Dodaj do ulubionych

Spłonęły cztery samochody w Łodzi

07.03.05, 07:52
Jakoś ta godzina to dziwnie krótka była. Samo gaszenie to max 10 - 15 minut a przez następne 20 chodzili i oglądali samochód. Więc jakby to oglądanie wliczyć do czasu gaszenia to też nie uzbiera się godzina. Wiem, bo stałem i oglądałem to z balkonu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał M. Re: Spłonęły cztery samochody w Łodzi IP: 80.51.227.* 08.03.05, 11:40
      "To był fatalny weekend dla właścicieli samochodów w Łodzi. Aż cztery auta
      spaliły się doszczętnie."

W Łodzi jest pewnie z 200 tysięcy właścicieli samochodów. Pecha miało czterech.
      Rozumiem, że tą samą logiką posługując się można by powiedzieć:

"To był fatalny weekend dla żyjących w Łodzi. Aż 50 osób zmarło"
      "To byl szczęśliwy weekend dla żyjących w Łodzi. Aż 60 osób sie urodziło".
      "To był fatalny weekend dla posiadaczy ślepej kiszki. Aż 20 osobom ją wycięto".

• Gość: INFERNO Re: Spłonęły cztery samochody w Łodzi IP: *.toya.net.pl 08.03.05, 12:14
        Sęk w tmy ze takie pożary samochodów nie zdazaja sie tak czesto i nie sa
        normalnym wydarzeniem.
        • Gość: lavinka z nielogu Dużo częściej wpadają na siebie na skrzyżowaniach. IP: *.arch.pw.edu.pl 08.03.05, 12:42
          Więc nikt o tym nie pisze i nikogo to nie bulwersuje....

lav
      • Gość: lucjan Re: Spłonęły cztery samochody w Łodzi IP: 212.160.172.* 08.03.05, 12:54
        hahaha brawo michał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka