjdzie kiedys czas ze nadrobie to kiedys smile
            • tastefully7 Re: dzien dobry 14.09.10, 20:52
              Kto świntuszy? surprised Też chcę tongue_out
              • gyubal_wahazar Re: dzien dobry 14.09.10, 21:04
                Smakuśka, chcesz mnie do grobu wpędzić ? wink) Tak szybko latasz po wątkach czy masz 2 monitory ? smile
                • tastefully7 Re: dzien dobry 14.09.10, 21:07
                  Lubię szybko tongue_out
                  • gyubal_wahazar Re: dzien dobry 14.09.10, 21:15
                    A nie lepiej jak w tangu chyba : wolno, szybko, szybko, wolno ? wink
                    • tastefully7 Re: dzien dobry 14.09.10, 21:17
                      Tak też lubię. Wszystko lubię smile
                      • 2magdalenka Re: dzien dobry 15.09.10, 05:15
                        witajcie smilehm...

jestescie niesamowite smile mimo iz człowiek zaspany blisko łozeczko mogłby w nim lezec to mimo woli musimy wstac ale niestety nie ma mowy o swintuszeniu smile

miłego dnia kobietki bede dopiero wieczorkiem smile
                      • 2magdalenka Re: dzien dobry 15.09.10, 21:05
                        Witajcie smile

dzis wróciłam po pracy pełna optymizmu zadowolona ze swojej pracy a tu niania dzieci wita mnie z listem z sadu okregowego w którym znajdował sie odzew załosnego tatusia starszego syna ze ja jestem zła matka ze zle zajmoje sie dzieckiem ze to przeze mnie moj starszy syn ma nadwage od 3 roku zycia ze jestem ogólnie zła matka sad
                        jak była niania trzymałam sie twardo ale jak wyszłam to pekło we mnie nie wytrzymałam wyłam jak dziecko sad
                        cóz ten człowiek moze wiedziec o samotnym wychowywaniu dzieci nie majac pomocy z nikad sad. ciagle gdzie człowiek pukał o pomoc to było słowo niestety ale przekracza pani próg dopuszczalny to wtedy pytałam ze musze zwolnic sie zeby uzyskac od was pomoc to babka mowiła ze to moj problem ze sama musze sobie znalezs rozwiazanie sad
                        nie moge juz mam dosc ile mam jeszcze dostawac po pupie zeby zrozumiec ze musze liczyc sama na siebie ze nie otrzymam pomocy ze mam mało czasu w ciagu dnia zeby załatwic wszystko w ciagu jednego dnia sad
                        kobietki jak to zrozumiec jak sobie dac rade samemu nie chcem juz ukrywac ze mi ciezko ze robie dobra mine do złej gry sad
                        • gyubal_wahazar Re: dzien dobry 15.09.10, 21:36
                          Cześć Magdalenka smile

A co ten (sorry za kolokwializm) kutafon chce tym donosem wywojować prócz zepsucia Ci nerwów ? Przejąć opiekę nad dzieckiem ? Jeśli dobrze kojarzę, Twój syn ma 10 lat, więc bez problemu zostanie przesłuchany i masz w cuglach oddalenie.

Rozumiem Twój ból i rozgoryczenie, ale jak odetchniesz, sama dojdziesz do wniosku, że w praktyce ten świstek nie jest dla Ciebie żadnym zagrożeniem. No chyba że są jakieś istotne fakty o których nie wspominasz.

Dobrze (i nie dobrze) prawa matek są daleko faworyzowane w naszym prawodawstwie i nie masz się czego obawiać. Spisz sobie w punktach jaką troskę w wymiarze materialnym i nie przejawiał Twój eks na przestrzeni ostatnich lat (uwzględniając bilingi komóry i stacjonarnego) żebyś się nie pogubiła na sprawei.

I głowa do góry. Zmiażdżysz pętaka ! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka