Dodaj do ulubionych

WF :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:58
Czy uzyskanie zwolnienia z wf na UW , UKSW jest trudne???Czy wystarczy
przynieść zwolnienie od lekarza rodzinnego lub specjalisty czy też trzeba
stanąć przed jakąś komisją???
Obserwuj wątek
    • greta_garbo Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 14.07.05, 20:47
      zwolnienie od specjalisty

jeśli ma się trochę szczęścia, to czasem wystarcza od rodzinnego
      przynajmniej na uw
      skąd pomysł o komisji???????????
      • Gość: Student Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:52
        UW: musisz miec zwolnienie od jakiegos lekarza (rodzinny, ortopeda, kardiolog,
        cokolwiek), a potem isc je potwierdzic do przychodni uniwersyteckiej. Lekarz z
        przychodni zapyta cie czy przypadkiem nie starasz sie uniknac wf, wtedy trzeba
        jeczec ze masz mnostwo zajec, w dodatku boli cie noga czy cos tam innego, lekarz
        pokiwa glowa, pogada chwile i podstempluje. Podstemplowane zwolnienie zostawiasz
        w studium wf i koniec.
      • Gość: Z. Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:28
        Ktoś mnie źle poinformował z tą komisją.
        PS. dziękuję:)
    • Gość: mich Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.wmc.net.pl 15.07.05, 11:24
      zawsze pozostaja szachy ;)
      • Gość: Sagi Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.net / *.net 15.07.05, 11:41
        A ja nigdy nie rozumiałem, dlaczego ludzie sobie załatwiają zwolnienia z WFu.
        Nie chodzi mi o ludzi z problemami zdrowotymi, a o tych, którzy lenią się i
        pobiegać nie mogą. Strasznie "ofermowate" mi się to wydaje.
        • Gość: Z. Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:24
          pobiegać to ja za bardzo nie mogę, chyba ,że chcesz abym się udusiła;]
          poza tym nigdy nie ćwiczyłam na wf , z przyczyn zdrowotnych, ale co ja będę się
          tłumaczyć.
          • Gość: monia Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.icpnet.pl 15.07.05, 12:27
            to może po prostu idź na rehabilitacyjny, lepiej Ci to zrobi niż unikanie sportu
            • Gość: Z. Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:32
              A co wy tacy wszyscy z tym sportem???Ja w nim nic pięknego i ciekawego nie
              widzę:]
              A tak poza tym to watpię ,żeby zajęcia rehabilitacyjne były dobrze
              zorganizowane.
              • Gość: monia Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.icpnet.pl 15.07.05, 12:47
                u mnie na AM są super zorganizowane, prowadzą je doświadczeni ludzie i naprawdę
                można dużo skorzystać, a sport jest po prostu ważny, choćby po to żebyś w wieku
                40 lat nie miała miażdżycy, nadciśnienia i nadwagi:-)
            • Gość: Sagi Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.net / *.net 15.07.05, 12:33
              Jeżeli to problemy zdrowotne a nie lenistwo, to nie rozumiem czemu pytasz się
              czy uzyskanie takiego zwolnienia jest trudne. Skoro rzeczywiście coś ci dolega
              to nie powinno być z tym żadnych problemów. Gorzej jak byś symulowała :)
              Szczerze współczuję, że nie możesz ćwiczyć
              • Gość: Z. Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:39
                nie współczuj:)
                Nie zamierzam ćwiczyć, prędzej dam się rozstrzelać ( poważnie).
                A co do obawy przed utrudnieniem uzyskania zwolnienia, to dlatego ,że jestem po
                operacji i niektórzy lekarze sądzą,że jestem zdrowa ( chociaż badania co innego
                im pokazują, ale cóż)...
                • Gość: kasia 19 Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:43
                  jak można wf-u nie lubić. siatka, koszykówka coś pieknego. a dziś
                  mecz...........
                  • Gość: do Z kasia 19 Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:44
                    atobie naprawde wpółczuje, bo to fajna rzecz i zskoda ze nie możesz ćwiczyć
                    • Gość: Z. Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:47
                      nie współczujcie:))
                      tak szczerze, to ja nie wiem jak mozna lubić wf.
                      To najgorszy przedmiot, już fizyka , której nie lubie jest lepsza.
    • Gość: Z. Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:52
      Jakby mógł się jeszcze ktoś wypowiedzieć z UKSW. Czy tam robią problemy?
      • Gość: molk Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.crowley.pl 15.07.05, 12:54
        Daj spokoj, jakos sobie zalatwisz skoro tak ci zalezy, nie ma co sie martwic takimi glupotami. Moze jeszcze wybierzesz uczelnie kierujac sie tym gdzie latwiej o zwolnienie z WF-u?
        • Gość: Z. Re: WF :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:03
          to czy mi zależy czy nie , nie ma nic do tego:(
          ja sobie sama zwolnienia nie wystawię:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka